2020. augusztus 22., szombat

Abby Jimenez: Barátnak tartalak - ("Mit is mondhatnék engem megvett teljesen. Szórakoztatott és egyben komoly témát feszegetett az írónő.")

~~~ Recenzió ~~~

Köszönöm az Álomgyár Kiadónak, hogy elolvashattam Abby Jimenez: Barátnak tartalak c. könyvét. Már a borító és a tartalom megfogott. De miután elolvastam, kedvencem is lett. Minden bizonnyal nem ez lesz az első kötetem az írónőtől. Szívesen olvasnék még tőle.
Abby Jimenez:
Barátnak tartalak



Tartalom:
„Pimasz ​humor, szívfacsaró küzdelem és leplezetlen erotika… Jimeneznek a kisujjában van a romantikus vígjátékok teljes eszköztára.” – Publishers Weekly
Őrülten vicces és szívmelengető történet egy keményfejű, pimasz nőről és egy szexi tűzoltóról, aki lángra gyújtja a szívét. 
Kristen Petersen nem szereti a drámát, az utolsó csepp véréig hajlandó küzdeni a barátaiért és nincs ideje olyan pasikra, akik nem értik meg őt. Ezenkívül van egy nagy titka: egy egészségügyi probléma miatt olyan beavatkozásra készül, ami után nem lehet majd gyereke. Érthető, hogy Kristen vegyes érzésekkel küzdve tervezgeti legjobb barátnője esküvőjét – főleg azok után, hogy megismeri a tanút, Josh Copelandet. 
A fickó humoros, szexi, sosem veszi magára Kristen gyilkosan gúnyos megjegyzéseit és nagyon jól tudja, hogy a legtöbb érzelmi viharra a mexikói kaja a tökéletes megoldás. Sőt még Kristen kutyája, Kaszkadőr is odavan érte. Az egyetlen bibi: Josh egy nap nagy családot szeretne majd. 
Kristen tisztában van vele, hogy a fickónak máshol kellene keresnie a boldogságot, de minél jobban és jobban egymásba gabalyodnak, annál nehezebben ereszti őt el. 


Véleményem
5/5

Mit is mondhatnék engem megvett teljesen. Szórakoztatott és egyben komoly témát feszegetett az írónő. Elképzelni sem tudtam volna, hogy egy vicces, humoros téma mellett mennyire megfér egymás mellett a komoly téma. S szerintem jól tette az írónő, így olvashatóbb, könnyed laza kis történet kerekedett ki.  Észre sem lehetett venni, hogy az írónő direkt csempészte bele.
Hihetetlen milyen vicces helyzetekbe keveredett Kristen, Josh-al. De szerettem ezeket, a jeleneteket olvasni. Lopott percek, csókok és ölelések. Mintha a világ nem is tudna róluk, pedig de. Aztán ott volt az a tündéri kis kutya, Kaszkadőr Mike. Na meg a ruhái…

Aztán, ahogy haladt a történet úgy jött a hidegzuhany és teljesen más fordulatot vett a sztori.
Teljesen meg tudtam érteni mit érzett Kristen. Nagyon átéreztem a helyzetét.  Nem könnyű együtt élni a tudattal, ráadásul el is engedni Josh-t még nehezebb volt. Drukkoltam nagyon, hogy végén összejöjjenek. Annyira megérdemelték volna a boldogságot mindketten.

Kedvencem Brandon és Sloan voltak. Shawnt nagyon utáltam kissé ripacsnak találom, folyton mindenhez meg volt a véleménye, szava.
Írónő egy kis csavart tett a történetbe, ezt igazán nem vártam volna. Pont így… Ami Brandonnal történt, ezt igazán nem kellett volna. Nem mondom, hogy nem voltam mérges.

Egy szó, mint száz, imádtam. Nagyon tetszett. Elképesztő humora van az írónőnek és igencsak komoly témáról ír. Tanít, elgondolkodtat és megmutatja, hogy a szerelem bármit legyőzz, ha igazán akarunk.  


Szívből ajánlom minden romantikus lelkű olvasóimnak. Cseppet sem fogják megbánni. Csodálatos történet, amiért érdemes elolvasni.

A könyvet itt tudjátok beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése