2020. augusztus 17., hétfő

Vidó Kinga: Akarom-e tudni? - ("Egy izgalmas, romantikus történetet kaptam. Ahol a titkok és az érzelmek vannak túl súlyban. Néha elgondolkodtató mennyire mindent félre lehet érteni és milyen sokáig tart helyrehozni.")

Vidó Kinga: Akarom-e tudni? c. kötetét olvastam el nemrég. Valamikor régen Líránál vettem és mostanra tudtam kézhez venni és elolvasni. Nos kissé vegyes érzelmekkel fejeztem be az olvasást. Még most tanakodom, hogy mennyi csillagot is adjak. Noha, nagyon tetszett és végig fenn tartotta figyelmem voltak fenntartásaim vele.

Vidó Kinga:
Akarom-e tudni?



Tartalom:
A frissen diplomázott Lucille Haggerty négy éve, a bizonyos rosszul sikerült születésnapi buli óta, nem járt Watsonville-ben. Ma végre hazaérkezik. Josh Halding, Lucille bátyjának legjobb barátja azonban itt él és esze ágában sincs távozni. A két fiatal folyamatosan egymás idegein táncol és a csípős megjegyzéseknek, humoros beszólásoknak, apró figyelmességeknek, meglepő ajándékoknak se szeri, se száma. A család és a baráti kör teljes tanácstalansággal figyeli kettejük kapcsolatát. A helyzet egyre bonyolultabb, pedig a napok gyorsan telnek és a nyár végén Lucille visszautazik Princetonba…

Véleményem
4 / 5

Egy izgalmas, romantikus történetet kaptam. Ahol a titkok és az érzelmek vannak túl súlyban. Néha elgondolkodtató mennyire mindent félre lehet érteni és milyen sokáig tart helyrehozni. Esetünkben is ez történt Bogyóval, avagy Lucielle-el. Mindent eldöntő pillanat a tizennyolcadik születésnapján történt. Ott valami történt Lucielle-el és Josh-al, amiért 4 évre elmenekült. Miután 4 év után újra hazatért előtörtek az érzelmek.

Nem szeretem, ha túlságosan el van húzva a történet. Itt minden megtörtént már és mégis mindketten dacolnak egymás ellen. Hiába a csókok, találkozások, ölelések s mégis.  Kissé túl lett húzva az egész. Vagy az egyik menekül vagy a másik és ez ment végig az egész történetben. Kicsit fárasztó volt követni és nem tudni, hogy valójában mit is akar a másik vagy mi is történt azon bizonyos éjszakán.

Vége pedig kissé csalódás volt. Mert nagy durranásra számítottam ennyi huzavona után, de nem kaptam meg. Talán belefért volna, mondjuk egy évvel később, esetleg. De ez sem volt benne, valahogy a vége nagyon gyorsan vége lett. Kíváncsi lettem volna, hogy ki mit szól Josh és Bogyó kapcsolatához, függetlenül attól, hogy páran sejtették.

Kedvenceim a haverok voltak. Olyan bolondok némelyik. Igazán vicces, bohókás baráti társaság jött össze. Legfőbb kedvencem Teve volt számomra. Annyira sült bolond, hogy szinte már fáj. Imádtam Tevét, mert folyton idézetes pólókban mászkált. Jókat nevettem egyes feliratokon.

Egy szóval kicsit gondban vagyok, annak ellenére nagyon tetszett, de ez a sok huzavona, ami Josh és Bogyó között kicsit sok volt. Mire végére értem a véleményemnek, úgy döntöttem, hogy 4 csillagot adok. 


Kiknek is ajánlom? Aki kicsit is szereti a humort, kalandot és a romantikát.  Szívből ajánlom végtelen romantikus lelkű olvasóimnak.

A könyvet itt tudod beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése