2021. február 10., szerda

2021-ben is tartsatok velem, és NewLine Kiadóval, hiszen számos izgalmas megjelenéseket fogok hozni.

 2021-es februári megjelenések a NewLine Kiadónál. A  NewLine Kiadó idén is jobbnál, jobb könyveket fog hozni, és ahogy tavaly is, idén is felrakom a megjelenéseket. Érdemes figyelemmel kísérni a blogomat, újdonságokat fogok hozni nektek. 


 Fróna Zsófia:
Démonok között

Megjelent (ebook)

Tartalom:

A Fegyverek Házában lezárult az első tanév, Megaira azonban nem lélegezhet fel. Sötét fellegek gyülekeznek a fegyverforgatók feje fölött, a gonosz beférkőzött közéjük és újabb áldozatokat szed. Ezt már a Legfelső Tanács sem nézheti tétlenül, és Megaira legnagyobb meglepetésére az ő segítségét kérik a nyomozáshoz. Minden jel arra mutat, hogy az elkövetőnek köze van Edwarhoz. Megairának fel kell nőnie a feladathoz, és harcossá kell válnia, ha szembe akar szállni a véreskezű gyilkossal. Ehhez szüksége van a tőrére, Setan Koberre is, de megbízhat a fegyverében, aki sötét titkokat őriz? A lánynak olyan döntéseket kell meghoznia, melyek következtében démonok közt találja magát. Vajon ezek a lények tényleg olyanok, mint a fegyverforgatók történeteiben? Megaira az életét kockáztatva kerül közelebb a válaszhoz, miközben a tanév végéhez közeledve újabb, nem várt események kavarják fel életét és teszik kérdésessé vizsgái sikerességét. Ha elbukik, már nem csupán az ő sorsa kerül veszélybe…


Lena Silver:
Procelán fájdalom

Megjelent (ebook)


 Forrás: NewLine Kiadó

Tartalom:

 Éva egyszerű, naiv lány bonyolult és zord családi háttérrel. Élete eddigi első tengerparti nyaralására készül, ami egyben nyári munka is számára, de az általa ,,ismert” zordság most a szerelem érzését mocskolja be. Mit képes megtenni az ember azért, akit szeret? Mit képes megbocsátani az ember annak, akit szeret? Meg tudunk-e változni a másikért úgy, hogy az minket szolgáljon igazán, ne mást? Mikor válunk igazán felnőtté ebben az életben? Amikor felelősséget tudunk vállalni a másikért...


Chris Land :
Lélekvesztő II.

Febr.12

Tartalom

Christina ​Webster állást keres, egy cselnek köszönhetően talál is. Feladata: mivel a kairói bazárban ókori régiségek kerülnek elő, fel kell derítenie egy Hatsepszut álarc, és egy ősi papirusztekercs útját a helyi összekötő, az archeológus Raman segítségével. Természetesen ez nem megy zökkenőmentesen, hiszen mások is érdeklődnek a papirusz hollétéről, főként egy műgyűjtő emír, aki ravasz játékot űz egy-egy elismerésre méltó darabért, továbbá két mindenre elszánt alak, valamint egy görög archeológus nő is részt vesz a kutatásban, de Webster megpróbálja áthúzni mindannyiuk számításait. Hova tűnt Raman elődje, és a pap? Vajon mire kellenek a gyerekek a galádoknak? A jelek a Sínai-félszigeten lévő ősi bányába vezetnek, a Lélekvesztőt azonban az ókori papok telerakták veszélyes és fondorlatos csapdákkal, melyekkel meg kell küzdeniük, akár az életük árán is. Millió egy titok és megfejtésre váró talány, ami a ködös múlt homályába vész… Rejtélyes halálesetek, mérgek, legenda, misztika, ármány és érzelmek, egy kis ókori történelemmel megfűszerezve, no és a humor se maradhat el a Lélekvesztő című fordulatokban gazdag kalandregényből.

 Maddie Grand:
Gyöngyöm

Febr.12

 

Tartalom:

 Belegondoltál valaha abba, hogy mit tennél, ha a legnagyobb boldogságban veszítenéd el azt, akit a legjobban szeretsz? Ha az életed olyannyira üres és fájdalommal teli lenne, hogy nem is akarnád már élni? Vagy mit tennél, ha éppen akkor szakítanának el az élettől, amikor az a legnagyobb kincset tartogatja a számodra? Te tovább tudnál lépni? Pearl, Zack és Angie. Egy férfi, két nő és egy halálos baleset. Három ember élete fonódik össze, három kilátástalannak tűnő élethelyzetben. Vajon ők hogyan döntenek? Képesek megtalálni a megoldást, vagy csak sodródnak az árral? Megadják magukat a sorsnak, vagy küzdenek? Az életért. A boldogságért. Ez a történet azoknak szól, akik vágynak érezni az élet édes perceit, de ha kell, a kínjait is. Azoknak, akik nem félnek érezni, hogy élnek, és akik mernek hinni. Ha hiszel a szerelemben, hinned kell a csodában is!

Darvas Petra:
Ikrek mágiája

(Hópelyhek májusában 1.)
Febr.12



Tartalom:

 Gary szerint a lány, aki az előbb pattant ki a szomszédos ágyból, legalább annyira nem illik ebbe a középkori környezetbe, mint ő. Aggasztó a helyszín: szokatlan időjárás, furcsa növények, titkolózó, szorongó emberek. Ráadásul ott van velük egy néma, csuklyás fickó, na meg az a barátságtalan fiú is. Aztán újabb lány érkezik a világukból, akinek már sokkal jobban tetszik Navatlon városa és a királyi kastély. Végül nincs más választásuk, elindulnak az erdei úton egy elátkozott várban nyugvó mágikus kőért, a gloxánért. Annak varázsereje az egyetlen, mely megvédheti a népet a gyilkos tűzmágustól, őket pedig hazajuttathatja. Vagy nem.

 

A könyveket itt tudjátok beszerezni:

NewLine Kiadó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése