2021. november 6., szombat

Zaryntia B.Sky: Elkerülhetetlen - ("Azt hiszem elkerülhetetlenül kedvencemmé vált ez a könyv. Könnyed, gyorsan olvasható a történet. Rövidke kis történet, de annyi minden van benne. Szerelem, barátság, hűség, gyűlölet... ")

 ~~~ Recenzió ~~~

Szeretném köszönni, Zaryntia B. Sky írónőnek, hogy elolvashattam az Elkerülhetetlen című könyvét. Szerencsésnek mondhatom, hogy találkozhattam személyesen az írónővel a könyvhéten. Számomra megtisztelő volt a találkozása és, hogy elolvashattam a könyvét. A könyvet NewLine Kiadó gondozásában jelent meg.

 Zaryntia B. Sky:
Elkerülhetetlen

Tartalom:

 Egy kisvárosi, középiskolás csapat, és egy újonnan megjelenő bandavezér ütközése. Egy visszautasított lány, aki a megtorlásért, bármire képes. Egy kibontakozó szerelem, mindezek kereszttüzében.
Szenvedély, szerelem, gyűlölet, bosszúvágy.
Megingó barátságok, kegyetlen összecsapások, érzéki pillanatok, fájdalmas tanulságok, könnyes fordulatok.
Egy könyv, amely magasságokba emel, és mélységekbe ránt.
Felkészültél rá?

 Véleményem
4,5 / 5

Azt hiszem elkerülhetetlenül kedvencemmé vált ez a könyv. Könnyed, gyorsan olvasható a történet. Rövidke kis történet, de annyi minden van benne. Szerelem, barátság, hűség, gyűlölet...

Nagyon ritkán szoktam borítóról megjegyzést tenni, de most azt kell, hogy mondjam, tetszik. Tüzes, ahogy a történet is.
Maga a történet pedig izgalmas, haladós, olvasmányos volt. Nem volt felesleges üresjárat, sallangok. Tetszett, ahogy bemutatta Kerimet és a barátait. Megmutatta milyen az igaz barátság, a hűség és az árulást is egyúttal. Nem szívleltem Gábort, de később sem. Sajnálom!

De a szerelmet, szenvedélyt is megmutatta. Ahogy Kerim-et is és Kyarát bemutatta, olyan volt számomra, mint egy eleven, lélegző szerelmes párok. Mintha már ismerte volna őket személyesen az írónő. Nagyon átjött az egész. Együtt nevettem, lettem szomorú és mérges is.

Viszont egy kis hiányérzetem volt, főleg a végével kapcsolatban. Mintha nem lenne lezárva az egész. Én javasolnám, hogy folytassa. Szívesen, sőt nagyon is olvasnék még Kerimről, és a barátairól, Rudolfról és mindenkiről, hogy mi lesz később. S, ahogy olvasgattam eszembe jutott egy ötlet, milyen jó kis Hollywoodi film lenne ebből. Magam előtt látom Channing Tatum-ot vagy esetleg Mario Casas-t, ahogy lenge mintás ingben parádéznának... Szerintem, nem lenne rossz ötlet. Ugye?

Eleinte csalódtam Kyaraában, de aztán megértettem a döntése okát. Így azt gondolom, nem tudod, volna helyesen dönteni, bárhogy is nézzük. Mindenestre egy igazán szenvedélyekkel, gyűlölettel sodródó történetet olvashattam. Ami tetszett azaz, hogy kevés leírás, sok szövegelés volt. Ezt nagyon szerettem, mert haladni lehet vele, viszi a történetet. Bírom a srácokat, annyira idétlenek, gyerekesek. Néha viccesek, és komolyak is tudnak lenni. Legfontosabb az, hogy hűségesek, kitartóak.

Összességében engem meg győzött az írónő. Kell még több történet, sőőt!! Folytatást követelek. Kérek mééég! Szívesen olvasnék még írónőtől, mert szerintem több van, mint amit ebben a kötetben megmutat, ez még csak felszín, mi lehet még? Szóval, tessék csak írni. Én várom a következőt.

 

A könyvet itt szerezhetitek be:

NewLine  Kiadó 

Zaryntia B. Sky írói oldala

Zaryntia B. Sky instagram oldala 

Zaryntia B. Sky weboldala 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése