2022. június 17., péntek

Előolvasás: : Abby Winter-Veda Sylver: Miami ál(ar)ca - ("Szívből ajánlom minden olyan olvasónak, akik vágynak egy kikapcsolódásra, keresnek letehetetlen, izgalmas krimi könyvet, mely szenvedéllyel, titkokkal teli történet van benne. Számomra ez a könyv a legjobb, mehet is többi közé az év legjobbjai közé, mert ez a kötet az. ")

~~~ Előolvasás ~~~

Szeretném megköszönni Abby Winter és Veda Sylver írónőnek, hogy elolvashattam megjelenés előtt a közös könyvüket, a Miami ál(ar)ca címmel.Mikor olvastam, hogy közösen neki fognak egy történetet írni, akkor még nem tudtam, hogy ez a kötet nagy kedvenc lesz. Szintén e kötet olvasását is megcsúszva olvastam el, de hamar ki is végeztem.Hogy mit gondolok róla? Alább olvashatod a véleményemet

 Abby Winter - Veda Sylver
Miami ál(ar)ca

Tartalom:

Lisbet Spencer élete maga az amerikai álom. Hegedűművész anyjával és sorozatsztár apjával a háta mögött mindene megvan, amire mások csak vágyakoznak. Aztán az eddig tökéletesnek hitt világa egyik pillanatról a másikra kártyavárként omlik össze, míg végül már saját magában is kételkedni kezd.
A kriminálpszichológus, Craig Wilson az FBI profilozójaként, híres kimért távolságtartásáról és hűvös profizmusáról. A munkája a szenvedélye. S bár minden esete más és más, még soha nem vallott kudarcot. Legújabb megbízása azonban olyan megpróbáltatások elé állítja, amire nem készült fel. Mit tesz, ha az igaz érzelmek – amiket régóta kizár az életéből – most kíméletlenül lecsapnak rá?
Mi történik, ha Miami álarca lehull és olyan mocskos dolgok látnak napvilágot, amik mindenkit térdre kényszerítenek?

Abby Winter és Veda Sylver közös regényéből minden kiderül.

 

Véleményem
5/5

Ahogy az oldalamon írtam, nem is tudom miért nem hamarabb, kezdtem el olvasni. Talán azért, mert két kedvenc írónőm írt közös könyvet, kicsit féltem milyen lesz.
De kár volt félnem! Elképesztő, fenomenális egy könyvet tettek le. Egy este alatt olvastam ki, alig bírtam letenni, még a vacsimat is kihagytam, nem tudtam letenni.
Tudni akartam mi történt Lisbettel, és hogy halad a nyomozás Craig-el és Greta-val, ők FBI ügynökök. Gretát, de megtudtam volna tépni. Még így sosem éreztem egy karakter iránt. Utáltam, na.

Craig, hát igen őt imádom. Ki ne imádná. Ugye? Ahogy olvasgattam, eszembe jutott egy sorozat ott is FBI-osok a szereplők kriminálpszichológusok. Van egy színész, akire illene rá Craig karaktere, Daniel Henney színész. Végig ő rá gondoltam. Nem is lenne rossz ötlet, ha meg is filmesítenék a történetet.

Igazából nem is tudom, hol kezdődik Abby és Veda írása, és hol fejeződik be. Pedig olvastam mindkettőjüktől könyvet. Ez a történet annyira megfogott, imádtam minden sorát. Izgalmas, szenvedélyes, de ugyanakkor tele van csavarokkal, és kibogozhatatlan rejtéllyel, ami csak végére nyer értelmet az egész. Egészen addig nem lehetett tudni ki a tettes, amíg, az utolsó oldalakig el nem jutottam. Pörgős, letehetetlen, filmszerű cselekmény. Igazi vérbeli krimi-psziho történet. Senki sem az aki! Történet vége sem piskóta ám. Az egyszer biztos. Rejtélyes az egész ügy. Tuti egy csomó sorozatot, filmet néztek az írónők... Innen a jó történet.

Az tetszett, hogy végig fenntartotta a figyelmemet, izgultam mi lesz a az egésszel, mik fognak kiderülni még, hogyan lesz vége.
Ráadásul nem volt elnyújtva a veszekedés, és a "nem szólok hozzá"rész sem. Pont annyi, amennyi kell. Sehol nem volt unalmas részek, tartogatott némi meglepetéseket.
Ebben a kötetben finoman belefért a romantika és egy kis erotika is, lassan, szépen csúszott bele a történetben. Észrevétlenül azt veszed észre, nem is a nyomozás szálai érdekel már, hanem a páros.
Ahogy fentebb írtam Gretát nagyon utáltam, annyira karrierista, Fernando kissé dinka, Mollyt egyenesen imádom, igaz jó barát, ahogy a családja is. Bajban ismerszik meg ki az igaz barát, tartja a mondást.

Szívből ajánlom minden olyan olvasónak, akik vágynak egy kikapcsolódásra, keresnek letehetetlen, izgalmas krimi könyvet, mely szenvedéllyel, titkokkal teli történet van benne. Számomra ez a könyv a legjobb, mehet is többi közé az év legjobbjai közé, mert ez a kötet az. 


A könyvet itt tudjátok beszerezni:

NewLine Kiadó

Abby Winter Szerzői oldala 

Veda Sylver Szerzői oldala

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése