2023. június 26., hétfő

Heteira: A hold vonzása - ("Tetszettek a különböző történetek, a karakterek és a világ sokszínűsége is. Volt, amit szerettem, volt amelyiket szívesen olvastam volna tovább. Gondolatban elképzeltem, hogy hogyan folytatódna tovább az adott történet.")

 ~~~ Recenzió ~~~

Szeretném megköszönni Könyvmolyképző Kiadónak, hogy lehetőségem nyílt elolvasni Heteira: A hold vonzása c. könyvét. Ilyen még nem fordult elő velem, hogy a borító alapján tévedjek. Mert azt hittem, hogy regényt fogok olvasni.. Áhh, de hooogy!!! Micsoda tévedés ez!
Heteira:
A hold vonzása

Tartalom:

SEJTELMES ALAKOK A HOLDFÉNYBEN. IZZÓ SZENVEDÉLY…

Mi a közös egy csendes norvég szigetben, egy nyüzsgő új-zélandi városban, a budai hegyekben és San Francisco utcáiban? Hogy rejtélyes vérfarkasok járják őket…

Tizenegy vérpezsdítő, megható és izgalommal teli misztikus-romantikus történet vár az olvasóra.

A szerelem mindig elképesztő csoda. Néhol ősi harcosokkal néznek szembe, néhol a társadalom tiltásával vagy különös gyilkosságok elkövetőivel. Máskor csak egy elkóborolt macskát keresnek, esetleg választ a kérdésre, hogy ki mellett lehetnének igazán boldogok.

Kire számíthatsz, ha nem a szerelmedre?

Heteira lebilincselő történetei évek óta ejtik rabul az olvasók szívét. Ez a különleges novellaválogatás számtalan országba kalauzolja el az olvasót, mítoszokra és legendákra épít, de nagyon is emberi történeteket mesél a szerelem megannyi arcáról.

ÉLVEZD A SZENVEDÉLY VONZÁSÁT!

Véleményem
5/5

Abszolút csillagos 5-ös ez a könyv. A borítótervezőnek meg üzenem, hogy zseniális a borító. Ennyire még nem csapott be egy borító sem. Mikor megkaptam, azt hittem regényt fogok a kezemben, nem is vettem észre, hogy ez egy novelláskötet. S milyen jó novelláskötet. Anyám! Imádtam.

Tetszettek a különböző történetek, a karakterek és a világ sokszínűsége is. Volt, amit szerettem, volt amelyiket szívesen olvastam volna tovább. Gondolatban elképzeltem, hogy hogyan folytatódna tovább az adott történet. Mert, ugye sajnos van, amelyik számomra olyan befejezetlennek tartom. Folytatásért kiált. Ezek a történetek, amiket kedveltem és éreztem úgy, hogy folytatást érdemelne.

- Szelídítő
- Egyensúly
- Hogy azok ott fent bekaphassanak

Többek között… Nem szeretném mindent felsorolni. Azt hittem, hogy semmi újat nem fogok tudni olvasni a vérfarkasokról, de tévedtem. Heteira tudott újat alkotni, egyik szenvedélyesebb a történet, a másiknál. Újra szerelmes lettem a vérfarkasokba. Újra elkezdtem rajongani értük. Akarom, még többet. Bízom benne, hogy nem fog ennél az egy novelláskötetnél megállni, hanem folytatja vaaagy… Ír egy teljes regényt a vérfarkasokról.

Szívből ajánlom azoknak, akik szeretik a vérfarkasokat. Válogatott történetek a vérfarkasokról, a történetükről és a legendáikról. Csak sajnáltam, hogy vége. Remélem lesz folytatása!

Róbert Katalin-Heteira

Könyvmolyképző Kiadó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése