2023. szeptember 25., hétfő

Amiket el szeretnék olvasni! 10.rész, most romantika világába kalandoztam el.

Amiket el szeretnék olvasni!10 rész, rovatomban, most romantikus könyveket hozok. Szétnéztem több kiadó oldalán, és ezekre a kötetekre esett a választásom. Ti szoktatok romantikus regényeket olvasni?



Kővágó Sára
Hegek


Tartalom:

A hegeid nem elrontanak. Azok tesznek tökéletessé.

A fiatal és gyönyörű Lucía Zane mindenki által irigyelt, fényűző házasságban él, ám a mosolyok hamisak, az igéző mondatok mögött pedig kegyetlenség, titkok és erőszak rejtőzik. A lány minden napja rettegéssel teli, jövője kilátástalannak tűnik könyörtelen férje mellett, míg egy nap úgy dönt, visszaveszi az irányítást az élete felett, és megszökik. A terve azonban hamar felborul, és hirtelen a tét már nem a szabadság, hanem az életben maradás. Ekkor jelenik meg egy rejtélyes idegen, és Lucía ráébred, ahhoz, hogy megmeneküljön, kénytelen megbízni az ismeretlen férfiban.
De ki a titokzatos idegen? Ki üldözi őket? És vajon egy kíméletlen, rejtélyekkel és bűnökkel átszőtt világban lehetséges hinni bárkinek is?

Kővágó Sára harmadik regénye feszült, lendületes és szenvedélyes történet a bizalomról, a bántalmazásból való szabadulásról és a megállíthatatlan, mindent elsöprő szerelemről.

Kővágó Sára
Kétségek


Tartalom:
A ​KÉTSÉGEKEN TÚL KEZDŐDIK AZ ÉLETED…
Te mit választanál, az áhított biztonságot vagy a mindent magával ragadó szenvedélyt?
Eliza Miller élete váratlan fordulatot vesz, amikor megismeri Colint, a londoni ügyvédet, aki elszántan akarja a lányt. Eliza számára a régóta vágyott biztonság és nyugalom ígérete csábító, úgy érzi, kimozdítja szürke életéből. A kapcsolatuk azonban nehézségbe ütközik, amikor a lány múltjából felbukkan Isaac, akihez szenvedély, vágy és kíváncsiság vonzza. Ahogy ráébred, hogy a két férfi jól ismeri egymást, Eliza két tűz közé szorul, miközben próbálja összetartani széthulló családját.
A gyerekkori sérelmek, a felszínre bukkanó titkok, a mindent átszövő bizalmatlanság és az ellenállhatatlan szenvedély magával sodorja Elizát. Vajon ki tud keveredni belőle? Képes lesz választani a kényelmes biztonság és a perzselő vágy között? Vajon mi a fontosabb, a szerelem, a család vagy önmaga?
Kővágó Sára második regénye szenvedélyes és szívszorító történet arról, hogyan küzdünk meg gyerekkori traumáinkkal, milyen fontos szerepet játszik a család a mindennapi életünkben, és mekkora súlya van még a legapróbb döntéseknek is.

Sarah Adams
Gyakorlat teszi a mestert!
(Ha Rómában jársz 2.)


Tartalom:

Annie Walker a tökéletesen hozzáillő partnert keresi. De a kentuckyi Rome-ban nehezebb megtalálni, mint hitte. Ez nem nagyváros, mindenki mindenkit ismer, napról napra szűkül a kör, hogy kivel lehet randizni. A fülébe jut, az utolsó férfi, akivel randizott, azt mondta rá: hihetetlenül unalmas.
Annie kezdi elhinni, hogy vele van gond. Flörtölni akarásra vágyik, allűröket akar felvenni, mint a romantikus filmek női főszereplői. Eszébe jut, talán korrepetálásra szorul.
Will testőrként dolgozik, tetovált, és hihetetlenül jóképű – ideiglenesen tartózkodik Rome-ban, és egyetlen célt tart szem előtt: hogy ne keveredjen bele érzelmi természetű ügyekbe. Annie arra kéri, segítsen neki, hogy megtalálja az álompasit, és Willnek nincs szíve visszautasítani a nő kérését.
A barátság határvonalai veszélyesen kezdenek elmosódni, és Annie megérti, lehet, hogy nem az a lényeg, hogy tökéletes legyen a szerelem – talán épp elég, ha igaz.

Elena Armas
Az amerikai szobatárs
(Spanyol szerelmi átverés 2.)


Tartalom

A ​szerelemhez olykor nem kell más, csak egy kis ihlet.

Rosie Graham problémába ütközött. Pontosabban nem is egybe. Amint kilépett jól fizető munkahelyéről, hogy titkos karrierjére összpontosítson – szerződése van egy romantikus regényre –, megakad a sztorival, és egy oldalt sem tud írni. New York-i lakásának mennyezete is szó szerint a fejére omlott. Szerencsére van nála egy pótkulcs legjobb barátnőjéhez, Linához, aki épp elutazott a városból. Rosie azonban nem tudja, hogy Lina már kölcsönadta a lakást az unokatestvérének, Lucasnak.
A fiú felajánlja, hogy Rosie is maradjon a lakásban, legalább amíg nem talál valami átmeneti szállást észszerű árban. Aztán segíteni akar, hogy Rosie folytathassa az írást, és határidőre kész legyen a regénnyel. Lucas pusztán szakmai megfontolásból elviszi egy sor randira, hátha a lány ihletet kap.
Rosie-nak nincs vesztenivalója, megkezdődik a kísérlet. De Lucasnak nemsokára el kell utaznia New Yorkból – vajon elég lesz a hátralevő hat hét, hogy Rosie elkészüljön az írással? És be fogja érni azzal, hogy csak szakmai megfontolásból randizzanak Lucassal?

„Vitán felül Elena Armas az ínycsiklandozó, fülledt, lassan kiforró romkomok királynője.” – Ali Hazelwood

Aliz Hazelwood
Szerelem elmélete


Tartalom

Elsie ​Hannaway elméleti fizikust végül utoléri számtalan élete. Nappal tanársegéd, rengeteget gürizik és termodinamikát tanít abban a reményben, hogy állandó állást kap. Más napokon Elsie úgy pótolja ki nem létező fizetési csekkjét, hogy felajánlja a szolgálatait kamubarátnőként, felhasználva tökéletesre fejlesztett „emberek kedvére tevő” képességét, hogy azt a verzióját alakítsa, amelyikre az ügyfélnek szüksége van.
Legyünk őszinték, ez így elég klassz; aztán a gondosan felépített Elsie-verzum darabokra hullik. Mert Jack Smithről, a kedvenc ügyfele bosszantóan vonzó és arrogáns bátyjáról kiderül, hogy ő az a kőszívű kísérleti fizikus, aki tönkretette a mentora karrierjét és az összes elméleti fizikus hírnevét aláásta. És ő az a Jack Smith, aki az MIT fizika tanszékét irányítja, és Elsie és álmai munkája közé áll.
Elsie felkészül a tudományos szabotázs totális háborújára, de… azok a hosszú, mélyreható pillantások… Hogy ha a férfival van, akkor nem kell másnak lennie, mint önmagának? Amikor kísérleti pályára áll, vajon készen áll a szerelemmel kapcsolatos legféltettebb elméleteit átültetni a gyakorlatba?

Aliz Hazelwood
Utálom, hogy szeretlek!


Tartalom

Mara, ​Sadie és Hannah elsősorban barátnők és főleg kutatók. Bár tudományterületük a világ más-más szegletébe szólítja őket, mindhárman egyetértenek az egyetemes igazsággal: az ellentétek vonzzák, a riválisok pedig tűzbe hozzák egymást…

Egy fedél alatt
Környezetmérnökként Mara mindent tud az ökoszisztémák érzékeny egyensúlyáról: egyensúlyra van hozzájuk szükség. És hogy senki ne nyúljon a termosztáthoz. És senki ne lopja el a másik kajáját. Valamint más szabályokra is, amikről Liamnek, a lakótársának és egyben alávaló, nagy olajcégnél dolgozó jogásznak fogalma sincs.

Két emelett között
Mérnökként logikusan gondolkodva Sadie tudja, hogy elvileg hidakat kellene építenie. Viszont a STEM tudományos világában dolgozó nőként azt is tudja, hogy a körülmények változhatnak, és amikor az ember órákra bent ragad egy parányi New York-i liftben azzal a férfival, aki összetörte a szívét, joga van porig égetni azt az izmos, szőke hidat.

Fagypont alatt
Ian sok minden Hannah számára: gonosztevő, aki megpróbálta megvétózni az expedícióját, és tönkretenni a karrierjét; istenien szörnyű álmainak főszereplője… de hős sosem volt. Fagyos szíve azonban felolvad, amikor sebesülten és elhagyatottan fekszik az Északi-sark egyik távoli kutatóállomásán, és csak régi riválisa hajlandó elindulni a veszélyes mentőakcióra.

Daniella Deutsch
Nick
(A tükör másik oldalán 1.)


Tartalom

Nick Harvey-t kevés dolog érdekli önmagán kívül, ám amikor az élet úgy hozza, hogy egy különös véletlen folytán belefut saját maga szőke verziójába, az pont egyike azon helyzeteknek, ami mellett nem mehet el szó nélkül. Adam felbukkanása nemcsak hogy a feje tetejére állítja az eddig gondtalan világát, de amikor Nick a saját méltóságát megőrizve, kénytelen elfogadni hasonmása ajánlatát és belemegy a helycserébe, a két fiú sorsa veszélyesen összekuszálódik. Amikor pedig Emily is képbe kerül, mindkettejük gondjai megsokszorozódnak.

Nick sosem hitt a szerelemben. Egészen addig, míg ikertestvére életébe zárva bele nem botlik abba. Egy tiltott szerelmet azonban csakis egyféleképpen lehet megélni. Úgy, hogy félig belehalsz.

Egy ikerpár.
Egy helycsere.
Egy eddig még le nem döntött tabu.

Vajon mennyire tudja felborítani az ember életét, ha találkozik önnön tükörképével?

Col O. Broox
A vörös története

Tartalom
A lehetetlent nem ismerő autóversenyzőnek, Jaden W. Coltnak látszólag mindene megvan. Külső szemlélők számára vonzó, de számító és manipulatív ember, aki a nőket tárgyként kezeli. Egy különc zseni azonban komfortzónán kívülre tereli. Vajon érdemel esélyt a boldogságra és valóban nincs számára lehetetlen?

C. K. Zolya
Veled? Soha!


Tartalom

#Zorkavagyok #huszonnyolc #megcsaltmenyasszony #Balatonfüred #osztálytalálkozó #készkáosz

Pár hónappal ezelőtt volt egy jól megfogalmazott monológom a tízéves osztálytalálkozómra. Idilli képet festett az idillinek tűnő életemről. Aztán a vőlegényem bebizonyította, hogy tévedtem. Most, hogy a régi osztálytársaim kíváncsi tekintete előtt állok, azon tűnődőm, hol is kezdjem. Míg mások esküvővel és gyerekkel dicsekedhetnek, én mindössze arról tudok beszámolni, hogy a vőlegényem megcsalt, a vígasztalódásra szánt nyaralásom pedig különös fordulatot vett egy baleset miatt, amit egyébként életem legidegesítőbb embere idézett elő. Varga Lénárt tenyérbemászóan utálatos, bosszantóan szexi és pár óra elég volt neki arra, hogy teljesen összekuszálja az életemet.

Zorka és Lénárt dinamikus kapcsolatában gyakran váltják egymást a humoros és szenvedélyes pillanatok. A kétértelmű beszólások, a szellemes párbeszédek és erotikus jelenetek teszik igazán szórakoztatóvá a regényt.

L. Tóth Kinga
Titokzatos völegény


Tartalom
“Ki határozza meg, hogy kihez vonzódjunk, és kihez ne?”
Jack Müller, kifogástalan szívsebész, akinek sosem remeg meg a keze műtét közben, de
valójában a magánélete romokban hever. Súlyos titkot cipel magával nap, mint nap. A visszatérő
rémálmaitól pedig csak egy módon tud megszabadulni…
Elizabeth Gudro, a belevaló riporter épp a nagy utazására készül a szüleihez, hogy bemutathassa
a vőlegényét, de hiba csúszik a számításaiba, és egyik napról a másikra minden összedől
körülötte, akár a kártyavár.
Csalódás…
Hazugság…
Szenvedély…
Talán…szerelem…
Jack, pontosan tudja, hogy nem maradhat a lány közelében, mégis segítő kezet nyújt neki.
Liz bármenyire szeretné elfojtani Jack iránt táplált érzéseit, azok mégis a felszínre törnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése