2023. szeptember 29., péntek

Beleolvasó 2.rész Lovas Lana: Szerelmes vagyok beléd címmel - ("Attila előtt nem ismertem ezt a szót, nem tudtam, hogy van ilyen.")

Lovas Lana: Szerelmes vagyok beléd című könyvéből, újabb részletet hozok kedvcsinálónak. Megint két részletet hozok nektek, még hozzá Előszó részét.

Jó olvasást!


Lovas Lana
Szerelmes vagyok beléd


Tartalom

 Eszter boldog családi életet él az álomszerű svájci havasokban, de unatkozik. Kíváncsiságból regisztrál egy szexpartnert kereső oldalra, ahol különcségével szinte azonnal felkelti a céltalanul keresgélő Attila érdeklődését. A férfi élete is csak látszólag tökéletes a szikes, hortobágyi pusztaság idilli környezetében, ezért titkos szeretői viszonyba bonyolódnak az online tér segítségével. Vajon mi lesz ebből az 1500 km távolságban kezdődő kapcsolatból? Egy modern szexuális viszony? Egy lavinaszerű mindent elsöprő szerelem?

Részlet


"Előszó 

Milyen egy jó szerelmi történet? Alapvetően (hagyományos értelemben) van benne egy nő és egy férfi. Valahol találkoznak, meglátják egymást, megismer-kednek, randiznak, „csoki, virág, satöbbi… ” Kialakul a szimpátia, valami vonzódás, vágyódás, kémia. Be-szélgetnek, egyre jobban és jobban megismerik egymást, szer-elem szövődik. Kialakul a szenvedély, a testi vágy, szerencsés esetben jó szex, és a szokásos dolgok. Egy jó szerelmi történet izgalmas, érdekes, fordulatos, romantikus, és a legjobb esetben mindkét nem érdeklődését felkelti, fenntartja, kielégíti. 

Ezzel szemben milyen történet Eszter és Attila szerelmi története? Először is ebben a történetben semmi hagyományos nincs, mert ez egy titkos viszony. Két tisztes családban élő felnőtt, internetes szexpartnerkeresőn indult online viszonya, amiről kiderül, hogy egy karmikus kapcsolat, egy őrült szerelem, egy káros kötelék. Mi lehet ennek a vége? Lehet, hogy csak fájdalom, könnyek, vérző, gennyes és fertőző sebek maradnak emlékül? Nem, dehogy! Ez a történet izgalmas, érdekes, fordulatos, romantikus… Ezt a történetet mi fogjuk elmesélni. Eszter és Attila, egy na-gyon NŐ és egy nagyon FÉRFI. Mi, akik a mocsokban találkoz-tunk, a szennyben kerestük a boldogságot, és rátaláltunk a szere-lemre, a kirakósunk hiányzó darabjára a másik szívében, lelké-ben, testében. Ez a történet olyan, amilyet szerintünk még soha-sem élt át senki, de mindenki ilyenre vágyik. Ebben a történet-ben elmeséljük mindketten, hogyan és miért szerettünk egymás-ba először úgy, hogy felépítettük egymás elképzelt Eszterét és Attiláját, aztán hogyan szerettünk bele a valódi Eszterbe és Atti-lába és végül… A történetünk eleje egy hurrikán, a közepe egy hullámvasút, a vége pedig … káosz."

A könyvet itt lehet beszerezni:

Little Fox Kiadó 

Líra 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése