2023. szeptember 25., hétfő

Beleolvasó Lovas Lana: Szerelmes vagyok beléd

Lovas Lana írónőnek nemrég jelent meg Szerelmes vagyok beléd c. könyve. Ebből a könyvből hozok nektek két részletet, amolyan kedvcsinálónak. 

Írónő Svájcban él, a könyvet Little Fox Kiadó gondozásában jelent meg.


Lovas Lana
Szerelmes vagyok beléd

Tartalom

Eszter boldog családi életet él az álomszerű svájci havasokban, de unatkozik. Kíváncsiságból regisztrál egy szexpartnert kereső oldalra, ahol különcségével szinte azonnal felkelti a céltalanul keresgélő Attila érdeklődését. A férfi élete is csak látszólag tökéletes a szikes, hortobágyi pusztaság idilli környezetében, ezért titkos szeretői viszonyba bonyolódnak az online tér segítségével. Vajon mi lesz ebből az 1500 km távolságban kezdődő kapcsolatból? Egy modern szexuális viszony? Egy lavinaszerű mindent elsöprő szerelem?

Részlet a könyvből:

Visszahívtam és az történt, amit imádtam megint, mert Eszter maximálisan elkápráztatott élvezete hangjaival. Ismét minden a fantáziámra volt bízva. Elképzeltem őt, ahogy a selymesen puha, barna bőre hullámzik a rózsaszín ágyneműben, a keze az ágyékán, a feje hátrahajtva, gyönyörű hosszú nyakába omlik a szépséges szőke hajkoronája, dobálja a fejét az egyre erősödő élvezetében, teste ívben meghajlik, mellkasa felemelkedik. Én hallom, minden sóhaját, nyögését, élvezete minden pillanatát, ahogy gerjed benne a vágy, ahogy egyre türelmetlenebbül ki akar elégülni, és én is mindent megteszek, hogy vele együtt élvezzek. Iszonyatos hiányom volt Eszter után, hiszen tíz napja nem tudtunk szabadon beszélni. Amióta először hallottam őt élvezni, azóta akartam megint és megint. Állandóan benne volt a fejemben minden hangja, minden elképzelt mozdulata. Minden tökéletes és észvesztően izgató volt. Gyorsak voltunk, gyorsan végeztünk. Megint csak csendben voltam, csak őt akartam hallgatni. Más volt most. Intenzívebb, hangosabb, felszabadultabb, biztosan azért, mert a saját ágyában volt, és nem kellett a külvilággal foglalkoznia. Úgy hallottam, hogy egyszer ki is esett a telefon a kezéből, annyira extázisban volt.

Ez a tíz nap, ami kimaradt most nekünk, hosszú volt, hiszen az első kanapés együtt töltött különleges este után tudtam, hogy ez a vérpezsdítő játék bizony kíséri majd a kapcsolatunkat rendszeresen. Betegesen nézhettem ki, ahogy guggolok a garázsban az autóm mellett és egy telefonnal a kezemben maszturbálok, de ez az élmény minden extrém pillanatot megért. Ez is olyan felejthetetlen kaland volt, amire szívesen emlékszem vissza bármikor.”

Részlet

Mi is az a szerelem?

A világ olyan tempóban változik, amit követni és felfogni is lehetetlen, de azért vannak dolgok, amik változatlanok, ilyen például a szerelem.

....

A szerelem elsősorban az evolúció ravasz trükkje: egy hihetetlen találmánya az agynak, egy lenyűgöző hormonális reakció, egy addiktív állapot, hiszen a testünk különösen nagy eufóriában részesít bennünket a szerelem által. Ilyenkor a szervezetünk endorfint, oxitocint, dopamint, szerotonint, adrenalint termel nekünk, ami már a kokain, heroin fogyasztásánál jelentkező kémiai változásokkal egyezik meg. A szerelem nemcsak egy érzelem, hanem egy óriási hajtóerő, amit a test nem tud sokáig elviselni, így az sohasem örök, illetve átalakul, többek között azért, mert a magas dopaminszintet a szervezetünk nem tudja sokáig megőrizni.

De a romantikus szerelem sokkal több, mint egy kokainos csúcsállapot: a romantikus szerelem egy rögeszme, ami hatalmába kerít. Elveszítjük önmagunkkal, a realitással a kapcsolatot, nem tudjuk megállni, hogy ne gondoljunk a másikra. Az a valaki beeszi magát a fejünkbe, így a szerelem bennünk van és nagyon mélyen be van ágyazva az agyunkban.

Ezek tények, de melyik szerelmes gondolkodik tényszerűen? Én nem, mi nem. Mit éreztem, ha beleszagoltam a levegőbe? Bár július volt, de a tavasz virágzó illata kúszott az orromba, ami ananászos vattacukor bódító édességével keveredett. Mit láttam? Szikrázó napsütést, virágokat, mosolygó, boldog embereket, közeledő rózsaszín ködöt. Mit hallottam? A felcsendülő szimfonikusokat, akik a legszebb szerelmes filmzenéket játszották instrumentális formában és repültem…”

Folytatása következik!

 

A könyvet itt tudjátok beszerezni, ha tetszett a részlet.

Könyv gadrób

Little Fox Kiadó

Líra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése