2023. szeptember 11., hétfő

FairBooks Kiadó égisze alatt, QueerBooks Válogatás indult el, ahol megtalálhatóak lesznek a melegregények.

 Pár hete FairBooks kiadó bemutatta QueerBooks Válogatás, mely olyan szerzők könyveit fogja megjelentetni, mely LMBTQ történetek lesznek jelen.

A kiadót itt tudjátok elérni

A kiadóhoz csatlakozott Hajnal Kitti, Tira Neal, Erdőss Alex és Sophie Anne.

Ha szereted az érzelmes, elgondolkodtató, gyönyörű romantikus könyveket és nem vagy előítéletes vagy épp ilyen könyveket keresel, akkor jó helyen jársz.

QueerBooks Válogatás sorba mutatja be e-bookkokat.  Jelenleg kettő e-könyvet fogok bemutatni, de amint a többi is kijön, elhozom nektek a blogomra.

Az e-könyvek 2023.szeptember 15-én fognak megjelenni. Érdemes bekövetni a QueerBooks Válogatás oldalukat, minden infót megfognak veletek osztani. Egyúttal én is igyekszem hírt adni nektek.

Íme a két könyv.Erdőss Alex
Várni fogok rád

Tartalom

A tizennyolc éves Ethan erőszak áldozat lesz. A történtek teljesen feldúlják az életét, beleértve a párjával való kapcsolatát is. Hiába veszi körül szerető és támogató közeg a szülei és a párja részéről is, hiába próbálják mindketten Patrickkel megmenteni, ami a kapcsolatukból maradt, Ethan nem találja a helyét. Végül olyan lépésre szánja el magát, ami mindent tönkretehet. Vajon sikerül felgyógyulnia a támadás következményeiből, mielőtt végleg elveszíti azt, aki számára a legfontosabb?

Tira Neal
A tékozló fiú

Tartalom

Scott egyetlen dologra koncentrál: a túlélésre. Nincsenek céljai, nincs munkája, a családja épp csak megtűri a szülői házban. A fiú javarészt az utcán él, alkalmi kalandokból fedezi az egyéb szükségleteit, rég elvesztette a motivációját, hogy változtasson a helyzetén. Aztán találkozik egy férfival, akiről hamarosan két dolog derül ki: az egyik, hogy az apja új főnöke, a másik, hogy nem hajlandó lemondani Scottról, bármennyire is tiltakozik a fiú.

Sok sikert kívánok QueerBooks Válogatásnak, én már nagyon várom, hogy mindkét könyvet megvehessem, elolvashassam őket.

FairBooks webshop

QueerBooks Válogatás facebook oldala

QueerBooks Válogatás Instagram oldala


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése