2017. december 28., csütörtök

Anna M. B: Nina Johns - Szökés az ördöggel

Ma hajnalban is érdemes volt fenn maradni és belépni a kedvenc csoportban, Romantikus / Erotikus könyvek kedvelői. Nos aki szeretne belépni, keresse fel bátran facebookon. Igazán izgalmas ez a csoport. Ugyanis napi szinten, 24 órán keresztül egy író bemutatja a művét. Amit írt vagy kiadott már könyvet. Nagyon szeretek itt lenni, mert sok érdekes szerzővel találkozom s már csomó könyvet, beszereztem itt.
Szóval, amiért írok azaz ajánlóként, teszem fel nektek. Engem megvett kilóra. S jövőre mindenképp beszerzem a könyvet. A részletekről nem írhatok, mert ez egy zárt csoport. Ajánlom nektek bátran!

 Anna M. B: Nina Johns - Szökés az ördöggel
Tartalom:

Friss volt és langyos a reggeli szellő. Harmatcseppek sütkéreztek a lombok levelein a Nap sugarában. A terasz ilyenkor, kora reggel magába szívta a tavasz összes illatát. Újabb ébredés egy újabb napra, ami váratlan titkokat hozhat magával bármelyik pillanatban. A csivitelő madarak gondtalan szabadsága még senkivel nem sejtette, hogy ez a nap mindent meg fog változtatni Nina életében.A könyvet itt tudjátok megvenni:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése