2017. december 31., vasárnap

Boldog új évet mindenkinek!

Kedves olvasóim!




Köszönöm nektek ezt a csodálatos 4 hónapot. Mióta elindítottam a blogot nem számítottam, hogy ekkora sikere lesz. Egyúttal szeretném megköszönni Álomgyár Kiadónak a bizalmat. Magánkiadásban lévő szerzőknek, hogy lehetőségem volt elolvasni a könyveiket megvenni illetve recenziósként kapni. Számomra hihetetlen nagy utazás volt. Sok szerzőt ismerhettem meg a blog által, illetve egy csoport által is. Bízom benne, hogy jövőre 2018-ban sem fog senki csalódni bennem. S lesz lehetőségem minél többet könyvet elolvasnom. Sok tervem, ötletem van. Többek közt szeretnék játékot is indítani az olvasók között. Mivel kézműveskedem, így saját készítésű könyvjelzőket kapnának. Könyvmolyképző könyveket is szeretnék feltenni, ami szintén magyar szerzők lennének. Hiszen ott is rengeteg ilyen van, ami felkeltette a kíváncsiságom.  Sok – sok szerzőnek mondhatok, köszönhetett, hiszen, ha ők nem írnának könyvet én, sem tudnék miről írni. Számomra igazán megtisztelő, ha felkeresnek, illetve ajánlóként feltehetem a könyveiket. Ezzel is segítve a népszerűsítést. Nem csak az olvasást kell népszerűsíteni, hanem magát a szerzőt is. Idén voltam Álomgyár könyvesboltjában s szeretnék jövő nyárra eljutni újra. Tervezek Könyvfesztre is eljutni. Nyári könyvfesztiválra is esetleg. Annyi mindent szerettem volna írni, de igazából csak köszönetet tudok mondani nektek olvasóknak és szerzőknek. Ti figyelitek a postjaimat, véleményemet a könyvekről, ajánlókat. 2018-ban is folytatom ezt, mert nagyon szeretem csinálni. Jelenleg is vannak olvasni való számszerint 2 könyv.  Ez a 4 hónap nagyszerű és csodálatos, izgalmas időszak volt számomra. Mindig vártam a könyveket s sokszor úgy éreztem magam, mintha karácsony van. Izgatottan téptem, fel a csomagot s simogattam percekig a könyvet. Van, amikor sikerült megvennem s azt kezembe tartani. Viszont még mindig van bennem egy kis félsz, hogy vajon mit szóltok a bloghoz? Mi a véleményetek? Jó-e amit csinálok. Vagy sokszor gondolkodom merjek-e egy – egy szerzőnek írni a blogomról. 
Magyar szerzőket meg kell ismertetni az olvasókkal, hiszen mindegyik tehetséges s bizony nagyon jókat írnak. Sőt! Hova tovább sokkal jobbak, mint a külföldi szerzők. 

Annyit tanácsolok neked kedves olvasó. Adj esélyt a könyvnek! Ne foglalkozz, hogy ki ír negatívot vagy épp pozitívumot a könyvről. Azt neked kell tudnod érdemes-e elolvasni. Mert lehet neked kedvenced lesz, míg másnak nem. Szóval adj esélyt! Olvass bátran!

Még egyszer köszönök mindent mindenkinek. Nem sorolnék fel név szerint, mert tuti kifelejtek valakit. 




Minden Szerzőnek kívánok Boldog Új Évet! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése