2017. december 30., szombat

Katie Françoise könyveit hozom ajánlóként

Ma Katie Françoise néhány könyvét hozom el nektek bemutatni. Nyáron majd szeretném őket is beszerezni. Tervezem, hogy újra Álomgyár Könyvesboltba mehessek. Jelenleg Bosszú - A harag ébredése van meg. De utána néztem a többi könyvének. S azt hiszem későbbiekben be kell majd szereznem. Bátran ajánlom nektek a könyveket. 


Katie Françoise:
Egy igaz szerelem története



Tartalma:

Az ​igaz szerelem le tud győzni minden akadályt?

Gabriella, a történet hősnője nyaralni indul barátnőjével Puerto Ricóba, ahol váratlanul találkozik az ünnepelt filmcsillaggal, David Canóval és szoros barátság alakul ki köztük. Vagy talán még annál is több? Gabi szerelmes lesz a férfiba, mégis elutasítja annak közeledését és a nyaralás végeztével hazatér a férjéhez. 
Egy váratlan fordulat azonban úgy hozza, hogy idő közben Gabi férje, Roberto bejelenti: válni akar, újra fellángolt a szerelem közte és a volt barátnője között. Látszólag elhárul minden akadály Gabi és David szerelmének beteljesülése elől. 
De a sors furcsa játékot űz a szerelmesekkel, ezért a két egészen különböző világból érkező fiatal útjai hamarosan szétválnak, és Gabi kénytelen egy hatalmas titokkal a szívében élni. Vajon el tudja titkolni szerelme elől azt, amit mindenki más tud?

Katie Françoise első romantikus-kalandos regényében választ keres a minden férfit és nőt foglalkoztató kérdésékre. Vajon el lehet választani azokat, akiket egymásnak szánt a sors?


Katie Françoise:
Utolsó. Esély.



Tartalom:

Vajon ​az ember mindig képes elfogadni a sorsát?

Catherina kiegyensúlyozottnak tűnő házasságban él férjével, Ryannel. Boldog életüket egyedül a gyermektelenség árnyékolja be.

Fel tudja-e dolgozni egy nő azt, ha nem lehet gyermeke?

Katie fájó szívvel ugyan, de elválik férjétől, hogy ne kösse őt egy gyermektelen élethez, és magányos önsajnálatba burkolózik. Ekkor találkozik Calebbel, akivel lassan új szerelem alakul ki.

Vajon az új érzelem elég erőt ad Katie-nek, hogy bele merjen vágni újra a babaprogramba?

A férfi zűrös múltja miatt útjaik sokszor szétválnak, mégis megpróbálják a beültetést, ami ezúttal sikerrel jár. Mielőtt azonban élvezhetnék a gyermekvárással járó örömöket, egy baleset talán örökre elválasztja a párt egymástól.

Katie-nek meg kell birkóznia a tudattal, hogy minden, amiben hitt, csak a képzelete játéka volt. Vagy talán mégsem minden?

Katie Francoise második könyvében személyes tapasztalatait felhasználva ír arról, mennyi áldozatot képes meghozni egy nő, hogy elérje a célját, és saját gyermeke lehessen.


Katie Françoise:
Bosszú - A harag ébredése



Tartalom:


Vajon létezik olyan szerelem, ami felülírja a bosszúvágyat is? 
Nathan korán árvaságra jutott. Az anyja elhagyta, az apját pedig megölték, amiért bosszút esküszik még kisgyerekként. Felnőve a CIA munkatársa lesz, és beépített ügynökként megkapja élete legfontosabb megbízatását: egy családnál kezd dolgozni sofőrként, ahol a családfő a maffia tagja, és mint később kiderül, Nathan apjának halálához is köze van. Egyenesnek tűnik az út a bosszúja kivitelezésében, egyetlen problémát Jessica felbukkanása jelenti, Nathan esküdt ellenségének elviselhetetlen természetű, de őrjítően vonzó lánya. 
Nathannak és Jessicának rengeteg akadályt kell leküzdeniük ahhoz, hogy együtt lehessenek, a sors mégis elválasztja őket egymástól. 
Minden titkukra fény derül, Nathan elveszíti élete értelmét, a szerelmét és a hitét is. Van innen visszaút?


Katie Françoise:
Bosszú - Halálós vonzódás




Tartalom:

Mire ​képes egy nő a szerelméért? 
Jessica gyönyörű, de kibírhatatlan természetű, elkényeztetett fiatal nő, aki gazdag apja jóvoltából burokban nevelkedett. Amikor az apja vállalatánál kezd el dolgozni, megismerkedik az új alkalmazottal, a jóképű Lukassal, aki a sofőrje lesz. Jessica viselkedése eleinte taszítja a fiút, de aztán mégis beleszeret a lányba. 
Szerelmüknek rengeteg akadályt kell legyőznie: kiderül, hogy Lukas valójában nem is Lukas, és a lány apja sem az, akinek egész életében hitte. Ahogy egyre több titokról hull le a lepel, úgy bonyolódik Jessica élete is. Megismeri Lucas titkait, mégsem tud lemondani róla, és ez a végzete felé sodorja a törékeny lányt. Jessica feláldozza magát a szerelemért, és nagyon súlyos árat fizet érte. Vajon megéri? 


A könyveket itt tudjátok megvenni: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése