2017. december 10., vasárnap

Sütő Enikő: A szenvedély rabjai ( Elmerülve )

Sütő Enikő legújabb megjelenő könyvét olvastam, melyben szeretném meg köszönni a lehetőséget,hogy elolvashattam. Enikő könyveit nagyon szeretem, hisz olvastam már tőle, Nem tarthatsz vissza sorozatot. Most sem okozott csalódást. 


Sütő Enikő: A Szenvedély rabjai



Tartalom:

Egy teljesen átlagos éjszakán találkoztam Connorral. 
Elégedett voltam az életemmel, a város legjobb gyermek pszichiátereként. 
Mi van akkor, ha nem voltam teljesen boldog? 
Mintha boldogság nélkül élni se lehetne. 
Pedig lehet. Nagyon is biztonságosan, nyugodtan, felesleges drámák nélkül.

Aztán ott ült előttem a férfi, aki minden szempontból tökéletes volt. Szexi, gazdag, beképzelt, arrogáns. A tökéletes figyelemelterelés szánalmas életemről. Vad ősi vágyat szabadított fel bennem, és közben észre sem vettem, hogy lebontotta a körém épített falakat. 
Vajon elég e ez nekem, hogy ne akarjak ösztönösen elmenekülni előle?


Vélemény
5/5


December 10-én, azaz mai nappal debütál A szenvedély rabjai ( Elmerülve ) c.könyve.


Ahogy eddig is jól ismerhetjük szerző stílusát, nagyszerű könyvet írt. Van itt minden, kérem, szerelem, erotika, romantika kis dráma. Sok - sok titok és fájdalom.
Dr. Romina Parker gyermekorvos, akinek múltjában igencsak fájdalmas időszakai voltak. Amiken nehezen tette túl magát rajta. 
Egy este alkalmával igazi szenvedélyes éjszakát töltöttek együtt. De sajnos Romina nem maradt vele, hajnalba eltűnt. Connor nem igazán díjazta. És itt kezdődik a harc kettejük között. Amit nagyon tetszett és szerettem. Bírtam Connort, hogy most nem ő hagyja faképnél a nőket. Hanem őt hagyják. S ez így nincs ínyére.  Később már saját maguknak is be kell, hogy valljanak, többet éreznek a másik iránt.  Connor ,aki csak szédítette a nőket, most Rominában megtalálta, amit keresett.
Romina viszont félt. Félt az érzései miatt. Félt a múltjától.  Így inkább egy éjszakás kalandokba bocsátkozott. Később csak megtalálta a szerelem Connor személyében.
Ahogy egymásra néztek, mint a mágnes úgy húzta egymáshoz. Sok titok, fájdalom és teher nyomja mindkettejük lelkét.  
Nagyon tetszett, imádtam olvasni. Végre Connor is megtapasztalhatja milyen, ha csak úgy otthagyják. Nagyon várom , majd a folytatást. Mert biztosak lehetünk benne, hogy Sütő Enikő tartogat még meglepetéseket. 

Bátran ajánlom minden romantikus/erotikus rajongóknak. Köszönöm Sütő Enikőnek a bizalmat és a lehetőséget, hogy elolvashattam.


Kedvenc jelenet,ídézet

"Most ízelítőt kaptam abból,milyen az amikor találkozom a legédeseb,legfinomabb nővel az egész világon, és szükségem van rá újra Mit csinál olyenkor egy igazi seggfej? Megrpóbálta kiirtani magából, akár egy vírust. Csak felszedem az első nőt, aki az utamba akad, és ráveszem, hogy leszopjon. El fogom felejteni őt néhány normális nap után. És ha egyszer mégis újra látom? Az ágyamhoz bilincselem , és soha többet nem engedem el."

"Uramisten! Mi van velem? Mintha nem is én lennék."

"Ez a csaj egyszer tényleg kikészít. Egy parkolóban szexelni velem az rendben van, de mellettem ébredni reggel, az rémísztő.Ennek a reggelnek nagyon nem igy kellett volna történnie."

Ha kiváncsi vagy a könyvre itt tudod megrendelni:


Elérhetőek:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése