2017. december 27., szerda

Dr. Cserjési Petra: Halott barátnők

~~~ Recenzió ~~~

Köszönöm Álomgyár Kiadónak és Dr.Cserjési Petrának a lehetőséget, hogy elolvashattam e szenzációs könyvet. Nagyon élveztem és izgalmas volt. Szívesen olvasnék. Köszönöm. Aki még nem olvasta el, ne hagyjátok ki. Érdemes megvenni. 





Dr.Cserjési Petra: Halott barátnők




Tartalom:



Öt hulla. Egy tetthely. Egy közös pont. 
Vagy mégsem?
Egy átlagosnak induló napon, a szennyvíztelepen öt női holttestet találnak. Látszólag egyetlen közös ponttal: Lolával. Az ügy felgöngyölítését láthatatlan erők gátolják, így az lezáratlanul már-már a feledés homályába merül. 
Két év után, a váratlan helyről érkező bizonyítéknak köszönhetően, az ifjú nyomozónő új főnökétől kap egy esélyt, hogy utána járjon a rejtélynek. Vajon választ kap élete egyik legfontosabb kérdésre? Ki gyilkolta meg a legjobb barátnőit? 
Ahogy titokzatos segítőjével egyre mélyebbre ásnak, úgy derül ki, hogy mindenkinek vannak titkai, amiket elrejtene a világ elől és, hogy valójában senki sem egészen az, akinek látszik… 
Lesz, akinek fontosabb az igazság, mint a titkok megőrzése? Vagy mindenki a saját érdekeit helyezi előtérbe? Te mit tennél?

Vélemény:
5/5


Letehetetlen, izgalmas és lebilincselő történet 5 halott nő, 5 indok. S mindez az utolsó oldalakon derülnek ki. Igazán jól fel lett építve az egész. Nagyon élveztem, szinte oda vissza voltam, hogy vajon ki vagy kik ölhették meg őket. Igor és Lila nagyon szimpatikus karakter, többieket is imádtam. Imádom a krimiket és mostanában nem volt olyan könyv, amiért elolvastam volna. De ez!!  Nagyon jó volt. Pont azt kaptam, ami a fülszöveg alapján olvastam. 
Igazán élvezetes, olvasmányos és nem volt unalmas. Sőt!   Feldobott, hogy végre egy izgis krimit olvashatok. 
A történet, cselekmény nagyon érdekesek voltak főleg, hogy kiderültek kik és milyen okból ölték meg a lányokat. Igazából olyan volt, mintha filmet néztem volna. Nagyon - nagyon jól el lett találva. Igazán izgalmas ,krimi a javából.
Jó volt olyan történetet is olvasni, hogy miként dolgoznak a rendőrök. Hogyan nyomoznak.
Plusz pont igazán az adta, hogy nem egy külföldi városok voltak, hanem magyar.  
Bátran ajánlom minden krimit kedvelőinek a könyvet. Engem megvett kilóra.  Nagyon jól ki lett dolgozva. 5 halott barátnő halála után nyomozni és kapcsolódási pontokat keresni nem könnyű. 

Igazság szerint el tudnék képzelni egy sorozatot Igor és Lola kalandjairól. Kíváncsi lennék, és szívesen olvasnék még a szerzőtől.



A könyvet itt tudod megvenni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése