2017. december 10., vasárnap

Mira Sabo: Amíg kijutunk a fényre ( Birtoklás 2 )

A második véleményemet is meghoztam Mira Sabo: Amíg kijutunk a fényre c.könyvről. Recenziós példány, amit ezúton is szeretném meg köszönni Szerzőnek, hogy lehetőséget adott a könyve elolvasására. 


Mira Sabo:
Amíg kijutunk a fényre ( Birtoklás 2 )



Tartalom:

Mira Sabo legújabb bestsellerében minden adott egy valódi élet-halál harchoz, amit az izgatóan sármos, gátlástalanul hatalommániás, vad és féktelen milliárdos, Tamássy Áron szít.

A férfi mindent megpróbál kézben tartani – a politikai életet, az üzleteit –, de legfőképp gyönyörű feleségét, Szófiát, akik ő és a bátyja, a talán még nála is veszélyesebb Zsolt, valamint a Tamássy család sötét titkai megmásíthatatlanul átformálnak.

Pusztító szenvedélyek örvénylenek hármuk között. A fiatal nő olyan tapasztalatokat szerez a két férfi fizikai és érzelmi fogságában, melyek a szexualitás, a fájdalom és megalázottság legmélyebb bugyraiba vetik alá.

Szófia azonban nem adja meg magát, és veleszületett küzdőképességével megpróbálja a Tamássy testvérektől tanultakat a visszájára fordítani.

Vajon képes lesz felvenni a harcot a testvérekkel? 
Egyáltalán túléli?

Vélemény:
5/5


Huu ez aztán elképesztő második rész volt. Sokkal jobb lett, mint az első. Izgalmas, lebilincselő és teli fájdalommal. Szofi majdnem megtört. De végül az élet elé sodort egy jóvágású fickót. Előtte sajnos sokat kellett tapasztalnia. Milyen az árulás, csalódás. Tamássy fivérek továbbra is gátlástalanok, mocskosak. S ebben Szofinak sikerült talpra állni és túlélnie. Mert van benne akarat, élni akarás. 
Egyre jobb lett a történet, mert lassan a végéhez közeledett Tamássy fívérek hatalma. 
A gazdagság,csili-vili dolgok ezek, mint látszat,csalóka. Belül egy mocskos, vad és fékezhetetlen világ van. Aki nem bírja talán sosem fog talpra állni. Ebben a világban csak pénzzel oldható meg.  Gyönyörű befejezés volt. Nagyon kíváncsi vagyok, mi lehet fívérekkel később. Szofival, Sárival és kisfiával. 
Szerző mesterien bánt a szavakkal,történetekkek. Olyan valósághűen ábrázolta a történteket, mintha egy igaz történetet mesélne el. 

Ahogy az első részt, úgy második részt annak ajánlom, aki bírja lelkileg a történetet elolvasni. Megrázó, felemelő és izgalmas. 

Mira, kérlek, ne hagyd abba az írást. Írj többet, többet. Mert csodálatos, ahogy írsz. Köszönöm.
Köszönöm a szerzőnek, hogy lehetőséget kaptam, hogy elolvashattam a könyveket.

Kedvenc ídézet:

"Uraim, soha ne becsüljenek alá egy nőt, mert a maga megalázott, dühös valójában hurrikánként söpör majd végig az életükün, mint trópusi ciklon mindent magával sodorva és nem marad semmijük..."

"A tanítómester, akin túlnőtt a tanítványa, akit el akart temetni magában, de nem tudott... Sosem tudott..."


A könyveket itt tudod meg venni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése