2017. december 19., kedd

Tomor Anita: Nyolc éjszaka c.könyv hozzám is megérkezett

Köszönöm szépen Tomor Anitának a könyvet. Igazán megtisztelő, hogy gondolt rám. A könyvjelzőket is nagyon köszönöm szépen. Bele is teszem, mind a 3 könyvben. Izgatottan várom, hogy el kezdhessem elolvasni. Hiszen Anita könyvei eddig mindegyik tetszett, izgalmas esetenként vicces is volt. Igazán kikapcsolt nagyon. Bízom benne, hogy Nyolc éjszaka c.könyv is ilyen lesz. Anita garancia rá.

Köszönöm még egyszer !


Tomor Anita: Nyolc éjszaka

Tartalom:

Trishnek ​elege van az unalmas mindennapokból. Úgy érzi, valami új dolgot kell tennie, valami olyat, amit eddig még nem csinált. Elhatározza, hogy életében először elutazik New Yorkba. Egyedül. Felejteni akar és világot látni. Egy valamire viszont nem számít, arra, hogy betoppan az életébe Ryan.

Ryan híres hollywoodi színész, és nem mellesleg rohadt jó pasi. Nincs a világnak olyan pontja, ahol ne csengene ismerősen a neve és ne ismernék fel azonnal az utcán. Mindene megvan, amiről csak álmodni lehet. Ő viszont úgy érzi, valami mégis hiányzik az életéből, és erre csak akkor döbben rá, amikor a londoni reptéren belebotlik Trishbe.

Te mit tennél, ha az álompasi a tévéből egyszer csak előtted állna és le sem venné rólad a szemét, sőt úgy bámulna rád, mintha azonnal ágyba akarna vinni? És akkor, ha ráadásul kiderülne, hogy egymás mellé szól a jegyetek a London-New York járaton?

Trish legszívesebben hanyatt-homlok elmenekülne, de nem teheti. A gép indul és neki le kell ülnie Ryan Davis mellé még akkor is, ha a férfi „a baj már megtörtént, bármit csinálsz, akkor is az enyém leszel, bébi" tekintettel néz rá. Trish minél elutasítóbb, Ryan annál jobban élvezi a játékot. Nyolc éjszaka. Csupán ennyit kér Trishtől. Vajon ennyi idő elég ahhoz, hogy megváltozzon két ember élete? Esetleg örökre?


A könyvet itt tudod megvenni: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése