2018. október 17., szerda

Ismerjük meg közelebbről a szerzőket: Abby Winter

Következő rovatban pedig Abby Winter szerzőt kértem fel, akinek Leomló falak c. könyvét olvastam el. S nagyon oda voltam a könyvéért. Ezután nem sokkal később megjelentettet közösen Emy Dust-tal szerzővel egy remek könyvet Csapdába csalt szerelem. Innentől kezdve két könyv jelent meg A múlt fogságában és Tiltott szenvedély címmel. Így kétség sem férhet, hogy fel fogom kérni, hogy mesélje el, hogyan kezdte el az írói pályát. Izgatottan vártam az interjút, hogy meg mutathassam nektek.




1)         Mesélj magadról? Mit lehet tudni rólad?

38 éves vagyok, a Balaton mellett élek. Ha nem írok, akkor kamaszokat próbálok rávenni a tanulásra, több – kevesebb sikerrel.


2)         Miért pont Abby Winter az írói neved?

Ez nagyon jó kérdés… Amikor meggyőztek, hogy adjam kiadásra a történetemet, mindenképpen írói álnévben gondolkodtam. Egy az, hogy a nevem elég hosszú, a másik, hogy akkor még nem akartam, hogy minden ismerősöm tudja, hogy én írom ezeket, a sztorikat. Azóta persze ez kiderült, de ma már nem bánom. Visszatérve a kérdésedre, abban biztos voltam, hogy a monogramomat megtartom. A Winter azért lett, mert téli gyerek vagyok, az Abby pedig csak úgy jött. Rövid és A betűs.




3)         Hogyan kezdted el az írói pályát?

Ez igen hosszú történet, de próbálom röviden megosztani veletek. Őszintén szólva soha nem gondoltam, hogy egyszer ilyen babérokra török. Tény, hogy már gyerekkorom óta szeretek olvasni, de az írás csak tavaly tavasszal kezdett el foglalkoztatni. Volt bennem egy személyes probléma, amit egy kirándulás során tovább gondoltam, és az egyik internetes csoportban megosztottam. Ott olyan kedvesen fogadták és várták a folytatást, hogy végül, amit nekik szántam, kiadásra került. Aztán Emy Dust írónő keresett meg, hogy nem írnék–e vele egy történetet, és onnan nem volt megállás.


4)         Írásod célja…

Oh! Mindenképp a szórakoztatás. Nem fogok soha lelket, megrázó történeteket írni. Azt gondolom, elég sok rossz van az életünkben, így mindenképp szeretnék egy kis örömet, boldogságot vinni az emberek életébe. Imádom a romantikát olvasni és írni is, így tőlem könnyed sztorikat olvashatnak, némi erotikával és drámával fűszerezve.




5)         Családod miként fogadta el, hogy ezen a pályán indultál el?

Először nekik sem akartam elárulni, mibe vágtam a fejszémet, de miután a férjemnek elárultam, ő azonnal támogatott, hogy ki kell adni. A családom többi tagja karácsonyi ajándékként kapta meg a Leomló falakat. Volt csodálkozás, azt megmondom. Alig akarták elhinni, percekig győzködnöm kellett őket, hogy én vagyok Abby Winter, de az óta is nagyon kedvesek, támogatnak mindenben. Nagyon szerencsés vagyok.



6)         Tervezel–e új könyvet kiadni, ha igen mesélsz róla?


Igen, és persze. Mint mondtam, az elején még nem is gondoltam, hogy így jönnek majd az ötletek, de szerencsére most is két történet van a fejemben, így biztosan lesz új könyv. A következő, amin dolgozom, a Treasure – Érezni akarlak című könyv, ami egy világhírű zenekar énekeséről, és egy hétköznapi lányról szól. Azt boncolgatom majd, hogy van–e esélye egy ilyen kapcsolatnak, hogy mennyire igazak az érzéseik, illetve, hogy elbírnak–e a sztársággal, járó kellemetlenségekkel.


7)         Vannak–e további terveid?

Néha elbizonytalanodom, de azt hiszem, megpróbálkozom komolyabban megjelenni a piacon. Mivel eddig magánkiadásban jelentek meg a könyveim, szeretnék egy kiadóhoz szerződni, hogy rajtuk keresztül minél több olvasóhoz eljussanak a könyveim, illetve az eddigi kapcsolataimat is szeretném erősíteni.



A szerző könyveit az IK –Karácsonyi katalógusában tudod beszerezni, illetve a szerzői oldalán Abby Winter Szerző oldala   és közvetlenül az email  címen is felkeresheted.