2018. október 1., hétfő

Karina Halle: Túl közel hozzád

~~~ Recenzió ~~~

Szeretném megköszönni Álomgyár Kiadónak és Karina Halle szerzőnek, hogy elolvashattam a könyvet. Igazi őszi estés, olvasós könyv, akiknek szívből tudom ajánlani minden romantikus lelkű olvasómnak. A szerzőtől szívesen olvasnék még több könyvet. Ezzel a történettel nagyon megvett. Szerettem olvasni. Imádtam.

Karina Halle
Túl közel hozzád




Tartalom:
 "Tinédzserként ​találkoztam először William McAlisterrel. Jóképű férfi volt, gyönyörű feleséggel. Mr. McAlister akkoriban lett édesapám partnere a cégben. Elbűvölő személyiség volt, de csak egy jó családi barát.
10 évvel később: 25 éves vagyok, egyedülálló anyaként elkövettem néhány hibát. Megküzdöttem a démonjaimmal, de most új életet kezdek. Minden az elképzeléseim szerint alakult, míg meg nem pillantottam Will McAlistert.
Elvált, és már nem csak apám barátját látom benne, már sokkal többet jelentett számomra. Árasztja magából a magabiztosságot és a sokat ígérő szexualitást. Magas, férfias, egy igazi gentleman, a tekintete erős és csábító. Teljesen odavagyok érte.
Esélyem sem lehet nála, hiszen ő az apám legjobb barátja, üzleti partnere és a főnököm. 
Igaz? 
Tévedés."


Véleményem:
5/5

Egy igazi vérbeli romantikus történet kaptam, izgalmas és szórakoztató volt számomra. Gyengéim a gyerekek. Imádom, ha egy gyerek is van benne, a történetben. Olyankor vicces és érdekes helyzetek alakulnak ki. S ami legjobb ebben a történetben szinte nem is volt kavarás. Vagyis de. A legvégén. De nem lövöm le a poént. Nagyon kedveltem Willt és Jackiet. Mindketten megtapasztalták a lelki fájdalmat, gyötrelmeket. Sajnáltam Willt a történet elején, mert amit tett Sasháért egy férfi sem lenne képes. De végülis betoppant az életében Csak Simán Jackie, ő aztán megbolondította Willt. Imádtam az évődésüket. Ahogy Will odáig van érte már a legelején. Hadd említsem meg Will kutyáit Guriga és Jeanne d’Akszli ,végre nem csak én vagyok lökött a kutya név választással kapcsolatban...(kuncokog magamba).
Lassan, de biztosan Jackie és Will is rájönnek, hogy mit is éreznek egymás iránt. Noha Jackie kissé nehezen akarja elfogadni az érzelmeit Will iránt, de mégis kialakít egy kapcsolatot. Később már fontossá, személyessé válik neki. Nagyon drukkoltam, hogy végre belássa Will a neki számára illő férfi.
Bármikor, bárhol elő lehet venni. Lehet akár egy nyári vagy őszi olvasmány, de egy a lényeg kellemes kikapcsolódást nyújt. Egy dolgot biztosan mondhatok, hogy a szerelem nem válogat. Bárkit utolérhet kortól függetlenül.

Kedvenc idézetek.:









A könyvet itt tudod beszerezni.