2021. március 15., hétfő

Kiss Virág: Angyali szerelem - ("Először is a szereplők kedvelhető karakterek. Aranyosak, kedvesek, és ennyi. Szívesen olvastam volna még többet róluk, részletes jellemrajzokkal, hogy mennyit fejlődik a karakter a történet végére. ")

 Néhány héttel ezelőtt vásároltam meg Kiss Virág: Angyali szerelem c. kis könyvét. A címe miatt vettem meg, mert szeretem az olyan történeteket, ahol angyalok vannak benne. Nos, érdekes volt ez a történet. 

Kiss Virág:
Angyali szerelem


Tartalom:

 Hogy találnak egymásra Laura és Daniel? Megpróbáltatások sora várja
őket. Egy titkárnő és egy labdarúgóedző véletlen találkozásából örökké tartó szerelem szövődik? A lányt többször megcsapja a halál szele, vajon túléli a találkozást?
Lebilincselő kicsit misztikus olvasmány.

Vélemény
2,5 / 5

Nos kicsit nehéz helyzetben vagyok. Bár az alaptörténet tetszett, a kivitelezés hagy némi kívánni valót.
Először is a szereplők kedvelhető karakterek. Aranyosak, kedvesek, és ennyi. Szívesen olvastam volna még többet róluk, részletes jellemrajzokkal, hogy mennyit fejlődik a karakter a történet végére.
A történetből is lehetett volna több, részlet gazdag. Én látok benne potenciált, de így hogy keveset ír róla az írónő...
Olvasás közben úgy éreztem, mintha egy színházi forgatókönyvszerűséget olvasnék.
A mondatok nagyon rövidek voltak, érdemes lett volna hosszabb írni, részletesebben. Többet írni a helyről, az emberekről, az érzésekről.
Szeretem az angyalos történeteket, örültem, hogy ilyet olvashatok. De sajnos nem érzem hitelesnek az angyali ábrázolását. Sajnos.
Mivel rövid a történet 44 oldalas, novellának vagy előzmény történetnek nevezném, és emiatt rövid véleményt tudok mondani.
Őszintén megmondom, bár tetszett, érdekesnek találtam a sztorit, de tovább kellene még dolgozni rajta, gyakorolni. Akkor még jobb lenne az egész történet.
Mindezek ellenére szívből ajánlom a könyvet.


Az írónő könyvét itt tudod megvenni:

E-könyveim

Kiss Virág: Angyali Szerelem  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése