2021. március 17., szerda

Maradj otthon! 17.rész Pioneer Books Kiadó - (" Varázslatos romantikus könyvek csak nekünk nőknek.")

Maradj otthon!  17.része következik a  rovatomban, Pioneer Books Kiadót mutatok be nektek. A kiadót az instagram oldalán találtam vagy ő talált meg engem? Ki tudja, mindesetre szeretném nektek a könyveiket megmutatni, amit talán egyszer később lesz lehetőségem elolvasni.  Nagyon jó könyveket találtam nektek, amit én szívből ajánlanék nektek ilyen nehéz helyzetben. Igaz van még sok-sok jó könyv a kiadó oldalán, de sajnos ennyit tudtam feltenni a blogomra.

Ha tudtok, támogassátok a kiadót, hogy ott vásároljátok meg a könyveket. 

 


 Siobhan Davis:
Találj rám Kyler

(Kennedy Boys 1.)Tartalom: 

Ne ​vágyj olyasmire, ami nem lehet a tiéd

Faye Donovan mindent elveszített. Szülei halála után otthonát és barátait is el kell hagynia, amikor egy soha nem látott nagybácsi fogadja a családjába. 
Faye a számára oly ismerős és otthonos Írországból váratlanul Amerikába pottyan, ráadásul egy teljesen őrült és excentrikus családba. Az anyuka szárnyaló divatcége miatt iszonyú sok pénzük van, és a hét fiú unokatestvére mellett (mindegyik megéri a pénzét) a lány csak kapkodja a fejét. Kyler a legrosszabb mind közül. Legtöbbször bosszantó, pökhendi és utálatos, máskor viszont, ha egy pillanatra elfeledkezik magáról, Faye elolvad igazi arcától. De kár is róla álmodozni, hiszen Kyler a rokona, közöttük soha nem lehet semmi. Ezt a fiú is jól tudja, le kell hát győzniük a mindent elsöprő vágyat, mert a Kennedy divatmárkára halálos csapást mérhet egy ilyen csúnya botrány. 
Csakhogy a fiatalokon kívül másnak is vannak titkai, és ettől válik igazán kockázatossá a tiltott szerelem…

A Kennedy Boys regényciklus első kötete.

Siobhan Davis :
Ne veszíts el Kyler

(Kennedy Boys 2.)


Tartalom:

Mi van akkor, ha hazugságra épült az életed?

Faye eddig azt hitte, a szülei elvesztésénél rosszabb már nem történhet vele, de tévedett. Nagybátyja döbbenetes bejelentése a földbe döngöli, újra kell gondolnia az egész életét. Minden hazugságra épült. És ami a legjobban fáj, hogy imádott szerelme, lelki társa nem lehet az övé; mindketten tudják, nem követhetik el a szüleik hibáját. 
Faye és Ky céltalanul bolyong a világban, a legrosszabb pillanatban pedig felbukkan a fiú számító exbarátnője, aki eltökéli, hogy tönkreteszi a Kennedyket. 
Ám egy váratlanul bekövetkezett tragédia mindent felülír, ráadásul újabb csontváz esik ki a szekrényből… Van még bármi esélye szenvedélyes szerelmüknek?

A Kennedy Boys regényciklus második kötete.

Siobhan Davis:
Szerezz vissza Kyler
(Kennedy Boys 3.)


Tartalom:

Aki a tűzzel játszik, könnyen megégetheti magát…

Miután megismerte anyja történetét, Kylernek nincs maradása. Válaszokat akar, ezért vér szerinti apja nyomába ered. Faye pontosan tudja, milyen az, amikor valakinek egy pillanat alatt felfordul az élete. Szerelme után indul, ám arra ő sincs felkészülve, hogy Kynak is vannak sötét titkai, amelynek súlya alatt lassan összeroppan a fiú. 
Ky körül szorul a hurok, számító exbarátnője pedig úgy gondolja, itt az ideje a végső leszámolásnak. Ám Faye nem hagyja, hogy elvegyék tőle új családját. Saját kezébe veszi a dolgokat – de aki a tűzzel játszik, könnyen megégetheti magát.

A Kennedy Boys regényciklus harmadik kötete.

Lexi Ryan:
Sodródás

(Blackhawck fiúk 1.)

Tartalom: 

Régebben ​csak egy dolog érdekelt, a foci – az edzések, a meccsek, hogy kiérdemeljem a helyem a legjobb csapatban a profik között. Mindenem megvolt, mégis inkább a drogokat és az alkoholt választottam, ráadásul kiakasztottam mindenkit, aki próbált megállítani. Most pedig felfüggesztettek a csapatban, házi őrizetbe kerültem, és kénytelen vagyok hat hónapot otthon tölteni, hogy összeszedjem magam. És a hab a rohadt tortán? A szomszéd szobában alszik a legjobb haverom csaja, Mia Mendez – az egyetlen lány, akit valaha szerettem, élő emlékeztetője mindannak, amit bánok. 
Fogalmam sincs, hogy Mia közelsége a mennyország lesz-e vagy a pokol. Egy ujjal sem érhetek hozzá – és nem csak azért, mert az apámnak dolgozik. Másnak adta a szívét. De a baleset óta, ami elvette a bátyja életét és mindent megváltoztatott, olyan lett, mint egy zombi, ellöki magától a barátait, és nem foglalkozik az álmaival. Mindketten megtörtünk, zsibbadtan figyeljük a körülöttünk zajló életet, és a pokol tornácán ragadtunk. 
Amíg meg nem szegem a saját szabályomat, és egy nap megérintem. 
Amíg be nem mászik az ágyamba, hogy megvédjen a rémálmaimtól. 
Amíg az egyetlen dolog, amit még annál is jobban akarok, hogy Mia az enyém legyen, az, hogy megvédjem az igazságtól. 
Nem írhatom át a múltat, de nem vagyok hajlandó megengedni, hogy a sors kegyeire bízza a szívét. Ezért a lányért képes lennék az égig emelkedni, és átrendezni a csillagokat.

A Blackhawk fiúk feszültséggel teli, szexi sportrománc-sorozat a New York Times bestsellerszerzőjétől, Lexi Ryantől. Foci. Titkok. Hazugságok. Szenvedély. Ezek a srácok nem játszanak tisztán. Melyik Blackhawk fiú fogja elrabolni a szíved?

Lexi Ryan:
Mostoha szenvedély

(Blachawk fiúk 2.)

Tartalom: 

A kérés egyszerű volt: ne hagyjam bajba keveredni az új mostohahúgomat nyáron. 
Sohasem találkoztam Grace Lee-vel. Anyám azt mondta, csendes, művészlélek egyetemista, zűrös múlttal. Igent mondtam, nem tűnt nagy ügynek. Gondoltam, odaköltözik hozzám egy magának való, mogorva lány, aki napjai nagy részét a szobájába zárkózva tölti. 
Nem számítottam rá, hogy maga a testet öltött vágyálmom libben be az ajtómon, és fenekestül felforgatja az életem. 
Egy lány rengeteg sötét és fájdalmas titokkal. Mindent félredobnék azért, hogy megmentsem őt a múltjától. 
Rohanok, hogy segítsek rajta, bármekkora árat is kell fizetnem érte. 
Még hogy ne hagyjam bajba keveredni? Grace maga a baj. És én a világért sem maradnék ki. 
A Mostoha szenvedély a Blackhawk fiúk feszültséggel teli, szexi sportrománc-sorozatának második regénye a nálunk is népszerű Sodródás írójától, Lexi Ryantől. 
Foci. Titkok. Hazugságok. Szenvedély. Ezek a srácok nem játszanak tisztán. Melyik Blackhawk fiú fogja elrabolni a szíved?

Lexi Ryan:
Unbreak Me-Gyógyíts meg

(Széttört szívek-Splintered Hearts 1.)

Tartalom:

„Ha összetörsz, megmentelek…” 
Még csak huszonegy éves vagyok, de már selejtes áru lettem. Mindenki ribancnak tart. Csődtömeg vagyok. Amióta az eszemet tudom, én vagyok a tökéletes családom fekete báránya. Lefújtam az esküvőmet William Bailey-vel, az egyetlen férfival, aki úgy gondolta, hogy érdemes törődni velem. Egy év telt el azóta, és most arra készül, hogy feleségül vegye a testvéremet. Amíg meg nem kérem, hogy ne tegye… „Ha összetörsz, megtalállak…” Asher Logan olyan férfi, aki látja a repedéseket az álarcomon, és egyáltalán nem akarja helyrehozni az életemet. Asher azt szeretné, hogy hagyjam abba a bujkálást, és ne színleljek tovább. Asher le akarja rombolni a védőfalaimat. De akkor el kell árulnom neki a mocskos titkaimat, és meg kell bocsátanom a vétkeit. A múlt mázsás teherként nehezedik rám, nekem pedig el kell döntenem, melyik férfit választom: azt, amelyik egyben tart, vagy azt, amelyik megengedi, hogy összetörjek?

Lexi Ryan:
Bárcsak

(Széttört szívek-Splintered Heart 2.)

Tartalom:

Sohasem hittem volna, hogy látni fogom még, és ebbe bele is nyugodtam. Ám abban a pillanatban, hogy Cally Fisher újra megjelent New Hope-ban, tudtam: bármire képes vagyok érte. Ha elárulja, megbocsátom a legsötétebb titkát is, és többé nem engedem el.

Harcolni fogok érte. 
Hét év telt el azóta, hogy összetörtem Will szívét, a magamét pedig jégre tettem. De hiába ámítom magam: még mindig őt szeretem. Soha többé nem akartam visszatérni, a húgaim érdekében azonban vállalom, hogy szembenézek a múltammal… és William Bailey-vel. Látom a szemében régi önmagamat, mocskos tetteimet és az elvesztett jövőt is. 
Mennyivel egyszerűbb lenne, ha Will gyűlölne! De ő az életem része akar lenni, bármi legyen is az, amit rejtegetek előle. Hogy árulhatnám el neki, ha tudom, hogy belepusztul?

B.E.Easton:
44 fejezet 4 férfiról
(44 fejezet 0.)
 

Tartalom:

Egy ​iskolapszichológusnak nem illik könyvet írni a szexről, mert az sokak szerint erkölcstelen lenne. Szerencsére az erkölcs soha nem volt az erősségem.

Miután éveken keresztül igyekeztem feldobni a szexuális életemet, felhagytam a próbálkozással, és inkább naplóírásba fogtam. Talán jóképű, ám hideg, távolságtartó férjem egyszerűen képtelen megadni azt a szenvedélyt, amire vágytam és meg is kaptam a szétvarrt, tesztoszterontól szétcsattanó expasijaimtól. Ha pedig már amúgy sem tudom újra átélni élményeimet, mi lenne, ha írnék róluk? Jó ötlet, ugye? Senkinek nem kell tudnia róla. Az én kis titkom marad. 
Erre mi történik? A férjem ráakadt a naplómra. És eláruljak még valamit? Bevállalósabb lett tőle. Ettől megrészegülve elkezdtem feszegetni a határokat – Kent szándékosan manipuláló naplóbejegyzéseket írtam. Többnyire fantasztikusan reagált… kivéve, amikor mégsem. Aztán életem legnagyobb meglepetése várt rám. 
B.B. Easton elsöprő humorú, szókimondó memoárjából és az ezt követő folytatásokból a Netflix készít tévésorozatot.

B.E.Easton:
A csontarcú
(44 fejezet 1.)

Tartalom:

1997-ben minden bizonnyal Ronald „Knight” McKnight, a csontarcú számított a legelvetemültebb és legkiismerhetetlenebb srácnak a Peach State Középiskolában… sőt talán az egész földkerekségen. Knight mindenkit gyűlölt, kivéve engem, BB-t a szemtelen, nagyszájú punkcsajt, akinek pont mellette volt a szekrénye a folyosón.

Én azonban mindenkit kedveltem… kivéve Knightot. Valójában rohadtul be voltam szarva tőle. Csak arra vágytam, hogy feleségül menjek Eric herceg hasonmásához, a Peach State Középiskola punkkirályához, Lance Hightowerhez és milliónyi gyereket szüljek neki! 
Azonban Knight túljárt az eszemen: miután egyszerűen képtelen voltam kiverni a fejemből, megszerezte, amit akart és ezzel az életem is örökre megváltozott. 
BB Easton elsöprő humorú, szókimondó memoárjából és a folytatásaiból a Netflix készít tévé­sorozatot.

B.E.Easton:
A sebesség megszállottja
(44 fejezet 2.)

Tartalom:

Ronald „Knight” McKnight teljesen megszállott volt. Mindenáron birtokolni akart, egy igazi pszichopata. Ennek ellenére fülig beleszerettem… és teljesen összeomlottam, amikor tengerész­gyalogosnak állt. Mielőtt lelépett volna, azt mondta, találjak jobb pasit magamnak ám én mégsem így tettem.

Hanem belebotlottam Harley-ba. 
Harley James vicces srác volt, és igencsak szeretett flörtölni. A tetovált autószerelőnek angyali ábrázata volt és sötét titkai. Megtanított újra élni. És nevetni. De vajon képes volt arra is, hogy megtanítson újra szeretni? 
Csak Knight kihűlt testén át. 
BB Easton elsöprő humorú, szókimondó memoárjából és a folytatásaiból a Netflix készít tévé­sorozatot.

B.E. Easton:
A rocksztár
(44 fejezet 3.)

Tartalom:

1999-ben találkoztam az én szőke hercegemmel. A magas, tetovált, őrülten jóképű srác nem fehér lovon jött, hanem basszusgitáron játszott a hírnévre szomjazó Phantom Limb nevű bandában. De kellett nekem. Rögtön tudtam, mihelyt rám villantotta szégyenlős mosolyát.

És ezt ő is tudta. 
Hansel „Hans” Oppenheimernek ami a szívén, az a száján, ráadásul dalszövegeket írt rólam. Korábban csupa lúzerrel randiztam, de Hans megmutatta, mi fán terem a gyengédség, és megtanította, mi is az a mindent felemésztő, perzselő szerelem, amiről eddig azt hittem, csak a tündérmesékben létezik. 
De mint minden jó mesében az örök boldogságig vezető út itt is nehézségekkel volt kikövezve, és pont akkor, amikor a legkevésbé számítottam rá, teljesen más irányt vett. 
1999-ben találkoztam a szőke hercegemmel. 
2000-ben pedig megismertem a lelki társam. 
BB Easton elsöprő humorú, szókimondó memoárjából és a folytatásaiból a Netflix készít tévé­sorozatot.

B.E.Easton:
Az öltönyös
(44 fejezet 4.)

Tartalom:

„Mióta ​buksz az öltönyös pasikra? Eddig csak azok tetszettek, akik úgy néznek ki, mint akik öltönyös férfiakat rabolnak ki. Fegyverrel.

Ez volt az igazság. 2003-ra elég nyilvánvalóvá vált, hogy milyen pasik az eseteim. Szívemen a tetoválás: Rendes srácok kíméljenek! 
Pont ezért kellett parkolópályára raknom Ken Eastont. Korábban futballsztár volt, friss illat lengte körül, nem pedig áporodott cigiszag áradt belőle, és több nyakkendő lógott a szekrényében, mint amennyi tetoválás borította a karját. U-NAL-MAS. 
Ám minél jobban megismertem izmos tanulótársam, annál több kérdés merült fel bennem vele kapcsolatban. Miért nem randizik? Miért kerüli az emberi érintést? Miért utál mindent, ami vicces és csodálatos? A bennem rejlő pszichológus megszállottan Ken fejébe akart bejutni, miközben az elkényeztetett énem inkább azzal volt elfoglalva, hogy beférkőzzön a szívébe. 
2003-ban pedig rájöttem, hogy egyetlen dolgot szeretek a rosszfiúknál is jobban: egy igazi kihívást. 
BB Easton elsöprő humorú, szókimondó memoárjából és a folytatásaiból a Netflix készít tévé­sorozatot.

 

A könyvet itt tudjátok megrendelni:

 Pioneer Books Kiadó Facebok oldala

Pioneer Books Kiadó Websphop


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése