2021. március 13., szombat

Előolvasás: Kopácsi Krisztina: Fagypont - ("Annyira, hogy végére pofára estem, mert semmi nem úgy történt, ahogy levezettem magamban. Nem gondoltam volna, hogy ennyi csavart fog beletenni az írónő. Bár, gondolhattam volna, hiszem az előző könyvében is voltak meglepetések. Így aztán ebben a regényben sem maradhatnak ki a csavarok, ettől lettek még izgalmasabb a sztori. ")

 Előolvasás

Szeretném megköszönni Kopácsi Krisztina írónőnek, hogy megjelenés előtt elolvashattam Fagypont című könyvét. Számomra mindig megtisztelő, hogy egyes könyveket megjelenés előtt elolvashatom, de különösen egy olyan írónő könyvét olvasni, aki számomra nagy kedvenc lett. Köszönöm.

 Kopácsi Krisztina
Fagypont
 

Tartalom:
Ashley Hall, a fiatal lakberendező szerelméért két pasi is rivalizál, a jóképű Cameron és a nem kevésbé vonzó Ridge.
Míg az egyikük becsületesen játszik, addig a másikuk nem riad vissza a tisztességtelen eszközöktől sem.
Miközben ők Ashley szívéért versengenek, a lány családját súlyos csapás éri. Ashley-nek egyszerre kell megküzdenie a családi tragédiával, egy mogorva ügyféllel és a zűrzavarral, amit az álnok udvarló okoz.
Végül kiderül az igazság és a tisztességgel játszó fél elnyeri Ashley szívét. Ám a boldog befejezés csak álom marad. Fájó emlékek bukkannak fel a múltból, és egyre nyugtalanítóbb események zavarják meg mindennapjaikat. És amikor a meghittnek ígérkező hétvége végül rémálommá válik, már nem marad semmi kétség, valaki komoly fenyegetést jelent számukra. Az életük veszélybe kerül és csak magukra számíthatnak a havas hegyekben megbúvó, mindentől elzárt kis faházban.


Véleményem
5/5

Mit ne mondjak, elsők kötet után a legjobb lett a Fagypont, sőt nagyon izgalmas volt számomra.
Annyira, hogy végére pofára estem, mert semmi nem úgy történt, ahogy levezettem magamban. Nem gondoltam volna, hogy ennyi csavart fog beletenni az írónő. Bár, gondolhattam volna, hiszem az előző könyvében is voltak meglepetések. Így aztán ebben a regényben sem maradhatnak ki a csavarok, ettől lettek még izgalmasabb a sztori.
Lendületes, sodródó történetet olvashattam, cseppet sem volt unalmas, minden oldala tartogatott meglepetést számomra. Liam-et imádtam, fura egy fazon annyi szent.
Most mondjam, hogy itt is megkedveltem két mellékszereplőt? Liam és Emma. Igen, igen bizony. Rájuk gondoltam. Róluk is szeretnék külön történetet olvasni.
Ahhww, faház, tél, kandalló. Mennyei. Imádnám. Ez a kedvenc jelenetem. Itt csúcsosodik ki a történet, és itt estem pofára. Mert kiderültek a titkok, de milyen titkok... Itt aztán voltak titkok a történetben, nem gondoltam volna, hogy ennyi minden egyszerre fog kiderülni a végére. Nem hiába, na jó kis történet volt. Minden adva volt, hogy az ember lánya egy letehetetlen könyvet kapjon kézhez, és addig fel sem álljon, amíg ki nem olvassa. Így volt én is ezzel, alig tudtam letenni, mert hajtott a kiváncsiság, hogy mi lesz a vége. Ki nyeri el Ashley szívét? Ki a zaklató? Mi, miért történik Ashley-vel. Nem egy szokványos romantikus történet ez. Bővelkedik ármányokkal, gyűlölettel, és szerelemmel is.
Amikor először elolvastam az írónőtől a Sötét múltat, akkor azt gondoltam vajon a következő műve felülmúlja-e majd? Most, hogy a Fagypontot elolvastam, az a kérdésem, hogy a harmadik részt mennyire fogja felülmúlni az előző könyvet. Azt el kell ismerni Kopácsi Krisztina tehetséges mesélő. Szeretem, ahogy elmeséli a történetet, hogy nem enged lankadni a figyelmem, mindig történik valami a könyveiben, főszereplőivel.

Abszolúte a kedvencem. A könyv is, és az írónő is. Bízom benne, hogy sose fogy ki az ötletekből. Imádom, ahogy ír.
Bátran merem ajánlani nektek Kopácsi Krisztina: Fagypont című könyvét, érdemes előjegyezni és megjegyezni a nevét.


A könyvet itt tudjátok beszerezni:

NewLine Kiadó (Előjegyezhető)

Kopácsi Krisztina szerzői oldala

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése