2022. október 20., csütörtök

J. D. Barker: A hívás - ("Szerintem ez újra olvasós lesz számomra ez a könyv. Ilyen kell, hogy legyen egy könyvnek. Megfogja az embert, nem ereszti el, csak olvas, olvas és olvas. Semmi mást nem tudd tenni, amíg ki nem derül mi a vége.")

 ~~~ Recenzió ~~~

Szeretném megköszönni Agave Könyv Kiadónak, hogy elolvashattam J. D. Barker: A hivás című könyvét. Azt hiszem, nem utoljára fogok olvasni J. D. Barker szerzőtől. Atyaég! Szenzációs ez a könyv. Első oldaltól az utolsókig, imádtam!


J.D.Barker:
A hívás

Tartalom:

Jordan Briggs a New York-i rádiózás királynője, beszélgetős műsorát több mint ötmillióan hallgatják minden nap. Kemény munkával küzdötte be magát a legjobbak közé: nem fogja vissza magát, nincs tekintettel mások érzéseire, és kertelés nélkül kimondja, amit gondol. A sikerért azonban komoly árat fizetett. A házassága romokban hever, évek óta nem beszélt az anyjával, és ellökte magától azokat, akik közel állnak hozzá. Egyedül lányával, Charlotte-tal maradt bensőséges a viszonya.

Amikor egy magát Bernie-nek nevező férfi betelefonál a műsorába, és arra kéri, hogy játsszon vele egy játékot – taxi vagy uber? –, Jordan úgy gondolja, hogy ez kiváló lehetőség felpörgetni az adást, és életet lehelni munkába igyekvő hallgatóiba. Csakhogy a válaszát követően hét taxi felrobban a munkahelye előtt. És ez még csak a kezdet.

Véleményem
5/5

Te jó isten! Hol a fenében, hagytam el az eszemet, hogy nem rögtön kezdtem el olvasni. Az első könyv volt számomra az írótól, s nem is csalódtam. Annyit tudtam róla, hogy ő írta 4MGY sorozatát. Ezekután mindenképp valahogy be kell szereznem a többi könyveit. Ezzel a kötettel megvett engem. Izgalmas, elképesztő gyorsasággal peregtek az események, egy perc nyugtom nem volt. Amikor le kellett tennem alig vártam, hogy újra kezembe vehessem. Kicsit sokáig is tartott, mert előolvasásaim voltak. De mire végeztem, futottam is hozzá, folytattam tovább. Eszeveszettül kíváncsi voltam, hogy mi lesz Briggs-el, Hundley nyomozóval, Bernie-vel és mindenkivel. Filmszerűen hatott rám ez a regény.

Annyira magával ragadott ez a történet, ahhoz képest először olvastam az írótól nagy kedvenc lett. Eltudnám képzelni, hogy filmet készítsenek ebből, nagyon adná a dolog.

Igazi akciófilmben illő jelenetek voltak benne, maga a sztori pedig vége felé derülnek ki, hogy kinek milyen szerepe volt a történetben. Néha egészen elképesztett, hogy mik ki nem derülnek ki. A történet elején bosszúról szólt, de a végére egészen más kerekedett ki a eseménysorból.

Szerintem ez újra olvasós lesz számomra ez a könyv. Ilyen kell, hogy legyen egy könyvnek. Megfogja az embert, nem ereszti el, csak olvas, olvas és olvas. Semmi mást nem tudd tenni, amíg ki nem derül mi a vége.

Egy szóval imádtam! Kell a többi könyve is. Nagyon örülök, hogy Agave Könyv Kiadó kiadta ezt a könyvet és remélem többi köteteit is ki adja majd. Szeretném mindent elolvasni. Nem tudok elszakadni tőle.

Ha szereted az izgalmas, akciódús könyveket, akkor állj neki az A hívás c. könyvnek. Szuper jót fogsz szórakozni, én már jól szórakoztam, kikapcsolt teljesen.

A könyvet itt tudjátok  beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése