2022. október 2., vasárnap

Előolvasás: Anne Raven: Egy riport ára - ("Ez egy nagyon jó kikapcsolódást nyújtó, izgalmas családi titkokat rejtő szerelmi történet olvasható. Szívből ajánlom minden olyan romantikus lelkű olvasóimnak, akik szeretik a családi titkokat, romantikus szálakat, igazi rejtélyes történeteket.")

Szeretném megköszönni Anne Raven írónőnek, hogy megint lehetőséget kaptam, hogy elolvashassam a novemberben megjelenő következő könyvét az Egy riport ára címmel. Az írónőtől már nem az első könyvét olvasom már, eddig a Sekélyt volt szerencsém megjelenés előtt olvasni. Azóta nagyon szeretem az írását. 

Anne Raven:
Egy riport ára

Tartalom:

Nem hiszel a sorsban? Itt az ideje, hogy higgy!

A sikeres és gazdag Matthew Darmian teljhatalommal uralkodik vállalata felett Angliában. Magánélete mégis üres és felszínes.

Tíz éves kora óta nem hallott az apjáról. Gyűlöli őt. Váratlan halála azonban arra kényszeríti, hogy hazautazzon Magyarországra és feltépje a régi sebeket.

Jakab Petra szabadúszó újságíróként, mindenki más előtt ugrik rá a titokzatos örökös sztorijára, és mindent latba vet, hogy kiderítse mi történt húsz évvel ezelőtt.

Kettejük találkozása több lesz egyszerű interjúnál. A nő hamar rádöbben, ha meg akarja tudni az igazat a családról, a rideg és közönyös férfi játékszabályai szerint kell játszania. Kapcsolatuk gyorsan átalakul. A vágy úgy bontakozik ki köztük, akár a felkavaró titok, mely csak még több kérdést vet fel. A féktelen szenvedély egy rövid időre elhomályosítja a céljaikat, azonban a sérelmek és a hazugságok kíméletlenül törnek a felszínre.

Rá kell ébredniük, minél tovább tart ez a kaland, annál nagyobb árat kell fizetniük érte.

De vajon megéri megfizetni ezt az árat?


Véleményem
5/5

Újabb történet Anne Raven írónő tollából, Egy riport ára, nem egy tipikus szerelmi történet. Ez egy lassú kibontakozó szenvedélyes történet, mely egy alku köttetet meg. Egy alku során senki nem számított arra, hogy milyen titkok kerülnek felszínre.  Ezt szeretem nagyon, mert nem egy sablonos hétköznapi szerelmi bonyodalom bontakozik ki, Matthew számomra olyan, mint maga az Ördög, leigáz, nem számít senki és semmi. Petra pedig, mint egy vörös posztó Matthew számára, se nem lát, se nem hall kapcsolat alakul ki nála.

A történetben egy alkuval kezdődött, mely Petra köt Matthew-al. De egyikük sem számított arra mivé alakul át az egész. Miféle titkok kerülnek fel a felszínre. Őszintén ezt a történetet újra elfogom olvasni, mert nem egyszeri olvasni való kötet ez. Izgalmas történet, mely bonyolítja város polgármester titkai és Szalai körül rejtélyes dolgai.Vannak kedvenc párosom ebben a könyvben, mikor nincsenek számomra. Ugye?

Ádám és Dalma, róluk szívesen olvasnék még. Megkedveltem őket. Írónőtől olvastam eddig megjelent könyveit, nagyon megörültem, hogy felkért olvassam el megjelenés előtt álló könyvét. Jól is tettem, mert ez még jobb lett, mint a Sekély. Váltott szemszögből olvashatjuk, amiért nagyon szeretem ezt. Viszont a végén elbírt volna, szerintem pl 1-2 évvel később. Kíváncsi lettem volna, hogy mi lesz Matt-el és Petrával, illetve Ádámmal és Dalmával.

Ez egy nagyon jó kikapcsolódást nyújtó, izgalmas családi titkokat rejtő szerelmi történet olvasható.

Szívből ajánlom minden olyan romantikus lelkű olvasóimnak, akik szeretik a családi titkokat, romantikus szálakat, igazi rejtélyes történeteket.

Előrendelhető

Anne Raven Írói oldala

Libri

Álomgyár

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése