2022. október 4., kedd

L. J. Wesley: Zin (Hetedhét Birodalom 0,5) novella - ("Szívesen olvastam volna még Zinről. Biztos sok érdekes, izgalmas kalandok derülnének ki.")

27. Nemzetközi Könyvfesztiválon az Imádom a könyveket standnál szereztem be L. J. Wesley írótól a novellát Zin címmel. Köszönöm innen is az írónak, hogy megkaphattam. Igencsak rövidre sikeredett, tudom novella. De hát, naa… Amúgy köszönöm az írónak, hogy megkaphattam. Kedvenc, nagyon!

L. J. Wesley:
Zin
(Hetedhét Birodalom 0,5)

Tartalom:

Sok-sok évvel (de leginkább úgy tízzel) azelőtt, hogy Zint Hófehérke útjába sodorta volna a szél, kalandokkal teli életet folytatott D'Rasi katonájaként. Ebben a rövid kis történetben csak egy apró, de annál jelentősebb szegletét ismerhetjük meg a közkedvelt karakter útjának.
Véleményem
5/5

Imádtam, csak azt sajnáltam, hogy 30 oldalas a novella. Szívesen olvastam volna még Zinről. Biztos sok érdekes, izgalmas kalandok derülnének ki. Olvastam volna még többet, csak abban reménykedem, L. J. Wesles regényt fog írni Zinről. Tökjó lenne, nem?
Már a könyvfesztivál után a vonaton ki olvastam, mire hazaértem.
Mivel ez egy novella, nem is tudok hosszú, részletesebbet írni, mert akkor lelőném vele a poént. Szóval, aki beszerezte jó olvasást kívánok. ÉS közben ajánlom Hetedhét Birodalmat is mellé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése