2023. április 15., szombat

Szollár Bence: Otthagyod a fogad - ("Végre egy izgalmas krimiről lehet olvasni, nyomozásról, gyilkosságokról, a tettesről és legfőképpen a nyomozópárosról. Ez az igazi krimi! Ilyen egy hazai krimi történet.")

 ~~~ Recenzió ~~~

Szeretném megköszöni Szollár Bencének és Talentum House Kiadónak, hogy lehetőséget adtak, hogy elolvashassam Bence legújabb könyvét, az Otthagyod a fogad címmel.

Szollár Bence:
Otthagyod a fogad

Tartalom:

Megölte őket. A fogaikért…
Robert Wilson nyomozót sztárként ünnepli a média, miután kézre kerítette a Fogtündér nevű rettegett sorozatgyilkost, ám ő a hajszából semmire sem emlékszik a tettessel vívott küzdelem során szerzett fejsérülése miatt. Fiatal társa, Morton nyomozó a titkosított akták segítségével igyekszik feleleveníteni Robert emlékeit. Miközben a hősként tisztelt zsaru szembenéz a múlt szörnyűségeivel, újabb rejtélyes bűntények történnek a kórház falai között…
Vajon a kegyetlen gyilkos visszatért a halálból? Ki állhat a rémtettek mögött? Vajon miért tépte ki a gyilkos az áldozatok fogait?
A válaszok sokkal rémisztőbbek, mint azt bárki gondolná…


Véleményem
5/5

Jesszuskám, micsoda történet ez, alig másfél nap alatt olvastam ki. Ezúton is nagyon köszönöm az írónak, hogy megírta és számomra, kedvencem lett! A legjobb krimi, az első helyen van nálam.

Egyszerű, letisztult sallangoktól mentes történetet kaptam, amire azt mondhatom, hogy igen ez újra olvasós lesz. Semmi üresjárat, unalmas rész nem volt benne, sőt inkább még jobban fokozta azt, hogy vajon mire fog emlékezhet a rendőr, aki elfogta világ legelvetemültebb gyilkosát.

Engem először a borító fogott meg, aztán a történet. Te jó ég! Akarok még, többet. Nagyon kevés volt ez a 230 oldal, elbírt volna még 100-at is. Mindenestre ez egy ütős krimi, s remélem, innen folytatja is tovább. Bízom benne, van még ötlete a tarsolyában.

Szeretem a krimiket, kevés olyan könyv van, ami ilyen rövid idő alatt kiolvastam volna. S még kevés, amiért oda meg vissza vagyok ettől. Eltudnék képzelni egy sorozatot a páros nyomozókról Wilson és Morton történetei vagy valami ehhez hasonló.

A vége jó nagy csattanó volt számomra. Nem is számítottam ilyen végre. Pont ez a jó, hogy nem számítunk erre. Végre egy izgalmas krimiről lehet olvasni, nyomozásról, gyilkosságokról, a tettesről és legfőképpen a nyomozópárosról. Ez az igazi krimi! Ilyen egy hazai krimi történet.

Szóval Bence, írj minél több krimit. Kellenek az ilyen krimik a könyves piacon! Várom a következőt, tuti elolvasom.

A könyvet itt tudjátok beszerezni:

Líra

Talentum House Kiadó

Szollár Bence 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése