2023. május 7., vasárnap

Kovács Gábor: Egy démon tárnái (Anubis árnyékában 1.) - ("A borító megfogott, a fülszöveg még jobban. Aztán elkezdtem olvasni, innentől kezdve nem volt megállás, alig akartam abbahagyni. Sajnáltam, hogy végére értem. ")

 ~~~ Recenzió ~~~

Szeretném megköszönni Smaragd Kiadónak és Kovács Gábor írónak, hogy elolvashattam Egy démon tárnái (Anubis árnyékában 1.) című könyvét. Fergeteges, egy élmény volt elolvasni. Ez a könyv volt számomra év legeslegjobb könyve. Imádtam!Kovács Gábor:
Egy démon tárnái
(Anubis árnyékában 1.)

Tartalom:

Kedves Olvasóm!

Van kedved egy kalandos kincsvadászathoz? Egy tárna mélyén vár ránk a nagy démon kincse.
Azt mondod, hogy veszélyes?
Dehogy.
Nem mondom, hogy véletlenül cipelünk magunkkal egy hadseregnek elegendő gránátot, RPG-robbanófejeket meg több napra való proteinszeletet.
Megtámadhatnak minket a dzsungel emberevő élőlényei, de a tárnákban is a nyomunkba szegődhet a halál.
Azért ne izgulj!
Még egy nő is van a csapatban. Ha ő bevállalja, neked meg se kottyan ez a kirándulás.
Az egyetlen dolgod, hogy a Grizzly mögött haladj. Ő tudja, hova lépj.

Egy utolsó jótanács:
Vigyázz a dárdákkal!


Véleményem
5/5

Nem hiába imádom a kalandregényeket, azon belül is az Egyiptom világát. Annyi mindent ki lehet hozni belőle. Kovács Gábor író pedig zseniális! Imádom! Amikor megláttam a kiadó oldalán a könyvet, akkor azt gondoltam, ez nekem kell.

A borító megfogott, a fülszöveg még jobban. Aztán elkezdtem olvasni, innentől kezdve nem volt megállás, alig akartam abbahagyni. Sajnáltam, hogy végére értem. Fergeteges humor, beszólás. Elképesztő. Maga a történet is nagyon ott van. Kérem, ezek után várom a következőt.

Tetszett, hogy nem rögtön mondja el a tárnákról, hogy mi is az, hanem hagyja az olvasót gondolkodni, izgulni. Oldalról, oldalra csepegteti az infókat, közben az olvasót egy percre sem hagyja békén. Miért is tenné? Hiszen maga az író is igencsak tevékenyen vesz részt. Ilyet még nem olvastam egy könyvben sem, hogy az író be-beszól, megjegyzést tesz. Sőt! Megszólítja az olvasót. Ez tetszik. Egy élmény volt.

Nem is tudom, mit emeljek ki ebből a könyvből, magát az írót, a Grizzly-t, Nyuszifült. Mind-mind nagyon ott van, se több, se kevesebb. Nyuszifül volt számomra legnagyobb meglepetése, ahogy Alex-nek is. Nem csodálom. Elképesztő,hogy mennyire megtévesztő a karaktere.

Nem nagyon mertem magammal vinni a könyvet, mert a végén zárt osztályon kötnék ki, annyit nevettem Alex-en. Bírom a szövegeit, az egész könyvet imádom. Ennyi humort egy történetben, hát nem semmi. Nemcsak a humor, de a kalandok sora tartogatott számomra. De a legvégén ért meglepetés, erre pont nem számítottam. Csak lestem rendesen.

Nem hiába szeretem az egyiptomi történetet, kalandokat és a humort az ilyen könyvekben. Csak sajnos elég kevés ilyen könyv kerül a kezemben, s ilyenkor nagy becsben tartom. Nagyon várom a következő történetet az írótól, mert tuti azt is elolvasom.

Szívből ajánlom minden olyan olvasómnak, aki szereti Egyiptomot, rejtélyeket, kalandokat és a humort. Garantáltan jól fogsz szórakozni!

A könyvet itt tudod beszerezni:

Smaragd Kiadó

Kovács Gábor írói oldala

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése