2023. május 13., szombat

Soraya Kiadó idei megjelenései - (" Három izgalmas történet, ráadásként trilógia is megjelenik egyszerre.)

Soraya Kiadó idén is izgalmas könyvekkel lát el, minket olvasókat. Ezt a három könyvet mutatnám be nektek, Erica Weda és Falusi Róbert kötetei, illetve három könyv közül az egyik csomagként is előjegyezhető a Dee Dumas Sztár trilógia. Sőt, hamarosan elhozom a Dee Dumas három kötetének az első részéről a véleményemet.

Íme ez a három könyv jelenik meg kiadónál:

Dee Dumas:
Sztár-Végzetes találkozás


Tartalom:

Megtörtént esemény alapján!

Niki átlagos életét éli Budapesten. Férjnél van és ápolónőként dolgozik. A férjével nem felhőtlen a viszonya, de a családi béke megőrzése érdekében, kénytelen elviselni Sándor lekezelő stílusát. Ez az állapot viszont még több feszültséget szül közöttük. Egy váratlan helyzet, sok mindent megváltoztat a nő életében. Egy régi barát felbukkanása pozitív élményeket csempész Niki életébe, miközben meg is nehezíti azt. Ahmet, a sztár labdarúgó, eltökélt szándéka, hogy a nőt megszabadítsa a nyomasztó házasságából. Eközben mindketten a szerelem csapdájába esnek, ami tovább bonyolítja az életüket. Niki egyre bizonytalanabb a jövőjét illetően, ám egy váratlan pillanatban Ahmet választás elé állítja a nőt.


Falus Róbert:
Túlsúlyos szerelem


Tartalom:

Henrik tolatásvezetőként dolgozik a Nyugati pályaudvaron. Megannyi szerelmi csalódás és sorscsapás után igyekszik helyrehozni szétcsúszott életét. Szeretné elhagyni a rossz szokásait és eltökélt szándéka, hogy leadjon a nem kevés súlyfeleslegéből.

Ám egy nap, amikor épp kilép a pályaudvar tartózkodójából, szó szerint nekirohan a szerelem.

De hogyan végződhet egy Fitnesz Királynő és egy vasúti dolgozó kapcsolata? Vajon a szerelem képes legyőzni a külsőségeket? És mi történik akkor, ha valaki más is szemet vet a lányra?

Egy igazán fordulatos, szókimondó történet, mely a te szívedet is rabul ejti!

Erica Wade:
Bűnösök lennénk?


Tartalom:

(Mivel tartalmat nem találtam, írónő fb oldalról hoztam részletet belőle. Igaz történet alapján íródik.)

"Egymást váltottuk, azaz mi mentünk be utánuk a terembe. Álmomban nem gondoltam volna, hogy felnőtt nők az öltözőben ledobálják, majd megtapossák az én vendégeim cuccait. Végül is csak égjen a zsír… Vagy így gyilkoljuk a zsírt? Nagy kedvencem volt a facén való bújtatott idézet üzenetek és célozgatások akár a kapcsolatomra is. A további kedvencem az utcai cipővel berohanok a terembe edzeni és utána megyek tovább. Mi ezzel a baj? Rengeteg minden, de ez már egy másik könyv. Azt, hogy lépnem kell az világította meg, amikor az öltözőben a 72 éves edző társammal kerültek konfliktusba a másik csapat tagjai. Ezt már így nem."

/részlet a könyvből: Bűnösök lenénk?/



A könyveket itt tudjátok előjegyezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése