2024. május 23., csütörtök

Bookmate - Kezedben a világ (Az én tapasztalaim)

 Bookmate 

Jó pár napja volt lehetőségem kipróbálni 7 napos verziót a Bookmate-t. Eddig egyelőre nagyon meg vagyok elégedve. Valahol azt olvastam, hogy nagyon kevés magyar nyelvű könyv van. Én pl több, mint 300 darab magyar nyelvű könyvet találtam. Bővülni fognak a magyar nyelvű könyvek, mint hazai és külföldi szerző kötetek közül.

Az appot nekem mobilon van, androidon megy. Eddig semmi problémát nem fedeztem fel, tökéletes működik. Lehet idézetet kigyűjteni, világítást lehet változtatni pl. Szépia, sötét és fehér. Betűket is lehet változtatni, méretet is. Lehet a könyveket listába tenni, polcokat készíteni. Nekem ez nincs, nem jöttem még rá, hogy tudom betenni.




Elképesztő mennyi jó, érdekes és izgalmas könyveket találtam. Ilyen pl Sarah Adams, Elena Armas, Réti László, Szaszkó Gabriella, Dean Koontz (Jane Hawk sorozat).



Aki esetleg angol nyelven szeretne olvasni, az nem fog csalódni, mert rengeteg ilyen van az appon.


Van hangos könyv is, sajnos azt nem próbáltam ki. Nyilvánvaló okokból, gondolom, tökéletes lehet, nem tudom.Én mobilon,Yettel-el fizettem elő. Nekem abszolút megéri a havi díj. Egy könyv ára több száz könyvet lehet itt megtalálni. Érdemes megpróbálni


 Bookmate weboldala

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése