2024. május 31., péntek

Elena Armas: Spanyol szerelmi átverés (Spanyol szerelmi átverés 1.) - ("Nem tudom ki, hogy van ezzel a könyvvel, de engem nagyon megfogott. Vicces, szórakoztató volt. ")

Nemrégiben mutattam be nektek a Bookmate appot, és volt egy könyv, ami megszólított engem. Olvass! Így hát elolvastam Elena Armas könyvét a  Spanyol szerelmi átverést. Egyúttal ki is próbáltam Bookmate-t, amiért vagyok elégedve. Így nem is volt kérdés, hogy előfizessek-e.

Elena Armas
Spanyol szerelmi átverés
(Spanyol szerelmi átverés 1.)


Tartalom
Az ​esküvő Spanyolországban lesz. A pasi kiállhatatlan. Három napon át úgy kell tenned az összes rokon előtt, mintha szerelmes lennél belé.
Catalina Martín szingli, de nem akar egyedül menni a nővére esküvőjére. Korábban elejtett egy megjegyzést, hogy van valami amerikai pasija, és mostanra mindenki készpénznek veszi a dolgot a családban és az ismeretségi körben. A volt pasija – és annak jelenlegi menyasszonya – például alig várják, hogy megismerkedjenek Catalina jövendőbelijével.
Négy hete van, hogy találjon valakit, aki hajlandó átrepülni vele Európába, és végig úgy tesz, mintha együtt lennének. A New York–Spanyolország repülőút hosszú, és Catalina érdes modorú családját nem lesz könnyű átverni.
Színre lép Aaron Blackford – Catalina magas, jóképű, tenyérbemászó stílusú kollégája –, aki meglepő módon felajánlja, hogy beugrik a szerepbe. Catalina legszívesebben közölné, hogy nem kér belőle – életében nem látott még ilyen idegesítő, bicskanyitogató, kiállhatatlan alakot.
De kiszolgáltatott helyzetben van, az esküvő közeleg, és mégiscsak Aaron a legmegfelelőbb megoldás. Catalina lassanként rájön, a férfi talán nem is olyan szörnyű, mint amilyennek a munkahelyén elkönyvelte.


Véleményem
5/5

Nem tudom ki, hogy van ezzel a könyvvel, de engem nagyon megfogott. Vicces, szórakoztató volt. Igaz Lina kicsit túlzásba vitte a bizalmatlanságot, de érthető is. Ki tudja miként szakított az exével.

Rég olvastam már ilyen romkom könyveket. Eddig mindig csak romantikus erotikus könyvek kerültek a kezembe. De ez! Igazán nekem való volt. Jó volt úgy olvasni, hogy nem kell attól tartanom, mikor lesz az ágy jelenet, ami nem is lenne gond. Szeretem párbeszédeket, a csipkelődéseket, és azt hogy nem rögtön azzal kezdődik, hogy máris ágyban kötnek ki.

Olvastam a molyon, hogy páran embernek nem tetszett a könyv, sokaknak Catalinát okolták. Én bírtam, tetszett, az egész jelleme. Igaz bizonytalan, az önértékelése béka feneke alatt van, de elég szerethető, vicces volt.

Aaronnak birka türelme volt Linával szemben, azt vártam, hogy mikor fogja feladni. Kész röhej, hogy Lina, nem vette észre. S pont ettől volt izgalmas az egész.  Ezért volt szórakoztató. Letehetetlen, kikapcsolódó történet,

Új zsáner lesz a kedvencem Romkom. Fogok még olvasni ebben a zsánerben, mert annyira jó. Egyébként eszméletlen mennyi jó idézetet tudtam kiszedni belőle. Imádom.

„(…) élet azonban nem könnyű. Kanyargós és hepehupás. Az egyik percben sima az út, a következőben zötyögős.”)

(…) élet nem fogja megvárni, hogy megbékélj. Az élet senkire sem vár.”)

(„Aki azt állítja, hogy semmilyen ok nem vezérli, az nyilvánvalóan hazudik.”)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése