2024. május 23., csütörtök

Bookmate ajánlói 1.ész M. G. Brown Rózsaszirmok sorozata

Bookmate -ről nemrég írtam blogbejegyzést nektek. Egy olyan appról, ami fix havidíjjal lehet előfizetni. Hasonlóan, mint a Disney+, vagy épp MAX. Egy fix havi dijért hangos könyvet, képregényt vagy regényt olvashatsz, vagy éppen hallgathatsz. 

Még új, fejlődik, céljuk minél több könyv a platformon. Engem meggyőzött, nagyon megéri. Jelenleg több, mint 300 magyar nyelvű hazai és külföldi írók könyveit találtam. Nagyon megéri egy könyv áráért előfizetni.

Most olyan három könyv ajánlóját hozok nektek, mely évekkel ezelőtt már olvastam, és meg van nyomtatott példányban. Örültem, hogy megtaláltam, mert így újra olvashatom majd.

Bookmate 1.részeként vagyis Bookmate ajánlói sorozatként indítom el a blogomon. Remélem tetszen fog az ajánló és igyekszem több ajánlót hozni nektek.

A kötet M. G. Brown Rózsaszírmok sorozatát hozom. Jó olvasást.



M.G.Brown
Kavargó Rózsaszírmok
(Rózsaszírmok 1.)


Tartalom
Mi történik velem? Feladom a legbecsesebb kincsemet azért, hogy egy rejtélyes idegen pofátlan módon belerángasson az angyalok és boszorkányok titokzatos világába. Abba a világba, amitől szülőanyám – mesterien szőtt hazugságokkal – egész életemben próbált távol tartani. Nem elég, hogy hibát hibára halmozok, felrúgva ezzel az egész korábbi életemet, még menekülnöm is kell, nem beszélve a felderítésre váró családi titkokról, melyek az életemet vagy a halálomat jelenthetik. Engem persze a szerelem sokkal jobban érdekel. De vajon ki lesz az igazi? Az, aki megszerezte a testem vagy az, aki fogva tartja a lelkem? A nevem Catherine Elwood, habár már ebben sem lehetek teljesen biztos.

Vérvörös Rózsaszirmok
(Rózsaszirmok 2.)


Tartalom
Épphogy visszacsöppenek abba a titokzatos világba, ahová mindig is tartoznom kellett volna, máris egy kibontakozó félben lévő csetepaté kellős közepén találom magamat, ami nem sok jóval kecsegtet, tekintve, hogy egyértelműen én vagyok a világ legbénább boszorkánya. Hogy az életem még véletlenül se legyen egyszerű, még Daniel volt barátnője is kipécéz magának, nem beszélve Davidről, aki villámcsapásszerűen robban be újra az életembe, hogy megkeserítse a mindennapjaimat. Ráadásként a családom is újra összeáll, kiegészülve olyan családtagokkal, akiknek még a létezéséről sem tudtam. De, legalább életem szerelme mellettem van, és immár kétségem sincs afelől, hogy minket az égiek szántak egymásnak. Csak ne kapnánk azt a borzalmas jóslatot…

Lángoló Rózsaszirmok
(Rózsaszirmok  3.)


Tartalom
Meg kell tanulnom egyedül küzdeni, azért a két személyért, akiket a világon mindennél és mindenkinél jobban szeretek. De ahhoz, hogy visszakapjam az egyiket, meg kell mentenem a másikat; akkor is, ha ő nagyon nem kér a segítségemből. Ez lesz életem legnehezebb csatája, mert dacára annak, hogy erős boszorkánnyá váltam, az erőmet nem hívhatom segítségül. Ezt a háborút ugyanis nem boszorkányerővel és nem is kardokkal vívják, ez a szívek csatája…


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése