2018. január 1., hétfő

Sütő Enikő: Sötét mennyország 1.része

Sziasztok!

Év első bejegyzésem egy véleménnyel kezdek.  Sötét mennyország c. könyvet olvastam Sütő Enikőtől. Recenziósként kaptam meg még októberben. Nemrég fejeztem be. Ma éjjel vagyis tavaly kezdtem el.
Nagyon jó könyv, tetszett. Igazán élveztem.




Sütő Enikő: Sötét mennyorszg 1.



Tartalom:

„Úgy vágytam rá, mint éhező egy falat kenyérre. Minden vonzott benne a külseje,a hangja,a bűnre csábító sötét tekintete. Akartam őt minden lehetséges módon, ahogy csak megkaphattam.Egy cél vezérelt csupán, hogy magamhoz láncoljam. Minden nap azért imádkoztam, hogy a kínzó múlt el ne szakítson egymástól. Eközben észre sem vettem, hogy körülöttem talán senki sem az, akinek látszik.” 
Celina élete legnehezebb időszakán próbál túljutni, és nem vágyik kapcsolatra.Úgy érzi soha többet nem fog tudni megbízni a férfiakban. 
Egy nyaralás során megismerkedik a jóképű, magabiztos, zavarba ejtően kedves, és zárkózott Aidennel. 
Hirtelen minden megváltozik körülötte, és magáénak akarja a férfit bármi áron. Vajon a férfi vonzalmát is csak a szenvedély mozgatja? Vajon van e jövője a szerelemnek a megismert múlt árnyékában? 
A váratlan fordulatokban bővelkedő regény választ ad, minden izgalmas kérdésre.


Véleményem:
5/5
2017. december 31., 23:59 → 2018. január 1., 15:40

Sütő Enikő szerző mind mindig meg tudd lepni. Ezúttal Sötét mennyország történettel. Számomra kellemes kikapcsolódás volt.  Van jó és kevésbé rossz részek. De igazából az tetszett legjobban, hogy egy könnyed romantikus történetet olvashattam. Ahol nem minden második oldal szexről szól. Nagyon tetszett.  Mindkettőjüknek van sötét titka,ami később derülnek ki. 
A könyv 2015-ben jelent meg. Szerintem ez volt első kötet. Ami követte Nem tarthatsz vissza sorozat,majd nemrég Szenvedély rabjai c.könyve jelent meg. Ha netán kihagytam valamit jelezzétek .

 S számomra nagyon élvezetes volt elolvasni. Minden történetben helyett kap valami fontos téma. Amiről érdemes beszélni róla. 

Köszönöm a lehetőséget,hogy elolvashattam. Hamarosan második részt is elolvasom.


A könyvet itt tudod megvenni: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése