2021. augusztus 14., szombat

Benyák Zoltán: A nagy illúzió - (" Egy nagyon érdekes könyvet olvastam pár éve, ebből hoztam egy kis idézetet.")

Következő kedvenc idézetem Benyák Zoltántól hozom a Nagy illúzió című könyvéből. Számomra érdekes volt elolvasni ezt a könyvet, nem is számítottam, hogy lesz majd kedvenc részek belőle. Néhányat megosztok veletek, ajánlom annak, aki még csak szemezik a könyvvel. Az idézetek nem sorrendben kerülnek fel.

 Benyák Zoltán:
A nagy illúzió

 Tartalom:

Tom Pastor a képzeletének rabja. Szerelmi élete viharos, hétköznapjai keservesek. Alig létezik számára más, mint az ecset és a vászon, hogy illúzióit valósággá álmodhassa.
Tom negyvenéves, festőművész, és egy nap arra ébred, hogy halott.
De az életének ezzel még koránt sincs vége.
A túlvilági sötétség sivatagában megcsörren egy piros telefonfülke készüléke: a vonal másik végén felcsendülő hang akar tőle valamit.
Hősünk elindul hát beteljesíteni a küldetését, útját nem gátolja sem tér, sem idő, ezen a helyen vígan megfér egymás mellett Edgar Allan Poe és Charlie Chaplin, Drakula gróf és a Gyáva Oroszlán, Salvador Dalí szürrealista rémálma és Tom Pastor Keselyűembere… Szerelem és halál.
A nagy illúzió a megismerhetetlen felfedezésének regénye, édes-bús felnőttmese a boldogság kereséséről és megtalálásáról, ott, ahol a legkevésbé számítanánk rá.

Kedvencem idézetek

 A könyvet itt tudjátok beszerezni:

Benyák Zoltán írói oldala

Athenaeum Kiadó


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése