2021. augusztus 27., péntek

Könyvhétre érkezik Szaszkó Gabriella következő regénye az Engedj el Glens Falls 1.) legújabb sorozata.-("Szaszkó Gabriella írónő újabb kötettel lepte meg az olvasóit. Mely kapcsolódik Pennington srácokhoz, de ezúttal szülei az édesapjukról szólni a történet.")

Szaszkó Gabriella írónő újabb kötettel lepte meg az olvasóit. Mely kapcsolódik Pennington srácokhoz, de ezúttal szülei, az édesapjukról fog szólni a történet. Visszarepíti az írónő, az olvasót a családi gyökerekhez, miért, hogyan történt, ami történt a fivérekkel. A történet címe Engedj el (Glens Falls 1.), édesapjuk James Pennington történetét ismerhetjük meg.

Szaszkó Gabriella:
Engedj el

( Glens Falls 1.) 

 

Tartalom:

James ​Penningtonnak két kamaszfiát és önmagát is a felszínen kell tartania bántalmazó, alkoholista felesége mellett. James mindent megpróbál megtenni, hogy kikerüljön felesége karmai közül, és megvédje a fiait. Az őrület közepén úgy határoz, hogy naplóban rögzíti a múltat, elmeséli, hogyan is került számító felesége csapdájába. Visszarepül az időben a hetvenes évek New York Cityjébe, ahol az egyetemisták felhőtlen életét élve csak az apja általi elvárásokkal kell megküzdenie. Azonban egy bulizós este során megismerkedik egy gyönyörű tizenhét éves lánnyal, és az egyéjszakás kaland örökre összeköti a sorsukat. Maggie hamarosan visszatér James életébe, és közli, hogy gyereket vár. James úgy dönt, hogy felelősséget vállal, és miután apja kitagadja, az északi Glens Fallsba költözik, és teljesen új életet kezd tinédzser feleségével, ezzel örökre szakítva gazdag városi életével. Azzal csak később szembesül, hogy Maggie súlyos pszichés gondokkal küzd. Vajon Jamesnek hogyan sikerül az őrület közepette felnevelnie fiait, miközben a felesége egyre inkább csúszik le a lejtőn?


A könyvet itt tudjátok beszerezni:

Szaszkó Gabriella írói oldala

Maxim Kiadó


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése