2021. augusztus 13., péntek

Kedvenc idézeteim: R. Kelényi Angelika: Barcelona, Barcelona (Caroline Wood 1.)- (Kedvenc ez a könyv, szívből ajánlom nektek.)

Ma R. Kelényi Angelika: Barcelona, Barcelona ( Caroline wood 1.) című könyvéből hozok nektek kedvenc idézeteket. Amiért ezúton is nagyon köszönöm az Álomgyár Kiadónak, hogy kiadta ezt a kötetet, számomra egyik kedvenc könyvem, és hamarosan hozom Róma, Róma című könyvéből is a kedvenc idézeteket. A többi idézeteimet az ezen az instagram  Magyar Szerzők Könyvei Blog oldalán láthatjátok, kövessetek be bátran.

 R.Kelényi Angelika:
Barcelona, Barcelona

(Caroline Wood 2.)


Tartalom:

Barcelona ​és a szerelem íze…
Caroline Wood a londoni női magazin, a CBM főszerkesztőjének asszisztense.
Nem túl változatos munkája mellett hobbiból gasztroblogot vezet, melyben próbálja kiélni az írás és a finom ételek iránti szenvedélyét.
Az álma az, hogy a jövőben íróként dolgozhasson a neves újságnál, és ezt a főnöke előtt sem titkolja.
Mivel 35 éves korára még mindig nem fedezték fel páratlan írói tehetségét, és boldog feleség sem lett belőle, tudja, tennie kell valamit az álmai megvalósításáért.
Úgy dönt, hogy karrierjét és szerelmi életét egyetlen zseniális húzással pörgeti fel, ezért gondol egy merészet, és egy nyaralással egybekötött szakmai útra szánja el magát.
Egyedül.

Barátai féltik a magányos utazástól, de Caroline biztos benne, hogy Barcelonában rengeteget tanulhat önmagáról, és az új, életre szóló élmények mellett olyan blogot írhat utazásról, szerelemről, gasztronómiáról, mely végre felnyitja a főszerkesztő szemét is.
Egyedül azonban még enni is unalmas, így egy szerinte korszakalkotó ötlettől vezérelve egy társkereső oldalon spanyol randipartnereket választ magának.
Mindennapra egyet, így rögtön két legyet üt egy csapásra…
Erősen hisz benne, hogy ez az utazás meghozza számára az áttörést, a cikkírói álomállást, és talán egy jóképű, szenvedélyes férfit is…

 

Kedvenc idézeteim:

 

A könyvet itt tudjátok beszerezni:

R.Kelényi Angelika írói oldala

Álomgyár Kiadó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése