2021. augusztus 19., csütörtök

R.Kelényi Angelika: Róma, Róma ( Caroline Wood 2.) - ("Hatalmas kedvenc, mindig megtudd lepni az írónő.")

Nemrég pár napja olvastam ki R.Kelényi Angelika: Róma, Róma ( Caroline Wood 2.) című könyvét. S ebből a kötetből is mazsolázgattam ki néhány idézetet. Többit az insta oldalamnál tudjátok követni. Nagyon imádtam olvasni, és hamarosan érkezik Halálos Hollywood (Caroline Wood 3.) című könyvről a véleményem és az idézetek is.


R. Kelényi Angelika:
Róma, Róma
(Caroline Wood 2.)

Tartalom:

 LA ​CASA DELL'AMORE

Caroline Wood a neves londoni magazin rovatvezetőjeként folyton keresi az izgalmas történeteket. Egy nap hírt kap egy legendás római házról, melyet a helyiek csak így emlegetnek: La casa dell'amore, a Szerelemház. Azt beszélik, aki beköltözik ebbe az épületbe, arra varázslatos módon rátalál a szerelem…

Caro úgy dönt, hogy egy ilyen fantasztikus sztorit nem hagyhat ki a rovatából, ezért Rómába utazik, bár a kedvese egyáltalán nem örül ennek… A különös kalandokba keveredő újságírónő lelkesen kutat a romantikus, rejtélyes legenda után, aztán egyik pillanatról a másikra egy cseppet sem veszélytelen nyomozás kellős közepén találja magát.

Mindeközben felfedezi az örök várost, megismer egy határozottan vonzó olaszt, aki miatt felteszi magának a kérdést, vajon elég erősek-e az érzelmei Barcelonában élő szerelme iránt. Meddig tarthat egy kapcsolat, ha havonta csupán pár napot tölthetnek együtt?

 

Kedvenc idézeteim:

 

A könyvet itt tudjátok beszerezni:

Álomgyár Kiadó

R. Kelényi Angelika írói oldala

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése