2021. augusztus 27., péntek

R.Kelényi Angelika: Halálos Hollywood (Caroline Wood 3.) ("Egy igazán könnyed kis olvasmány, de azt meg kell jegyezzem ne várjon senki nagy csodát. Kikapcsol, szórakoztat és pont. Se többet, se kevesebbet. Unalmasnak cseppet sem mondanám. ")

 ~~~ Recenzió ~~~

Köszönöm az Álomgyár Kiadónak, és R. Kelényi Angelikának, hogy elolvashattam Caroline Wood következő kalandos történetét a Halálos Hollywood című könyvét. Lehet még fokozni az izgalmakat? Nah, majd meglátjuk. Mindenesetre ez a kötet is nagyon ott van.

 R.Kelényi Angelika:
Halálos Hollywod

(Caroline Wood 3.)

 

 Tartalom:

A ​híres brit színésznő titokzatos fenyegető üzeneteket kap egy idegentől, aki látszólag mindent tud róla; mikor, hol, kivel, mit csinál. Emily Montgomery már fényes nappal sincs biztonságban, ezért felfogadja Beverly Hills legvonzóbb magánnyomozóját… de hogy a fényűző partikról se maradjon le a zaklató miatt, szüksége van egy „barátnőre”, akinek egyéni a stílusa, rajong a celebekért és jártas a harcművészetekben. Caroline Woodra esik a választása, aki valójában azért utazik a sztárok városába, hogy világraszóló cikket írjon a lapba Hollywood hírességeinek viselt dolgairól.
Caro első feladata nem éppen testhezálló, de hogy a veszélyesen sármos új főnökét lenyűgözze, a lány még arra is hajlandó, hogy karateedzésre járjon, kihallgassa a celebek féltve őrzött titkait, és tűsarkúban is képes legyen mosolyogni három órán át.

Véleményem
5/5

Ez igen!
Nem semmi...
Nem gondoltam, hogy felülmúlja-e az előzőeket, de tévedtem. Viszont van még két kötet hátra. Ki tudja milyen lesz számomra a fogadtatása. De azt el kell, hogy mondjam, mindenegyes részeknél tudd újat mutatni, ki tudd kapcsolni, szórakoztat. Egyáltalán nem laposodik el. Igazi mese a sztárságról, a Hollywood-ról, a csillogásról... Vagy még sem? Mi zajlanak a színfalak mögött? Mi történik, milyen rögös utak szegélyezik a sztársághoz? Ezt deríti fel Caroline a maga szokásos módján. Voltak benne vicces, részek. Főleg az Oscar papagáj, aranyos kis állat. Maritát eleinte nem kedveltem, de nagyon vicces asszony. Hiszen egy szóra megtanította papagájt, ezzel is bosszantva a tulajdonost.
Wilson vagyis Bill, hát érdekes egy ember, olyan érzésem volt, mintha az írónő körbe járta volna Hollywood-ot, hogy tudja, mi folyik ott valójában. Valljuk be őszintén ott semmi sem igaz, látványosnak látványos minden, de még sem az. Csak az tudja, aki ott él benne.
Jó kis történet lett a végére, egészen ledöbbentem, mert nem erre számítottam. Duval számomra hatalmas kérdőjel. Nem igazán ismerem ki, egyik percben akar valamit, másikban visszakozik. Nem tudom mi lesz vele, vagy Caro-val.Igazából Wilsonnal tudnám elképzelni….
Egy igazán könnyed kis olvasmány, de azt meg kell jegyezzem ne várjon senki nagy csodát. Kikapcsol, szórakoztat és pont. Se többet, se kevesebbet. Unalmasnak cseppet sem mondanám.
Érdekes fejlemény lesz a majd következő kötetekben. Kíváncsian várom Caro mikor lesz végre boldog, szerelmes. Tovább folytatom a Caro kalandjait ezúttal Rejtélyes Rió-val. Már alig várm, hogy miféle kalandokba fog keveredni. Egyébként kajás dolgokat hiányoltam. Lenne egy javaslatom, mi lenne, ha készülne külön kis recept könyv Caro gasztró ételeiről. Nem is lenne rossz ötlet.


Mindenesetre szívből ajánlom, aki szereti a romantikus, kalandregényeket, akit nem zavar, hogy főhősnőnk továbbra sem lesz boldog, ellenben sikeresen megírja a cikkeit és őrült kalandokba keveredik. 


A könyvet itt tudjátok beszerezni:

Álomgyár Kiadó

R.Kelényi Angelika írói oldala

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése