2021. augusztus 15., vasárnap

Farkas Andrea: A Főnök ajánlata (Smaragd Wellnes Klinika 1.) - ( Nagy kedvenc! Kihagyhatatlan ez a könyv!")

Szégyen ide, szégyen oda nagyon lemaradtam a Kedvenc idézetekkel. Elképesztő mennyi van készen, és egyik sem került fel blogomra. Ezentúl nem fogom parlagon hagyni, így folyamatosan kerülnek fel a kedvenceim különböző könyvekből, Farkas Andrea: A Főnök ajánlata című könyvből válogattam párat.

 

Farkas Andrea:
A Főnök ajánlata

(Smaragd Wellnes Klinika 1.)


Tartalom:

Egy ​24 éves szerző első, szexi, humoros és pimasz regénye – megőrülsz majd a folytatásért!

Vasvári Iván torkig van az anyja által szervezett ostoba vakrandikkal, ezért hirtelen felindulásból azt hazudja neki, hogy együtt van valakivel.
Már csak keresnie kell egy nőt, aki eljátssza a barátnőjét egy délután erejéig.
A bökkenő csupán az, hogy véletlenül Kornéliaként mutatta be a lányt, és sajnos nem ismer más Kornéliát a romantikus ábrándokat kergető, ügyetlen asszisztensén kívül.

Darai Kornélia utálja a munkáját, a zsarnokoskodó és öntelt főnökével együtt. Ha lenne elég bátorsága, valószínűleg kiszúrná a férfi újonnan vásárolt autójának kerekeit, vagy mosogatószert csorgatna a kávéjára.
Amikor végre talál valakit, aki igazán megdobogtatja a szívét, be kell látnia, a csábítás nem éppen erős oldala. Ha fel akarja hívni magára a kiszemelt srác figyelmét, ki kell lépnie a komfortzónájából, és elérni, hogy végre észrevegyék… még ha ezért álbarátnőt is kell játszania.
Egy ajánlat, egy családi nyaralás és egy színjáték viszont teljesen megváltoztatja mindkettőjük életét.

 

Kedvenc idézeteim:

 


A könyvet itt tudjátok beszerezni:

Erawan Kiadó

Farkas Andrea írói oldala

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése