2021. augusztus 10., kedd

Kedvenc idézeteim: S. A. Locryn: Edinburgh kék fényei - ("Érdemes beszerezni az írónőtől a könyvet, nekem a nyár egyik legjobbja, kedvencem lett. )

Nagyon régóta nem hoztam Kedvenc idézetek rovatában idézeteket, de most pótolom, hiszen számos könyvet olvastam, igencsak találtam jócskán kedvenc idézetet belőlük. Ez sem volt másképp S. A. Locryn: Edinburgh kék fényei  című könyvével sem, annyi jó idézetet találtam, hogy ezekből mazsoláztam ki nektek. Érdemes beszerezni az írónőtől a könyvet, nekem a nyár egyik legjobbja, kedvencem lett. 

 18 éven aluliaknak nem ajánlott!!


S. A. Locryn:
Edinburgh kék fényei 

Tartalom:

Pokolian ​indul a nap, Davist ultimátum elé állítják. Már az ötödik mentőtisztet akarják a nyakába sózni. Neki, a veterán, Afganisztánt megjárt orvosnak! Még hogy ő kiállhatatlan?! Csak annyit akar, hogy mindenki hagyja békén. Dennis sem vágyik ennél többre, mégis társak lesznek. Amikor beosztják Davis mellé, megfogadja, hogy nem hagyja magát még egyszer megfutamítani, hiszen eleget tűrt egész eddigi életében. Rázósan indulnak a közös napok. Dennisnek nem csak a melóba kell visszaszoknia, de társa értelmezhetetlen viselkedését is kezelnie kell. Sokáig azt hiszik, hogy ennél rosszabb nem is történhetett volna velük, de a végeláthatatlan műszakok és riasztások alatt egyre jobban megismerik egymást, rájönnek mi volt az, ami eddig hiányzott az életükből. Hogy ezt megtalálják, nem pusztán a környezetükkel, hanem saját érzéseikkel is meg kell küzdeniük. Sejtelmük sincs, hogy eddigi megpróbáltatásaik pusztán bemelegítésül szolgáltak ahhoz, ami rájuk vár. Vajon képesek lesznek közös nevezőre jutni, vagy elkerülhetetlen, hogy Davis elveszítse a munkáját?  

 

Kedvenc idézeteim:



A könyvet itt tudod beszerezni:

S. A. Locryn írói oldala

Smaragd Kiadó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése