2021. augusztus 6., péntek

Újraolvasás - R. Kelényi Angelika: Barcelona, Barcelona (Caroline Wood 1.) - ("Laza, könnyed olvasmány, nem egy bonyolult romantikus történet, igazi nyári, strandolós könyv. Aki könnyedebb, light-os könyvre vágyik akkor pont, ezt ajánlom. Van itt humor, kaland, vicces és abszurd helyzetek. ")

Továbbra is szeretném megköszönni az Álomgyár Kiadónak, hogy kiadta R. Kelényi Angelikától a Barcelona, Barcelona című könyvét. Hiszen majd egy év után is, imádtam. Újra olvastam a könyvet, mert nemrég érkezett hozzám a sorozat többi része is. Így elkezdtem, hogy majd folytatni tudjam. Ami nem is olyan hamar hozom is a véleményemet arról is, de most Barcelona,Barcelona (Caroline Wood 1.) sorozattal kezdem.

 

 R.Kelényi Angelika:
Barcelona,Barcelona

(Caroline Wood 1.)


 

Tartalom:

Barcelona ​és a szerelem íze…
Caroline Wood a londoni női magazin, a CBM főszerkesztőjének asszisztense.
Nem túl változatos munkája mellett hobbiból gasztroblogot vezet, melyben próbálja kiélni az írás és a finom ételek iránti szenvedélyét.
Az álma az, hogy a jövőben íróként dolgozhasson a neves újságnál, és ezt a főnöke előtt sem titkolja.
Mivel 35 éves korára még mindig nem fedezték fel páratlan írói tehetségét, és boldog feleség sem lett belőle, tudja, tennie kell valamit az álmai megvalósításáért.
Úgy dönt, hogy karrierjét és szerelmi életét egyetlen zseniális húzással pörgeti fel, ezért gondol egy merészet, és egy nyaralással egybekötött szakmai útra szánja el magát.
Egyedül.

Barátai féltik a magányos utazástól, de Caroline biztos benne, hogy Barcelonában rengeteget tanulhat önmagáról, és az új, életre szóló élmények mellett olyan blogot írhat utazásról, szerelemről, gasztronómiáról, mely végre felnyitja a főszerkesztő szemét is.
Egyedül azonban még enni is unalmas, így egy szerinte korszakalkotó ötlettől vezérelve egy társkereső oldalon spanyol randipartnereket választ magának.
Mindennapra egyet, így rögtön két legyet üt egy csapásra…
Erősen hisz benne, hogy ez az utazás meghozza számára az áttörést, a cikkírói álomállást, és talán egy jóképű, szenvedélyes férfit is…

  Véleményem
5/5

Uhh, de jó régen olvastam Barcelona, Barcelonát. Már akkor is nagyon szerettem, de most hogy újra olvastam még jobban.
Másodszorra már nem olyan gyorsan olvastam, mint először. De így is szórakoztató volt, miután Tom megjelent.
Néhol vicces, kínosra sikerültek a vacsorái. Nem semmi kalandokba keveredett Caro. Pont ezért szeretem, mert olyan vagány, kalandokra éhező csaj volt. Aki nem fél bolondot csinálni a magából.
Továbbra is Tom a kedvencem, Ben felejtős, Carlos pedig... Hát, Carlos....Kicsit vicces, igazi nőfaló hírében áll.

Nehezen tudtam olvasni, olyan lassan indult be. Azt hittem, hogy rögtön elkap a lendület,mint régebben, nos tévedtem. Eleje lassú, közepétől már lendületes volt illetve, ahogy Tom belépett a Hotel ajtajában. Onnantól kezdve nem volt megállás. Szerettem Tomot bíztam abban, hogy Caro végül őt fogja majd választani.
Laza, könnyed olvasmány, nem egy bonyolult romantikus történet, igazi nyári, strandolós könyv. Aki könnyedebb, light-os könyvre vágyik akkor pont, ezt ajánlom.
Van itt humor, kaland, vicces és abszurd helyzetek.
Most, hogy kiolvastam, itt van mellettem a következő történet Róma, Róma címmel. Nagyon kíváncsi vagyok miféle kalamajkába, keveredik.

Őszintén ezt a Caroline Wood sorozatot érdemes egyben megvenni, én is ezért vártam. Alig, hogy kiolvastam az első részt, már nyomban kezdtem is a második részt, hogy mi lesz a vele, milyen kalandokba fog keveredni. Az első rész nagyon erős kezdés a következő kalandokhoz. Az biztos, aki ezt a könyvet, sorozatot választja egy cseppet sem fog unatkozni. Én tuti, nem fogok.

A könyvet itt tudjátok beszerezni:

Bookline

Álomgyár Kiadó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése