2018. december 6., csütörtök

Bemutatok egy kiadót: Angyali Menedék Kiadó

Nemrégiben találtam az Angyali Menedék Kiadóra az instagramon. Kíváncsian nézegettem, milyen könyvek vannak fent. S nagyon megörültem, hogy külön foglalkoznak magyar történelemmel, ősmesékkel is.

Eléggé sokszínű könyveket szoktam olvasni. Magyarán mindent elolvasok, amire azt gondolom érdemes. Ilyenek például a történelmi kötetek, dokumentum könyvek, régészeti könyvek. Nagy ritkán van, hogy megtalálom az ízlésemnek megfelelő könyveket. De most találtam párat és ezt szeretném nektek bemutatni. Azt gondolom, hogy érdemes jobban elmélyülni a magyar történelem fontos időszakaszaiban. Így esett erre a kiadóra a választásom, ahol sok, igencsak érdekes kötet van a témában. Ebből mutatok néhányat nektek. A címre kattintva tudjátok elérni a linket könyvrendeléshez.


4 kötet egy könyvben



Fülszöveg

Megismerhetjük a magyarság igazi történelmét A MAGYAR NEMZET TÖRTÉNETÉNEK KIS TÜKRE című műből, a Szittyaországból elindult magyar törzsek történetén át az Árpád-ház kihalásáig. A könyv a magyar történelem igazságát tükrözi. Jövőnk legfontosabb tételét tárgyalja: A HUN-MAGYAR azonosságot, mely a hunok európai történetével kezdődik, Jézus születése utáni időben való Kárpát-medencei birtokolásunkra és létezésünkre vonatkozólag, a magyar nép Kárpát-medencei birtokolási jogának bizonyításában. A kötet tárgyalja a hun-avar azonossági vonatkozásokat és a hun-avar-magyar népi, faji, nemzeti és vallási folytonosságot - I. István koráig.

Megdöbbentő tényfeltárással találkozhatunk a SORSDÖNTŐ ÁLLAMALAPÍTÁS című műben, mely szerint:
Az évszázados Habsburg erőszak, és a csaknem félszázados marxista terror után a Magyar Népnek az a legfontosabb, hogy Szent Koronánknak a megbecsülése és a Szent Korona Tanának alkotmányos államhatalomként való elismerése törvénnyé lett. A „történelmi múltunkra” támaszkodó indokolások bármikor megváltoztathatók. Ehhez azonban szükséges az „igaz magyar történelem” ismerete és tanítása, vagyis hivatalosítása. Ezt a célt kívánom szolgálni ezzel a könyvvel is. A hiteles és igaz történelemtudat - az eddigi „finnugoros” és „szentistvános” történelmünkkel azonban élesen szemben áll. Szimbolikusan kifejezve: éppen úgy, mint 1000 évvel ezelőtt egymással szemben állt: István és Koppány. A jelenlegi, hivatalos történelemszemléletünk éppen úgy „felnégyelte” igaz történelmünket, miként „Szent István” tette Koppánnyal, vagy amiként a „művelt Nyugat” Trianonban szintén „felnégyelte” Hazánkat, a római zsidókereszténység ezeréves „védőpajzsát”. Ez a könyv nem vád! Célja: a „történelmi Igazság” tanítása. Ismét a vérünkkel testté lett Jézus Urunkra hivatkozom, mert Ő mondta:
„Az Igazság tesz szabaddá benneteket!”

Megtudhatunk mindent a Magyar Egyházról, az igazi Boldogasszonyról, Jézus Urunkról, és a tényről, hogy ő is annak az ŐSI NÉPNEK legnemesebb hajtása, amiből a szabir-magyarság is származik. Megismerhetjük a professzor úr élettörténetét a MAGYAR BALLADÁ-ból, melyben saját maga meséli el kalandos életútját a Kedves Olvasóknak.


Antik források a hunok királyáról - Gyűjteményes kiadás - 7 könyv egyben!


Fülszöveg

A LEGÁTFOGÓBB TÖRTÉNELMI FORRÁSGYŰJTEMÉNY ATILLA KIRÁLYUNKRÓL

A Kárpát-medencei magyarság történelme - az iskolai tankönyvekkel ellentétben - nem 895-ben kezdődik és Árpád fejedelem (+907) nem az ország alapítója, hanem újraszervezője. A 6. században a Kárpátokba jött avaroknak nevezett fehér hun törzsek, akiknek maradékai az Árpádi magyarsággal később egybeolvadt, egy még korábbi birodalom, a 4-5. századi hun birodalom örökségét vették át és védelmezték tovább. Ez az örökség pedig azokhoz az Ázsiából nyugatra jött hunokhoz kötődik, akik olyan nagy fejedelmeket adtak mint Oktár, Rua, Uldin vagy Bendegúz. De mindegyik közül a legnagyobb és a világtörténelem egyik leghatalmasabb alakja Atilla volt, akinek két óceánig ért uralkodó keze. A jelen kötet a Kárpát-medencei magyarság első királyának korát és életét mutatja be antik tanulmányok és források segítségével.



Tündérek, táltosok, sárkányok


Fülszöveg:

Bíró Lajos neve közismert a magyar őstörténet kutatók között. Könyvei nagy népszerűségnek örvendenek. Idén karácsonykor egy vadonatúj könyv érkezik, ami a magyar ősmese világát tárja fel.

Vámos Ferenc írta, hogy „a magyar mesekincsben egészen különös világ, gondolatrendszer, bölcselet szunnyad. A létnek, a világnak kozmikus víziója.” Vagyis: a mindenség magyar látomása, amely elsősorban nekünk, magyaroknak szól.

Magyar ősmesének a magyar alkotású, ősvallási tartalmú népmeséinket, „szent beszély”-einket nevezhetjük. Ezek többnyire a halhatatlanság és boldogság kereséséről szólnak: Tündér Ilona szerelmének, az ifjító életvizének és az életfa gyümölcsének megszerzéséről. Meséink alapjául a magyar ősvallás gyógyító és révülő bölcs táltosainak túlvilági úti élményei szolgálhattak. E mesék tehát nem kitalált történetek...

Meséink gyakran vándorútra indulással kezdődnek, emlékeztetve arra is, hogy vándorok vagyunk a Földön, melyen csak átmegyünk, keresve az igazi otthonunkat. E hosszú vándorút pedig mindig a Túlvilág valamely tartományába vezet: vagy az alvilágba, ahová a Gonosz legyőzésére indul a hős, a fogságban lévő Fények – és lelkek – kiszabadítására; vagy a magasságba, az égbe, a mennyei társ és a boldog Tündérhon megkeresésére.


Gyűjteményes kiadás - 3 kötet egyben


Fülszöveg


Gyűjteményes kiadás - 3 kötet egyben - Az ister-gami oroszlánok titka, A káld-pártus hagyomány és a magyarok Jézus vallása, Mah-gar a magyar.

Tisztelt professzorom, Badiny Jós Ferenc e gyűjteményes kötetben ösztönös érzékkel és kiváló előképzettséggel tárja fel őstörténetünk ezredévekre előremutató törvényszerűségeit, és cáfolja meg egyes történészek magyarságellenes, mondhatni hazaáruló megnyilvánulásait.
*
„Az ister-gami [esztergomi] oroszlánok titka” felidézi a sumir-pártus-hun-magyar „táltoskirályok”-nak a Teremtő csillagvilágában gyökerező oroszlános igazságszolgáltatását és Isten által rájuk bízott népről való gondoskodást. Bizonyítéka az esztergomi királyi kápolna freskó-töredéke, mely azon pillanatot rögzíti, amikor égi utasításra el kell kezdeni a datolyapálmák beporzását.
*
„A káld-pártus hagyomány…” c. könyv mozaikszerű fejezetei felvillantják a magyarság gyermekkorának világát, a pártus-magyarok istenhitét. A tudós-tanár lelki nagyságát, önzetlenségét jelzi, hogy némely tanítvány kutatómunkáját a sumir-magyar leszármazás egyik bizonyítékaként fogadja el, miszerint a széki vőfély a sumir Lagas város párducos védistenének napkorongos fejdíszét bokrétaként hordozza homlokán.
*
„A mah-gar a magyar” c. nagylélegzetű munkája válasz Komoróczy Géza történész „Sumer és Magyar? (1976)” c. könyvében olvasható csűrcsavaros tudományosság „staniclijába” csomagolt ferdítésekre. Badiny Jós Ferenc írása a hazáját szerető, nemzetéért aggódó tudós vádirata a hebraista köntöst viselő írónak a magyarság elődeit, nemzeti öntudatát lekezelő, az ásatások és a régi írások tényeitől elrugaszkodott megnyilvánulásaira.
(Marton Veronika, Badiny Jós Ferenc volt tanítványa)


Érdemes a Kiadóra kantitani, mert nagyon sok érdekes témájú könyveket lehet találni. Én már ki is néztem, hogy jövőre melyiket fogom megvásárolni. Nagyon szép a borító és igen érdekes téma, amiket választottam. 


A könyveket itt tudjátok megnézni :