2018. december 31., hétfő

Évértékelő 2018, avagy mit adott nekem ez az év.

Évértékelő 2018, avagy mit adott nekem ez az év.



Hmm.. Mit is írhatnék erről, időszakról. Talán az, hogy számomra fantasztikus időszak állt mögöttem. Sok tehetséges szerzőkkel ismerkedtem meg, olvastam el a könyveiket. És írtam róluk véleményt. Nagyon örültem, hogy sokan ajánlották a blogomat másoknak. Év elején mindenki tudta, hogy kiléptem Kildara csapatából. Később bekerültem Lendület magazinhoz. Mondjuk úgy ez inkább kilengésem volt, de onnan is kiléptem. Aztán nem sokkal később Pénzes Alíz az Olvassunk együtt bloggerina felkért, hogy nem - e lenne kedvem csatlakozni Könyvespolc magazin csapatához. Miért is ne? S azóta is ott vagyok. Tetszik, és jól érzem magam ott. Az elmúlt időszakban fantasztikus eseményenvoltam jelen. Pl sikerült egy könyvhétre eljutnom. Személyesen találkozni néhány szerzőkkel. Halasi Miklós - Mike Menders, L. J. Wesley, Krencz Nóra,Leda D'Rasi ,Mason Murray és Robin O’Wrightly szerzőkkel találkozhattam személyesen.

Mike Menders / Halasi Miklós

Krencz Nóra és Robin O’Wrightly

Leda D'Rasi és Mason Murray



Ezen kívül számos más szerzőkkel is megismerkedtem és elolvashattam a könyveiket. Amit hálásan köszönöm a lehetőséget. Idén Athenaeum Kiadó jóvoltából Bíró Szabolcs könyveit is elkezdhettem olvasni. Történelmi regény legnagyobb tehetsége. 
A blogom ma 97ezer feletti az olvasói kantitások száma. Az oldalamnál 9 és 14 ezer bejegyzés elérés jellemzi. Naponta mindig frissitek valamit az oldalamnál. Sokszor meg is lepődök mennyien, látogatják az oldalt, blogot is. Sokat köszönhetek mind az olvasóknak, szerzőknek és persze a Kiadóknak is. Hisz nélkülük nem is menne az egész. Az Álomgyár Kiadóval immár lassan egy éve, hogy olvasok tőlük jobbnál jobb könyveket, és nem győzöm ajánlani másoknak a könyveiket.
Itt láthatjátok mennyi Álomgyár Kiadású könyveim, vannak.





Ezenkívül még szeretném megköszönni Könyvmolyképző Kiadónak és Ekönyvbazár Kiadónak csodás könyveket. Nagyon imádom mindkét kiadót. Tőlük ezeket kaptam idén.





Közben Maxim és Pyrus Kiadótól is kaptam idén könyveket, amit nagyon köszönöm nekik. Szaszkó Gabriella: Maradj velem és Beszélj hozzám ,Tomor Anita: Még mindig rólad álmodom c.könyvet,Sugar Daddy könyvet viszont megvettem. 









 Fel is kértek idén előolvasásra is.




Suzanne Wolf: Jelvény mögött, K. D. Niki: A sors hullámain, Diana Soto: Csak a bolondok boldogok, Elizabeth Stone: Mondd, hogy ez a valóság!, Tomcsik Nóra: A baronet lánya és Robin O’Wrightly: Andrea & Andrea c. könyveket olvashattam el megjelenés előtt. Nagyon köszönöm nekik.

Hihetetlen, hogy eltelt egy év és mennyi minden történt velem. Rengeteg könyvet kaptam kb 250 db – ot és 112 db könyvet olvastam el az idén. Számos sok könyvet vásároltam így sikerült most karácsony előtt Könyv Mogul Kiadótól vennem párat. Íme: 



Bízom benne, hogy 2019 – es év is hoz majd számos meglepetést és kalandot a könyvek világában. S fogok még több könyvet venni majd. Igyekszem minden hónapban mindegyik szerzőtől vásárolni könyvet, hogy ezzel is támogassam őket. Jaj majd elfelejtettem elmondani, hogy új rovatokat is hoztam a blogomra. Ismerjük meg közelebbről a szerzőket, Hogyan készül a könyv, történet? és Kiadómustra. Remélem ezeket is szeretni, fogjátok majd és több bejegyzés lesz ebben a rovatban is. Annyi mindent szeretnék mondani, mesélni de erre egy oldal is kevés lenne. Egy év számomra sokat jelentett, hogy hallássérültként ezt elértem sok – sok segítséggel, támogatással. Nekik hatalmas öleléssel és köszönömmel tartozom. KÖSZÖNÖM NEKTEK!

S íme a rengeteg könyv:









Jövőre találkozunk és még többet fogok hozni majd nektek. Legyetek jók és olvassatok sokat! Támogassátok a magyar szerzőket!