2018. december 9., vasárnap

Ella Steel: Sors - Fordító

~~~ Recenzió ~~~

Először is szeretném megköszönni Ella Steel szerzőnek, hogy lehetőségem volt elolvasni legújabb könyvét Sors – Fordítót. Fenomenális egy történetet kaptam kézhez. Nagyon jól szórakoztam az olvasás közben. Ez a könyv sokkal jobb lett, mint eddig olvastam a szerzőtől. A többit is nagyon szeretem, de nekem ez lett számomra nagy kedvencem.



Ella Steel
Sors – Fordító




Tartalom:

 Jesse Keller, egy öntelt, nagyképű férfi. Úgy érzi ő a Férfi szó tökéletes megtestesítője. Kamionjával járva a világot mindenkinél többre tartja magát. Nagyobb, erősebb, tekintélyt parancsolóbb, akár a kamion egy személyautónál. Magányosan tölti mindennapjait nem keresve senki társaságát. A nőket felszedi, használja, majd eldobja. 
Egy nap azonban Jesse rátalál egy eszméletlen nőre, és megmenti őt. 
Mi történik, ha a nő magához tér? Egy nő, akinek nincsenek emlékei. Egy nő, akinek nincs hová mennie. 
A nő, aki nem bírja elviselni a férfi önteltségét… A vonzalom, ami egymáshoz láncolja őket. Mi történik, ha a nőnek visszatérnek az emlékei? Elbírnak a múlt súlyával? Jesse hajlandó feláldozni nyugodt életét egy nőért, vagy a könnyebb utat választja? 
Mert sosem tudhatod, melyik nap tartogat számodra sorsfordító eseményeket.

Véleményem
5/5

Azta mindenit.... Alig találok szavakat, hogy elmondhassam mennyire, élveztem az olvasást. Ebben aztán volt minden, ami kikapcsolódáshoz kellett. Ella tudja, mi kell az olvasónak és nem fél kihasználni. Messzemenőkig ez az a könyv számomra a legjobb. A civakodások, beszólások, és a forró jelenetek ez mind - mind ott van, ahol lenni kell. Se több, se kevesebb. Nem mondom, néha Jesset megcsapkodtam volna. Annyira önelégült, egoista férfi... De szerethető fajtából. Kathy pedig, hát..nos imádom ezt a nőt! A kedvenc karakterem a történetben.  Nem semmi nőszemély. Nem fél visszabeszélni Jessenek.
Hihetetlen, hogy mennyi mindenen átment és mégis...  Jesse viszont, hihetetlen mennyi átalakuláson ment át a történetben. Elején eléggé önimádó típus volt. De aztán fokozatosan változott ez meg.  Voltak benne vidám percek, durva részek, és forró jelenetek.  Ez a történet sokkal jobb lett, izgalmas, lehengerlő és foglyul ejt. A másik nagy kedvencem Rosie kislánya Ashely. Imádtam a kiscsajt. Elképesztő szövegei vannak, amit nem is csodálok. Ennyi Keller pasik mellett…. A másik pedig mindig is akartam volna egy kishúgit, de sajnos ez nem jött össze. Ha lenne húgom, Ashelyt szeretném. Vannak szövegei a lánynak.. Ella írj, kérlek külön történetet, imádnám.
Sajnáltam, hogy vége lett, és ahogy vége lett. . Igaz mindenki boldog és végre révbe ért a pár, de volt egy kis részlet, ami nem hagy nyugodni. Mintha lenne később folytatása… Remélem… Már most nagyon hiányoznak. Még egyszer nagyon köszönöm a lehetőséget. S szívből ajánlom minden romantikus kedvelő olvasóimnak. Vétek lenne kihagyni ezt a könyvet. Szóval tessék megvenni!


Kedvenc idézetek:





A könyvet itt tudjátok beszerezni: