2018. december 25., kedd

Kiadómustra azaz NewLine Kiadó bemutatkozása

Kiadómustra, avagy új kiadóval találtam szembe magam. Nemrégiben figyeltem fel legújabb kiadóra NewLine Kiadó, ahol Mimi Taylor a tulajdonos. Tudni kell, hogy Mimi Taylor szerző és két megjelent könyv tulajdonosa. Fekete bárány és A bosszú ára címmel. A kiadó oldalán jelenleg ebookként kapható a könyvek, de folyamatos fejlesztés alatt áll és hamarosan nyomtatott formában is hozzá lehet majd jutni. Néhány szerző már akad a kiadó oldalán és vagyok olyan szerencsés, hogy néhány szerzőtől már olvastam könyveket. A címre kattintva tudtok eljutni a véleményemhez.

Íme a szerzők a kiadó oldalán. Bátran rendeljetek tőlük. Megbízható és gyors. A szerzők, akiknek a könyveik itt megtalálhatóak nem más, mint Mike Menders, Abby Winter, Emy Dust, Robin O’Wrightly, Mimi Taylor, Suzanne Wolf, Sukitore és Orosz T. Csaba

Abban szerencsés helyzetbe vagyok, hogy majdnem mindegyiket elolvastam már és feltettem a blogra a véleményemet. A véleményemet a címre klikkelve érhetitek el. Bízom benne, hogy még több és érdekes könyvek fognak érkezni NewLine Kiadóhoz. Kívánom mindenkinek sok sikert a jövőben!







 

Tartalom.:

Azon ​a májusi napon változott meg minden, amikor Krisztin hazaérkezett. István, a földbirtokos nagybácsi élete teljesen felfordult a fiatal leány megjelenésével. Egy nyár, ami a szenvedélyről, az erkölcsről, a szerelemről szól, és egy feledhetetlen tél számtalan kalanddal, szenvedéssel, izgalmas fordulatokkal.
A századfordulón játszódó regényben az ifjú és tapasztalatlan Krisztin a nagybácsi segítségével kezdi felfedezni önmagát, a nemiség korábban elhallgatott titkait. A férfi érzései napról-napra mélyülnek, miközben a leány érett nővé válik. Vajon az ész, az erkölcs, vagy az érzelmek győznek ebben a tiltott kapcsolatban? Hogyan végződhet egy beteljesületlen szerelem? Elkerülhetetlen a tragédia, mely hőseinkre vár?
Krisztin lebilincselő története érzelmi és morális kérdések elé állítja az olvasót. A fiatal leány kalandjait nem klasszikus stílusban, hanem a két főszereplő váltott szemszögéből ismerhetjük meg.




Tartalom

Alíz, több év sikertelen házasság után, a válás mellett döntött. Hogy újra talpra álljon a csalódás után, barátnői segítenek neki. 
Ryan gazdag és sikeres férfi, de az életében bekövetkezett tragédia beárnyékolja mindennapjait. 
Egy véletlen találkozás mindkettőjük életét megváltoztatja. A köztük fellángoló érzelmek talán új reményt adnak az élethez. 
De mi történik, ha a múlt és a távolság közéjük áll? 
Nem csak a környezetükben felmerülő problémákkal kell megküzdeniük, hanem saját magukkal is. 
Van még bennük elég erő, hogy ledöntsék a közéjük húzódó falakat? 
Egymásra találhat két megtört szív, ami már végleg feladta a reményt?

Abby Winter
A múlt fogságában


Tartalom:

Vivien nem akart mást, csak új életet kezdeni egy új városban, és túllépni a múlt fájdalmain. Napközben egy lakberendező vállalkozást vezet, éjszaka pedig férfiakat csavar az ujja köré. Alapszabály, hogy mindegyikkel csak egy éjszakát tölt el, hiszen érzelmeknek nincs helye az életében. 
Daniel egy jól menő cég vezérigazgatójaként mindent megkapott az élettől, amit csak lehetett. Gazdag, támogató családot, hatalmat, pénzt és nőket. 
Egy nem várt találkozás, egy szenvedélyes éjszaka és minden megváltozik. 
Mi történik, ha ez az éjszaka mindkettőjük életében fontosabb lesz, mint azt gondolták? 
Vajon Vivien ki tud lépni a múlt fogságából? 
Mi lesz, ha a fájdalmas emlékek újra a felszínre törnek? Ha váratlanul visszatér a múltja? Meg tudnak birkózni a titokkal, ami napvilágra kerül? 
Csalódás, szenvedély, szerelem egy történetben.


Emy Dust – Abby Winter
Csapdába csalt szerelem


Tartalom

Alice ​Taylor egy kisvárosban született, ahonnan Los Angelesbe költözik, hogy saját életét élje, hátrahagyva a szüleit és régi kapcsolatát. Az új barátnője fejébe veszi, hogy társat talál Alicenak. A sokadik rosszul elsült randi után, Alice egyik estebajba keveredik. Félelmei miatt zsarolás áldozata lesz. Az egész élete a feje tetejére áll. Kénytelen hazudni és leplezni mindenki előtt, hogy zsarolója belekényszeríti az éjszakai életbe, ahol idegen férfiaknak kell vetkőznie. Nagy kihívást jelent az eddigi visszahúzódó lánynak helytállni, hogy elkerülje az őt fenyegető börtönt. Van esélye megszabadulni zsarolójától, aki minden egyes lépését figyeli? Vagy ki tud tervelni valamit, hogy visszanyerje szabadságát? Mégis a legnagyobb problémát a zsarolója iránt fellobbant érzelmek okozzák Alicenak. 
Egy váratlan fordulat talán mindent megváltoztat kettőjük között, amitől Alice újra reményt kap a nyugodt és boldog életre. Vagy egy ismeretlen mindent felborít, letaszítva Alice zsarolóját is, mert magának akarja a lányt a saját sötét világában? Le tudják küzdeni együtt a felbukkant problémát? Mihez kezd Alice a legnagyobb titokkal, amit csak a zsarolója tud? Megannyi titok,szenvedély és hazugság egy történetben, aminek csak úgy vethetsz véget, ha elolvasod.


Krencz Nóra – Robin O’Wrightly
A követ 2


Tartalom

Örök ​magányra kárhoztatott-e egy újraéledő, csak mert tönkretették az életét, vagy elfogadhatja, ha megtalálja a kiérdemelt boldogság? Akkor is, ha nem onnan érkezik, ahonnan várná? Semmi sem olyan egyszerű, és nem az, aminek látszik!
Két esztendő telt el azóta, hogy Nympha királynő visszakapta szabadságát és hatalmát Moreenben, s éli a nemesség mindennapi, kissé unalmas életét. Legjobb barátnője és bizalmasa, Livly még mindig a segítségére van. A múlt borzalmai sötét árnyékot vetnek a lelkére, s fogadalmat tesz: soha többé nem enged közel magához senkit. A sors azonban nem csupán közbeszól, de ki is csavarja a számításait… 
Mindeközben, a szomszédos Wertelben egy fiatal varázsló, a mágustanács legígéretesebb tehetsége, Yohan útnak indul Moreen felé. A magányos farkas ki akarja deríteni, hogyan vethet véget a boszorkányok és az újraéledők között dúló évszázados háborúnak. Egy borzasztó mészárlás híre billenti ki nyugalmából, egyúttal a saját szívében tátongó ürességet okozó, személyes tragédiájának forrására is választ keres…

Az írónők, Nóra és Robin, két karakterük szálát fonják össze egyetlen, közös történetbe. 
Dupla kaland, izgalom és kíváncsiság: ketten együtt vajon mire jutnak majd?





Tartalom

Abban ​nincs semmi különleges, hogy egy milánói férfi, bizonyos Andrea Rigo, aki éppen felfüggesztett nyomozóként tengeti unalmas napjait, csomagot kap a postástól. Az már inkább furcsa, hogy a pakkot másnak szánták, neki ez azonban egyáltalán nem tűnik fel. Hogy miért? Mert a címzett Rigó Andrea, egy magyar vendégmunkás nő, aki diplomás létére két műszakban dolgozik, és tíz házszámmal odébb lakik. Ő nagyon is hiányolja, és felkerekedik, hogy kiderítse: hova került a küldemény… Mi lesz ebből?! 
Semmi komoly – vagy épp túlságosan is? 
Mennyire kavarhat be két egyéjszakás szerető, ha kávéházas? 
És ami a legfontosabb: meg lehet-e menteni a Földet a totális kipusztulástól és a gépek rémuralmától? 
Robin O’Wrightlynál, a narrációs szatíra meghonosítójánál ismét elgurult a pirula: az Andrea & Andrea című romantikus-erotikus sci-fi-krimi-paródia így született meg. Az író két énje a kiborulás szélére juttatja még a főhősöket is…



Tartalom:

 Van ​egy hely, amelyet soha nem fogunk megtalálni a térképen, hiába keressük: ez Tripicon, egy szigetállam az Észak-Atlanti-óceán kellős közepén. A valaha szebb napokat látott, ám most már csak vegetáló birodalomban az uralkodó Ponti-hercegség teljesen modern, de mindentől elzárt életét éli. 

Egy augusztusi szombat délelőttön az unatkozó koronaherceg, Matteo még nem is sejti, hogy aznap délután kezdődik csak el a Tripiconi sztori hihetetlen története: az első, Az amulett rejtélye című részben, egy hét leforgása alatt teljesen a feje tetejére áll a világ. Az oka egy titokzatos, „tengertörött” idegen fiú, akit félholt állapotban, egy különös nyakékkel együtt, a parton talál meg Arabella kishercegnő, Matteo unokatestvére. 
Innentől kezdve nincs megállás: a pörgő lendületű, fiatalos humorral átszőtt, ismeretanyagban és párbeszédekben gazdag, érzelmes kalandfolyamban sok kérdés és kétely merül fel. 
Vajon ki lehet ez a srác, és mit akarhat Tripiconban? Mi az a türkizkék fényű kristály, melyet a nyakában hord? És mi történik akkor, ha ellopják tőle? Vajon megtalálják-e a kérdésekre a választ, amikor szorít az idő? 


Robin O’Wrightly
Tripiconi sztori 2. - Város a föld alatt


Tartalom:

A ​térképről hiányzó Tripicon szigetcsoportja alatt egy még kevésbé ismert hely húzódik meg a földkéregben: Perallantisz, a Város, melynek burka alatt háromezer ember élete forog veszélyben egy közelgő természeti katasztrófa és egy állampuccs miatt. Időben is visszamegyünk: egy hónappal Az amulett rejtélye c. rész előtt kezdődik a történet. Daniel Amata épp szökésre készül szerelmével, Gregoriával, hogy elkerülje feláldoztatását a népe túléléséért. Szerencsétlenségére azonban tervét nem viheti véghez, ugyanis elrabolják, és ismeretlen helyre hurcolják, hogy kitöröljék emlékeit a lányról. A sorsára hagyják, így kerül Tripiconra, de pechjére az amnézia szinte mindent érint az agyában, így a küldetését is. Az egy hét alatt visszatérnek bizonyos emlékei, de azok nem, amelyek kiderítenék, ki küldte a szigetre, hol vannak a szülei és ki akarja megölni őt. Nincs sok ideje, de azt érzi: csak a tripiconiak segíthetnek rajta és a népén is… 
A Tripiconi sztori második, Város a Föld alatt című részében folytatódik a nem mindennapi szigetország és az alatta elterülő, ismeretlen, hihetetlen világ kalandos és fordulatokban gazdag története, a már megismert és plusz szereplőkkel, régi és új helyszíneken. A jelszó: semmi nem az, aminek látszik!

Mi lesz Daniellel, ha visszakapja az emlékeit? 
Találkozik-e újra Gregoriával? 
Folytathatják-e ott, ahol abbahagyták? 
Képes-e a királyfi jó vezetőként helyesen dönteni? 
Legyőzi-e azt, aki őt meg akarta ölni? 
Sikerül-e csapatával életben maradni a Föld alatt?


Robin O’Wrightly
Erelemkettő
(duplán szerelem)


Tartalom:

Egy ​kabrió hasít végig a sztrádán, a kétszer megélt naplemente felé. Szökésben a tökéletesen tökéletlen páros, Tilda és Clifton, akik álnéven és igazi lúzerekként menekülnek a rendőrség elől. Így kezdődik az Erelem (eszetlen szerelem) abszurd romantikus paródia és narrációs szatíra folytatása, az Erelemkettő (duplán eszetlen szerelem).
Visszaköszön a többi eszetlenkedő: Tilda álleszbi húga, Janet, és a magányos szinglimami, Kristine, illetve a volt troll-éga, Tony, de még Russel, Janet álompasija is benéz. Azért jönnek sokadmagukkal, hogy tökéletes görbe tükröt mutassanak nekünk a gyarló, ámde megjavulásra képes és azt áhító emberiség érzelmi állapotáról.
És persze tovább bosszantja egymást az író két lírai énje, hogy az olvasó se unatkozzon. Felmerül a kérdés: meg kell-e magyarázni a viccet, vagy inkább énekeljünk gyerekdalt? Hányszor kaphatunk esélyt bármire is az életben? 
A végére odakerül a mondanivaló is: a barátságról, a hűségről, a tiszteletről, az őszinteségről, meg a tizennyolcas karikáról, ami végül mégsem kell.

„A regényírás Tarantinója új műfajt teremtett ezzel a sorozattal” — J. Soldier, író

Sukitore
Bosszú az éjszakában


Tartalom:

Az 1930-as években játszódó erotikus történetben egy titokzatos nő tartja különös félelemben a Méltóságos urat. A legváratlanabb időben és helyeken bukkan fel, hogy megalázza azt a férfit, aki oly sok fájdalmat okozott a családjának. Célja, hogy tönkretegye a fiatal úr becsületét, méltóságát. Vajon meddig hagyhatja ezt az ifjú birtokos és megkapja a végső büntetését? 


Sukitore
Havas karácsony


Tartalom:

Mi kell egy tökéletes szentestéhez? Ajándékok, karácsonyfa? Csak a szeretet és romantika, ahol az ajándék nem más, mint egy régi vágy megvalósulása.

Sukitore
Szerelmes levelek a múltból


Tartalom:

"Elfogtunk egy levelet" - mondhatnánk, de ez nem igaz: többet fogtunk el, ráadásul a tartalmuk arcpirítóak.

Minden levél sokat jelent a szerelmeseknek, hiszen a sorok forróbbak lehetnek az érintésnél. Egy romantikus pár szemérmetlen udvarlása bontakozik ki előttünk, ami mindenki szívét megérinti.




Tartalom:

Michael ​Walsh a rendőrség elit csoportjának vezetője. De munkájának van egy másik oldala is, melyet csak kevés ember ismer és még a barátok előtt is titkok öveznek.
Új beosztása újra összehozza legjobb barátja és egyben kollégája húgával, aki iránt titokban, régóta gyengéd érzelmeket táplál.
Elizabeth Foster rendőr családba született. Szülei tragikus halála után nagynénje és nagybátyja nevelte fel testvérével Lucassal együtt.
Életének legfőbb célja, kideríteni miért kellett a szüleinek meghalnia és megtalálni a gyilkosukat. 
Azonban életében egy nem várt fordulat következik be.

Új főnöke nem más, mint Mike, Lizi titkos nagy szerelme. 


Vajon életben tud maradni egy olyan szerelem, melyet a barátok, sőt még Lucas előtt is titkolni kell?

Meddig bírja el egy kapcsolat az állandó titkokat?
Teljes egészében bepillantást nyerhetünk a Jelvény mögötti életekbe és sorsokba?
Mindezekre a kérdésekre, választ kaphatunk Suzanne Wolf lebilincselő, akciókban és váratlan fordulatokban gazdag könyvében.
Szerelem, erotika, korrupció, akció.

Halasi Miklós
Verseim


Sok verset írtam lovagkoromban,
Két-három év, ami ellobban
Bármely ember életében,
De meghatározó volt az enyémben,
Tele romantikával és szenvedéssel,
Gondolatokkal, évődéssel.
Húsz sem voltam, s bohó,
Szerelmesen naiv rímfaragó.
A világ sokat változott azóta,
Felnőttem már nagyobbra,
S nem írok már rímeket,
Kevesebbet szenvedek.
De a szerelem egy ilyen műfaj,
Lesz belőle több ezer sorral,
Így múlt el a fiatalságom,
Egy romantikus birodalom.
Ne várj mély rímeket,
Csak hétköznapi életet,
Nincsenek mély gondolatok,
Csak az, amit adhatok:
Fiatalkori önmagamat,
Akkori lovagkoromat.




 Tartalom

A ​rémálomban egyetlen jó dolog van: az ébredés. 
Kivéve, ha a valóság szörnyűbb, mint az álom.

A Gyilkos emlék kisregényben két nő idővonala tárul elénk, az egyikük, Connie V. Marshall, fotós már túl van élete legdurvább cselekményén: ámokfutást végzett egy irodában, maga után hagyva 15 áldozatot. A másik, Shauni Hullivan, nyomozó pedig még előtte áll a saját legdurvább élménye feldolgozásának: miért lát rettenetes rémálmokat nemi erőszakról és képtelen lefeküdni férfiakkal? Két nő üldözi a gólemét, egymást és végül önmagát. Mindeközben nem is sejtik, hogy sorsuk több szálon kapcsolódik össze, mint azt hitték… Mindketten a saját poklukból indulnak, de eljutnak a saját Paradicsomukba a végén?
A Tinnitusz novellában egy házaspár konfliktusa egy buli után bontakozik ki, amikor nem várt vendégeik érkeznek… Ismerik-e egymást annyira, hogy megmentsék az életüket?
A Testcserés számadás előzetes egy nagyon megosztó és bizarr erotikus-misztikus lélektani thrillerhez. Sarah Z. Montgomery nem mindennapi nő: képes lélekként testekben utazni, így spirituális testszállítóként tevékenykedik. Saját erkölcsi állapota és a házassága is komoly veszélybe kerül egy félresikerült küldetésben. Vajon el lehet viselni a lelki erőszakot? És mi lesz a Montgomery család további sorsa?
A #WeToo – Kettős kereszt vérmes, tabudöntögető lélektani thrillere mindannyiunk története, akár keresztülmentünk a családon belüli erőszaktól a szexuális abúzuson át a totális lelki és testi sérülésig, akár nem.




Tartalom

A ​tizennyolc éves Alice Carternek egyetlen vágya, hogy profi fotós legyen. A visszahúzódó lány még kislánykorában fogadalmat tett önmagának, hogy soha nem lesz szerelmes, és ennek érdekében mindent el is követ. Egy balul elsült buli azonban romba dönti életét. A lány képtelen túltenni magát a történteken, és önmaga pusztításába kezd. 
Christian Cane fiatal üzletember, akit csupán egyetlen dolog éltet: a bosszú. Kisgyermekkorában elszenvedett sérelmeit és családjának halálát is ugyanannak az embernek tulajdonítja. Chris úgy érzi, csak akkor lesz képes megnyugodni, ha felszámolja a teljes Valdez klánt. 
Alice és Christian véletlen találkozása nem marad következmények nélkül. A férfi mindent elkövet, hogy megmentse a lányt önmagától. Az életük folytonos küzdelemmé válik. Harcolnak a függőség, a hatalom és az érzelmeik ellen. 
Képesek lesznek legyőzni a démonaikat és megvívni a saját csatájukat? Lehet még boldog a két elveszett és tönkretett lélek? Vajon milyen következményekkel járhat egy drogbáró ellen indított bosszúhadjárat?

( Bővített tartalom)


Tartalom:

Anthony Jonathan Edwards egy a harmincas évei elején járó fiatal építész, aki az apja cégénél dolgozik, meglehetősen szabad szájú, nem veti meg az alkoholt és imádja a nőket, akik többnyire egyetlen éjszakára ejtik rabul. A szex ugyanolyan fontos számára, mint másnak a víz vagy a levegő, de érzelmileg képtelen kötődni. Egy nap teljesen váratlanul betoppan az életébe valaki, aki fenekestül forgatja fel Tony életét és romba dönti eddigi jövőképét. Múltbéli kalandos élete hamar visszaüt, amiért nagy árat kell fizetnie.

Robin O'Wrightly
Emlékkönyv
Egy igen - zet


Tartalom:

Az első világháború vége után két évvel, a gyűlölet és félelem káoszában szerelem bontakozik ki egy fiatal francia katona és egy falusi magyar leány között… 
Van-e közös jövőjük a trianoni békeszerződés árnyékában, vagy elsöpri őket a történelem vihara? 
Mitől válik mégis különlegessé ez a történet, ha egyszer a háborúban oly gyakori esemény övezi? 
Vajon összehozható-e újra a viharvert, csonka család, és ha igen, hogyan, ha pedig nem, miért? 
Hogy tudta meg a szerző ezt az egészet? 
Mi lett volna, ha…? 
És mi történt valójában? 
A szeretet és a szerelem vajon tényleg mindent legyőz? 
Erre a tömérdek kérdésre Robin O’Wrightly harmadik regénye, az Emlékkönny válaszol. 
1920-tól napjainkig csaknem száz év pereg le, amelyben egy megrendítő családi legendárium tárul fel faktoid fikció (tényszerű információkon alapuló, kitalált elemekkel kevert irodalmi mű) formájában. 
A könyv célja a halottak hazugságból való megtisztítása, a lehetséges bűneik feloldása, és a megismert igazság kimondása.

Orosz T. Csaba
Hadak útján


Tartalom:

Édesanyámnak és az általa mondott esti meséknek köszönhetem, hogy megismertem és rajongásig megszerettem a vázsonyi molnárlegény, és minden éjjel átéltem hőstetteit.
Most hagyjuk meg Pált a legendák világában, viszont ismerkedjünk meg Kinizsivel, a szerb származású kisnemessel, a későbbi temesi ispánnal, a világszép Magyar Benigna szerető férjével, a szerzeteseket betelepítő istenfélő katonával, de mindenekelőtt, meséktől mentesen ismerkedjünk meg kora legnagyobb hadvezérével, aki Európában egyedülállóan soha nem vesztett csatát, Kinizsi Pállal.
Szóljon ez a regény az igaz vitézségről, a hűségről, de mindenek előtt arról, hogy tesznek a tettei egy igaz embert még életében legendává.


Emilly Palton
Néma bűnök


Tartalom:

Nehéz lehet az élet egy olyan családban, ahol az ember fiúnak készült, de lánynak születik. Az anyai szeretet, mint olyan, csak egy eltorzult, hideg formában létezik, ha egyáltalán van, míg az apa nem riad vissza a gyermek bántalmazásától sem. A családon belüli erőszak nagyon is valós, erre pedig E. Palton önéletrajzi regénye a Néma bűnök egy kiváló bizonyíték.


A könyveket pedig ezen az oldalakon találhatjátok :


Facebookon