2018. december 11., kedd

Marilyn Miller: Hozzád láncolva (Hozzád 1.)

~~~ Recenzió ~~~

Köszönöm Marilyn Miller szerzőnek, hogy lehetősége adott elolvasni Hozzád láncolva c. könyvét. A könyv Ekönyvbazár gondozásában jelent meg és szintén köszönöm a Kiadónak, hogy megjelenhetett ez a történet.  Ez a könyv lehengerlő, szenvedélyes, tűzes és erotikus. Nem lehet egy szóban elmondani milyen a könyv ezt olvasni, kell mindenkinek.


Marilyn Miller
Hozzád láncolva
(Hozzád 1.)



Tartalom:

Keyla táncos lány egy klubban. 
Egy olyan világban él, ami szigorú szabályok szerint működik, ahol a döntéseket nem ő hozza, és ahol pénzért bármi megvehető. Mikor a remény elveszni látszik, hogy egyszer szabad lehet, belép az életébe egy férfi, és minden megváltozik.

Daniel gazdag és nagyhatalmú ember, amit gátlástalanul ki is használ. 
Azonnal felfigyel Keylára, vonzza a lány bujasága és elérhetetlensége. 
Szabadságot ajánl neki, de a szabadságnak ára van! 
Szenvedélyes, és korántsem hétköznapi kapcsolat alakul ki köztük, ami kezdetben szükségen és testiségen alapul.

De lehet-e ez egy napon több? 
Több, mint egy üzleten alapuló kapcsolat…



Véleményem
5/5


Hmm.. Ez a történet tele van szenvedéllyel, tűzzel és sok titkokkal. Két megtört lélek, akik egymásban kapaszkodnak. Daniel és Keyla nem egyszerű páros, de a kapcsolatuk sem az. Nagyon tetszett és nagyon hamar vége is lett. Olyan rövid volt számomra a történetük. Olvastam volna még. Ezernyi kérdésem akadt és nem tudom, mikor kapom meg a választ rájuk. Mindketten félnek szeretni ezt látom és érzem minden egyes oldalon. Marilyn szerintem maradj ezen a pályán. Ez a történet ahol jött tuti van még. Kíváncsian várom, mivel fog meglepni minket, engem a szerző. Fantasztikus ez a könyv. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki kedveli a romantikus erotikus történetet.
Azt hiszem türelmet, kell, hogy tanuljak, mire megjelenik második rész. Mert sajna csak 2019. januárban kapható a második rész.
Nem gondoltam volna, hogy ennyire megkapó és eléggé, hogy is mondjam, beszippant a történet. Annyi elfojtott érzelem, indulat és düh van és legalább ennyi titok, van közöttük.

Egy szóval imádtam, élveztem és kikapcsolt rendesen. Még most is csak rájuk gondolok, vajon mi lehet velük? Két szenvedélyes ember, kik egymásban keresik a boldogságukat, de a titok és a múlt közéjük áll. Ezt a könyvet azoknak ajánlom, akik szeretik a szenvedélyt, romantikát és az erotikus történeteket. Ha csak ki akarsz kapcsolódni, ajánlom ezt a könyvet. Garantálom, hogy nem fogsz addig felkelni, míg ki nem olvastad.


Kedvenc idézeteim:





A könyvet itt tudjátok beszerezni: