2018. december 13., csütörtök

Sue Dylen: Enzo és Tilda (A római szerető 2.)

~~~ Recenzió ~~~

Szeretném, meg köszöni Sue Dylen szerzőnek, hogy lehetőséget adott a második részét is elolvasni Enzo és Tilda ( A római szerető 2.) című könyvét. Nagyon - nagyon vártam, hogy kezembe tudjam. Az első részét imádtam olvasni, de a második rész még jobb, izgalmasabb és szenvedélyesebb. Nem lehet betelni vele. Szuper lett.


Sue Dylen
Enzo és Tilda
(A római szerető 2.)



Tartalom:

A boldogságot nem csak elérni nehéz. Megtartani valódi küzdelem! 
Tilda, a Svájcból érkezett fiatal családanya és római szeretője, Enzo szerelme beteljesülni látszik. A tévedések és fájdalmak ideje immár a múlté, a családi idillt mégis sötét felhők zavarják meg: egy régmúltból felbukkanó francia rokon és Enzo titkos, kettős élete állítja kihívás elé a szerelmeseket. 
Vajon nehéz időkben is képesek kitartani egymás mellett? Válhat még belőlük igazi család?
Minden kérdésre választ kapunk A római szerető folytatásából. A második kötet is érzelmekkel teli, erotikával fűszerezett, olasz életérzéssel édesített, valódi csemege – ezúttal francia eleganciával tálalva!



Véleményem
5/5

Ahogy az első részét imádtam olvasni úgy a második részét is. Sőt, izgalmasabb és szenvedélyesebb, hiszen már nem szeretőként vannak, hanem egy párként. Tetszett, ahogy Enzo gyerekekkel bánik, nem apjukként próbál közeledni. Különösen, hogy ebben a második részben többet kapunk a családi életükből. Szórakoztató volt olvasni, hogy a kissrácot rögtön az első együtt töltött perceiben majdnem elvesztette.  Ahogy reagált rá és, ahogy rögtön barátját Nicket hívta és szívta vérét. Nos igen. Nick az egyik kedvenc karakterem. Egyáltalán nem unatkoztam, és azt kell, hogy mondjam, hogy jobb, mint az első rész. Nem gondoltam, hogy volna, tudd még meglepetést okozni, de mégis.  Ha lenne lehetőségem 5 csillag helyett 10-est, adnék erre a történetre. Annyira jól sikerült.
Izgalommal nem lesz hiány, sem, romantikában sem erotikában. Hiszen kettejük románca, ha lehet még forróbb és szenvedélyesebb. Ugyanakkor Enzonak vannak titkai. Nem kicsik. Tilda pedig próbál megtudni ki is valójában Enzo, ami valljuk be nos Enzo számára nem igazán jött jól, hogy mástól tudta meg.  Eközben megismerhetjük Enzo testvérét Sofia, Tilda barátnőjét, Olgát és párja barátját Nicket. Őszintén megmondom, nagyon tudnék örülni, ha lenne külön története Nicknek és Olgának.
Ha vágysz egy különleges történetre, akkor ajánlom neked Enzot és Tildát. Nagyon szeretni fogod. Odáig vagyok értük.

Kedvenc idézetek:





A könyvet itt tudjátok beszerezni: