2018. december 22., szombat

Judith Saray: A szerelem örök

~~~ Recenzió ~~~

Szeretném meg köszönni Judith Saray szerzőnek, hogy lehetőséget kaptam, hogy elolvashattam a könyvét A szerelem örök címmel. Számomra kellemes kikapcsolódást nyújtott a történet és szívesen olvasnék a szerzőtől. A könyvben két történet található és mindkettő nagyon tetszett. Az egyik Gépelési hiba, másik Mindenki egyért, egy érte címmel. Mindkét történetet szerettem olvasni.


 Gépelési hiba


Tartalom:

Selena, akit rendre Serenának szólítanak és Jash, akit következetesen Joshnak, akkor találkoznak, amikor Selena éppen egy kontinensnyi távolságban tervezi újrakezdeni az életét. Az a rövidke találkozás azonban sorsdöntőnek bizonyul. Selena olyasmire veszi rá a mindig megfontolt és józan férfit, amire senki más nem lenne képes. Jash enged a kérlelő füstszürke szemeknek, abban bízva, hogy nem ez volt az utolsó találkozásuk. Vajon teljesül-e a lány titkos vágya és elegendő lesz-e a férfi eltökéltsége kettőjük számára is? Ha vargabetűkkel is, de rálelnek-e a közös útra, amihez a lány állatszeretete és a férfi hivatástudata reményteljes mankót nyújt? 


Véleményem
5/5

Nos nem az a kimondott, húú azta a nemjóját féle történet ez. Hanem igazán vicces, bolondos és nagyon romantikus történet ez. Kezdjük az elején. Josh vagy Jash és Selena vagyis Serena. Egy betű miatt mindig másként szólítják őket. Nos Jash egyik barátja meghívására érkezett egy buliba, ahol az ünnepelt nem más volt, mint Selena.  Ahogy lenni szokott szerelem első látásra megvolt. Csak ők még nem tudtak erről. És furán kezdődik a kapcsolatuk. Selena nem sokat teketóriázik, elmondja, mi élete legnagyobb vágya. Igen ám, de ehhez vajon Jash ehhez mit fog szólni?  Nagyon tetszett, hogy egyik bonyodalomból a másikba esik. És, ahogy haladt a történet úgy látják be mit is, éreznek egymás iránt. Itt inkább az volt a legnagyobb izgalom, hogy most együtt lesznek?  Mi lesz, ha még sem sikerül? Annyi, de annyi minden történik ebben a könyvben. Igazán szívmelengető volt olvasni. Tetszett az egész történet, imádtam olvasni.
 Kellemes kikapcsolódást nyújtott és nem akart több lenni, mint ami.  Kedveltem a párost. Selena nem semmi egy nő az egyszer biztos. Jasht sem kell félteni.. Igazi megnyerő, vicces párost alakítottak. Drukkoltam nagyon, hogy együtt legyenek.





Mindenki egyért, egy érte


Tartalom:

Tom, Matt és Robert – a három muskétás – vállvetve élik a gondtalan egyetemisták életét. Egy világfi, egy sportoló és egy álmodozó, aki ugyanakkor végtelenül racionálisan látja maga körül a világot. Hármójuk szomszédságába költözik a kezdetben titokzatosnak tűnő Emma, akiről hamarosan kiderül, hogy egy apró gyermek édesanyja. Ketten azonnal kihúzzák a meghódítandó lányok listájáról, de a harmadik fiúnak, a legösszetettebb személyiségnek igazi kihívás a védelemre szoruló páros. Emmának azonban olyan múltja van, amely veszélyt hozhat mindannyiukra. Sikerül-e minden akadályt legyőzniük és elkergetni a vészfellegeket a szerelmesek és a kis baráti társaság élete fölül? A múlt, amely elől a lány menekül, tönkreteheti-e a jövőjét? És a múlt, amely keserűvé tette a fiút, képes-e szelíd bánattá válni egy szeretetteljes 


Véleményem
5/5

A második történet is igazán kellemes volt elolvasni. Nem volt az a hűha micsoda kavarás stb a történetben. Hanem inkább megmutatta, hogy mindenkinek jár második esély a szerelemre. Nagyon tetszett, hogy Rob felnőtt a szerelemhez. Igazán aranyos és cuki. Haverjai sem különbek. S ráadásul nem csak a szerelemben jár második esély. Megmutatja, hogy bármi is történt a megbocsátás sosem késő. Ettől lett igazán érdekes számomra a történet. Könnyed kis történet. Nem volt egy cseppet sem unalmas, sőt. Kiváncsi voltam Rob miként fog felnőni a feladathoz,szerelmhez és a családhoz. Emma pedig, hát igen nem egy könnyed kapcsolatból mászott ki és kell neki egy kis tér, hogy feldolgozhassa. Csak, hogy szembe lévő lakásban, egy srác nem igazán hagyta. Vagyis ahogy haladt a történet, úgy kerültek közel egymáshoz. Csak, hogy Emma múltja elől nincs menekvés. Tetszett a történet,. Könnyű volt beleélnem magam.

Szívből tudom ajánlani minden kedves romantikus olvasóimnak ezt a könyvet. Hiszen nem egy, hanem két izgalmas, romantikus történetet kap kézhez. Azt kell, hogy mondjam, szívesen olvasnék még a szerzőtől. Engem meggyőzött.  



A könyvet itt tudjátok beszerezni: