2018. december 26., szerda

Mira Sabo: Amikor elszabadulnak az indulatok (Birtoklás - trilógia 3.)

~~~ Recenzió ~~~

Szeretném, meg köszöni Mira Sabo szerzőnek, hogy az utolsó kötetét az Amikor elszabadulnak az indulatok címmel elolvashattam. Végre oda jutottam, hogy kezembe vehettem és elolvashattam. Még most is alig tudom elhinni, hogy véget ért a történet. Szófia, Áron és Zsolt élete nem mindennapi az egyszer biztos.  Bátran merem ajánlani nektek Birtoklás – trilógiát.


Mira Sabo
Amikor elszabadulnak az indulatok
(Birtoklás - trilógia 3.)


Tartalom.:

Mira Sabo legújabb bestsellerében újabb mélységek és magasságok tárulnak fel az okos és gyönyörű Szófia, és a gátlástalanul hatalommániás, vad és féktelen, mégis izgató milliárdos, Tamássy Áron történetéből.
A Tamássy fivérek börtönben, Szófia a sikerei csúcsán, de a szerencse forgandó, és a küzdelem örök.
Pusztító szenvedélyek formálják nemcsak Szófia, de a Tamássy család sorsát is, és lassan kiderül, hogy semmi és senki nem az, aminek elsőre látszik.
Vajon megtalálja Szofi azt a boldogságot, melyért oly kitartóan küzd? És vajon a Tamássy család minden tagja révbe érhet a végén, vagy van, akinek buknia kell?
Az érzéki és fordulatos történet elvarázsol, magával ragad és nem ereszt, ahogy azt már Mira Sabo korábbi sikerkönyveiben megszokhattuk.


Véleményem 
5/5

Mit is mondhatnék.  Hát nagyon sajnálom, hogy véget ért ez a fantasztikus utazás. Áron és Zsolt.. nos ,hát igen legyen annyi,hogy ők  karizmatikus jelenségek az egyszer biztos. Olyan érzésem volt, mintha egy mozifilmet néztem volna végig. Filmszerűen lett megírva ez a történet. Még így is, pár nappal a befejezés után is olyan üresnek érzem magam. Annyira magával ragadott a történet és borzasztóan sajnáltam, hogy vége.
Hihetetlenül mennyit fejlődtek mind a hárman. Áron, Zsolt és Szófia. Elképedve olvastam el, hogy Áron mennyire megváltozott. Mondjuk annyiban, hogy türtőztette magát. Szenvedély, amit egymáshoz köti őket szinte átsütött a könyvön keresztül. Mira egy fantasztikus zárókötettel lepet meg engem. Nem gondoltam volna, hogy így fog befejeződni a történet. Most már mindent értek miért viselkedtek úgy, ahogy. Minden titok feltárul az utolsó kötetben, amire nem is számítottam.

„Fontos dolgokat azonban nem felejtünk el, bizonyos emberek arcát, illatát, talán soha.”


Ez a könyv, trilógia méltó helye lesz a polcomnak. Egyszer valamikor újra fogom olvasni. Nem tudom elég hálás lenni a szerzőnek ezért a csodálatos utazásért. Mennyi izgalom, szenvedély és forró erotika tombolt a könyvekben.  Köszönöm, Mira! Neked, kedves olvasó szívből ajánlom neked a könyvet. Kezd el olvasni, megéri!


A könyvet itt tudod beszerezni: