2020. február 26., szerda

Boér T. Albert: Betyárnak áll a világ - "Láttad az Indul a bakterház c.filmet? Akkor ajánlom neked ezt a novelláskötetet.Hasonlóan fogod érezni magad, ha elolvasod."

Szeretném megköszönni Boér T. Albert írónak, hogy lehetőségem nyílt elolvasni a Betyárnak áll a világ c.novelláskötetét.
Mindig megtisztelő számomra, ha egy író felkeres, hogy véleményezzem a könyvét. Most sem történt másként. Örömmel fogtam hozzá elolvasni a könyvét. Meg kell, jegyezzem, hogy nagyon érdekes volt elolvasnom. Igazán szórakoztató, élmény volt számomra.


Boér T. Albert:
Betyárnak áll a világ



Tartalom:

Az Alföldön, hol még a gémeskútban is pálinka hömpölyög, és betyárok uralják a szikes puszták határát, van egy legendás kis falu. De az a sok csoda és jelenés, amiből minden napra kijut, kibékíthetetlen ellenségeskedést szít a gazdák és napszámosok között. A kapzsi kocsmáros, az itókás plébános, az együgyű csendőr, vagy a falu bolondja, mind részesévé válnak a különleges eseményeknek, kiváltképp Kószó Márton tizenéves kamasz, helyi rosszcsont, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy a néphiedelmek valósággá váljanak.


Véleményem:
5/5


Szeretném felhívni a figyelmet kedves olvasó, hogy nem egy regényt tartok a kezemben, hanem egy novellás kötetet. Számos vicces, érdekes történetek vannak benne. Igazi paraszti, tájszólással teletűzdelt humoros beszédet voltak benne. Némelyiken igencsak megmosolygatót. Élveztem az olvasását és sokszor olyan érzésem volt, mint anno az Indul a bakterház filmet, egy - egy jelenetét nézném. Tesóm imádná, ha lenne nyomtatottan is a kötet. Mindenesetre nekem nagyon bejött. Tetszett a stílus, a történet és szívből merem ajánlani másoknak ezt a kötetet. Igencsak rövid kis történet, pont elég egy délutáni olvasáshoz, vagy aki szereti hosszabban elmerülni benne. 

A könyvet itt tudjátok beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése