2020. február 18., kedd

Gabriel Russ: A tigris szeme - "Lebilincselő, szerelmi szállal is átitatott regénye egzotikus tájakra kalauzolja el az olvasót!"

Szeretném megköszönni Gabriel Russ írónak, hogy lehetőséget adott arra, hogy elolvashassam nem mindennapi fantasztikus történetet A tigris szeme címmel. Számomra nagy kedvenc lett és szívből gratulálok, hogy ilyen kalandos történetet írt. Ez a könyv etalon lett számomra, első könyves szerzőként elképesztően írt az állatokról, állatvédelemről és a hozzájuk való ragaszkodás, szeretetről és a barátságról, szerelemről.
Szívből ajánlom mindenkinek! Fantasztikus!

Gabriel Russ
A tigris szeme



Tartalom:

A szavannák vadregényes világát az orvvadászat, a pénzért való szisztematikus öldöklés évtizedek óta egyre közelebb sodorja az ökológiai katasztrófához. 

Vajon bele lehet vagy kell ebbe nyugodnunk? 
Világunk utolsó esélyét főhőseink képviselik, akik őszinték, dacosak és nem megvehetők. Náluk nem a zöld hasú ropogásáig tartanak az elvek. Ugyan a világ két távoli pontján élnek, mégis együtt veszik fel a harcot egy kegyetlen orvvadásszal és az általa vezetett bűnszervezettel. 
Gabriel Russ lebilincselő, szerelmi szállal is átitatott regénye egzotikus tájakra kalauzolja el az olvasót, és mutatja be ezt a kegyetlen világot. 
Harc egy ügyért, ami már száz éve is halott volt .


Véleményem
5/5

Egy szó: Zseniális! Fantasztikus! Jó, ez kettő volt… De akkor is. Amennyire lassan indult be a történet, annyira gyorsan végére is értem. Anyám.. Ez…. Nem találok szavakat. Hogy, hogy nem előbb adta már ki a szerző ezt a történetet? Ezer éve ki kellett volna adnia. Komolyan. Sokszor úgy éreztem, hogy nem is könyvet olvasok, hanem filmet nézném végig. Olyan filmszerűen hatott rám. Néha olyan pofonokat kaptam egyes jeleneteknél, hogy csak néztem ki a fejemből. Időnként az az érzésem volt, hogy nem egy kitalált történetet olvasnék. Sőt, szerintem mai valóságban is igen előfordul, hogy irtják az állatokat. Sosem értettem, hogy miért kell. A történetben megismerhetjük Adam-et aki, szíve mélyén minden állatot megmentené, Eve, aki Adam mellett akart lenni, Jackson pedig a világ összes orvvadászát megölné. Történet vége felé mindenki találkozik a másikkal, és itt kezdődik a kalandos cseppet sem veszélytelen életük. Sorsuk összefonódtak egymással.

Őszintén megmondom, mikor megláttam a borítót és a hozzá tartozó történet, akkor tudtam, hogy nekem el kell olvasnom ezt a történetet. Volt egy olyan érzésem, hogy kedvencem lesz. Ebben a történetben mindent megkaptam, amiért szeretek olvasni. Kalandot, szerelmet, mélyebb gondolatokat és a végkifejlet mely akkora csattanóval lett vége, hogy most sem térek magamhoz.
Voltak olyan részek, amiért legszívesebben káromkodtam volna egyet, vagy pityeregtem egy sort… Elképesztő, hogy mekkora érzelmi hatást tudod hatni rám. Bárcsak felfogná mindenki, hogy mekkora kárt tesznek a természetbe, az állatok táplálék láncot nem szabadna felborítani. Érdemes mindenki kezébe tenni ezt a történetet és elolvasni.


Gabriel Russ, ne hagyd abba az írást. Folytasd,neked írnod kell. Köszönöm ezt az élményt.

A könyvet itt tudjátok beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése